BMW Новини: Новата 7-ма серия
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
martimitev написа:Колега толкова ми показва най често на компа.Какво ти се струва невероятно ще ми поясниш ли.
На последното извънградско смъкна до 9/100. Градско го дава до сега м/у 13-14.....
П.С Колежка

- martimitev
- Потребител
-
Имам късмета да не живея в БГ. Предимно ми е извън гръцко карането и най вече по магистрала.Толкова ми дава според компа както ти казах.Вчра дърпак ремарке и ми дава с него 9,5 а то е голямо и тежко
- старши ентусиаст
-
martimitev написа:Имам късмета да не живея в БГ. Предимно ми е извън гръцко карането и най вече по магистрала.Толкова ми дава според компа както ти казах.Вчра дърпак ремарке и ми дава с него 9,5 а то е голямо и тежко
Поздравления!!!
Откога имаш колата? Някакви проблеми да имаш с нея?

- martimitev
- Потребител
-
закупен е декември по някога ми изчезва навито което е на стъклото от пред но когато исклуча автомобила и го включа пак и ми се появява иначе няма проблеми.Малко по бавно ускорява от старата седмица което ме учудва защото автомобила има 20 к.с. ако не се лъжа повече вярно е и малко по голямо копето.
- старши ентусиаст
-
Ясно! Питам, защото при мен се появиха доста странни проблеми за чисто нов автомобил, а и гледах по чужди форума и там няма нищо и така.
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Още една мечта
Гордея се, че съм БМВ фен! Просто нямам думи 

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
martimitev написа:Имам късмета да не живея в БГ.
Да ти е*а късмета - запази си го

Някой каза , че пъвоначално всички са плюли 7цата , а сега всички я харесват - БМВ 7 серия е изключително красив , мощен (във всеки аспект) , технолигичен авангард ... но за някой хора , включително и мен , флгмана е загубил нещо от любими но дух на типичното сърдитото БМВ от края на 90те

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
750i xDrive БМВ - отлично!А и това двойно задвижване ...!Според мене това е едно от най - добрите предложения на пазара!Много добре
какво повече може да искаме?! 

Последна промяна Vikito_24 на 21 Юли 2009, 13:56, променена общо 1 път
Аре нема нужда...
Maximal, това верно ли ти харесва? Шницера си стана циганска фирма за замогнали се гастербайтери. Какъв е смисъла не особено бърз 2-тонен 5 метров шлеп да изглежда така накичен? И какво по дяволите им има на седалките та са с толкова отпусната и смачкана кожа - вижте началото на видеото, особено подглавницата на шофьора? Прилича на гадната Dakota?
Добре, че тука позьорите добиха вкус поне за колите и никой няма да го поръча това.
Една дума: RICE!
Добре, че тука позьорите добиха вкус поне за колите и никой няма да го поръча това.
Една дума: RICE!
- старши ентусиаст
-
Modulo написа:Maximal, това верно ли ти харесва? Шницера си стана циганска фирма за замогнали се гастербайтери. Какъв е смисъла не особено бърз 2-тонен 5 метров шлеп да изглежда така накичен? !
Дай нещо друго тогава?!
Modulo написа: И какво по дяволите им има на седалките та са с толкова отпусната и смачкана кожа - вижте началото на видеото, особено подглавницата на шофьора? Прилича на гадната Dakota?
Уаал, верно ли? Що не й сложиме текстил, м? нЕма да ти е толкова "смачкано"!!!

((:BuKcu:)) написа:Modulo написа:Maximal, това верно ли ти харесва? Шницера си стана циганска фирма за замогнали се гастербайтери. Какъв е смисъла не особено бърз 2-тонен 5 метров шлеп да изглежда така накичен? !
Дай нещо друго тогава?!Modulo написа: И какво по дяволите им има на седалките та са с толкова отпусната и смачкана кожа - вижте началото на видеото, особено подглавницата на шофьора? Прилича на гадната Dakota?
Уаал, верно ли? Що не й сложиме текстил, м? нЕма да ти е толкова "смачкано"!!!
Ми да, виж тоя "плат" колко добре са го изпънали:

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Re: BMW Новини: Новата 7-ма серия
vankata™ написа:Вижте снимката по-долу и ми кажете какво виждате? Ето тези малки неща ме карат да се чувствам добре и да обичам тази марка. Няма ферарита, няма мерцедеси, няма поршета!
Виждам една точка и едно число...

БМВ номер 1