Дреме му на някой.......

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 23 Юни 2008, 17:00

Shondy написа:

Въпреки зелената светлина за акцизите, която ЕК дава, българският премиер Сергей Станишев съобщи, че правителството няма да намали ДДС и акцизите върху горивата. Станишев, който участва на заседанието на Съвета на ЕС обяви, че нивата на акцизите и данъците върху горивата са под тези в ЕС и че парите са нужни за строителство на магистрали, пречиствателни станции и училища. /quote]

За какви пътища др. Станишев? За тия дето ги няма ли? Или за тия дето ги дадохте на "батко" и "братко"?
Защо за пореден път говорите глупости? Кажете след като нямате и един ден трудов стаж, и като никога не сте ръководили хора или екип, кажете как вие ръководите държава с има-няма 7 милиона "души"?

Потребител
Аватар

Мнение от rammstein4o » 24 Юни 2008, 9:43

Wolfy написа:Колеги за цената на горивото - според мен трябва да затворим Лукойл докато не се случи нещо :evil: - една барикада, шествие от София до рафинерията или пък пред самата им сграда в столицата... Така обирджиите ще разберат, че протеста се заформя срещу тях, защото имаме нещо предвид...Ще разберат, че не сме овце, протестиращи срещу гората, а срещу вълка в нея!!! Повечето хора тук не вярват, че монополиста ни ограбва по най-безскруполен начин, затова ни се подиграват... Мислят, че се борим срещу световните цени...

А за протеста на 29-ти подкрепям идеята за леко издигане на другите искания спрямо това за цената, но в никакъв случай да се отдръпнем от него...

мисля че шествие до Бургас няма как да стане... ние във София не можем да се съберем... Идеята с блокиране на сградата на лукойл (нарочно е написано с малка буква... не заслужават главна) в София ми допада... може би да вземем разрешение м/у две шествия да спрем там вместо на Ал.Невски и да им нарушим спокоиствието с клаксони...

М/у другото ще има ли таксиметрови шофьори за да знам дали да кажа на мойте познати които са в тази професия?
03.06.2008-се сложи началото на нещо което тогава бе прието от голяма част от колегите,като шега
15.06.2008-то беше продължено и голяма част от тези който не вярваха започнаха да вярват.
29.06.2008-то отново ще се случи,отново ще се състой с още по-голяма сила и звук. Бъди един от НАС!
11.07.2008 - И отново ...
Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V, Alfa 33 91г. 1.4, Moskvich 403 63г. 1.3 -> Продава се

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 24 Юни 2008, 15:40

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 24 Юни 2008, 16:04

Отдолу може да остане само Съюз на Българските Авто-мото клубове.
Ако държите на това "От" не трябва да членувате Съюз с пълен член.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар

Мнение от Shondy » 24 Юни 2008, 17:43

bmwdriver написа:Отдолу може да остане само Съюз на Българските Авто-мото клубове.
Ако държите на това "От" не трябва да членувате Съюз с пълен член.

:dummy: ама съм смотан та няма накъде, сега се обадих и надявам се да ги променят. Пак не съм спал и пиша глупости. Поръчал съм 100 броя по 1.70 са на бройка формата е А3 от фирма "РОСИ" . Спецялни благодарности на фирмата за експресната услуга. Който иска такава на гланцирана хартия мисля бяха срещу 1.70 ще може да си вземе от мен или колегата Bobo_Maxo ,който също много ми помогна за изработката им.

мерси колега :yes:

Аватар

Мнение от Shondy » 24 Юни 2008, 19:04

промяна в основното мнение колеги. и разбира се новините започнаха със : " от първи Юли цените на електро снабдяването се покачват с 13% и ........ още нещо (не чух какво - бях зает да псувам) слача с 18%!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 24 Юни 2008, 20:26

Естествено че се покачват кат половината циганско население
краде ток барабар с всички големи предприятия и т.н.

В Плевен навремето струваше към хилядарка да доиде някой от енергото и да ти ,,тунингова,, електромера.

За цените на петрола маи викат че откакто през 2002 е отпаднал некав закон за контрол на цената и изпомпването спрямо търсенето оттогава трагнаха несхтата с up-а.
Изображение

Uploaded with ImageShack.us
Loosing Traction is part of the fun!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 24 Юни 2008, 20:37

Другото е парното сигурно. Зимата може да се греем около запаление Парламент или Министерски съвет, все ше има какво да изгорим :evil:

Незная още какви мерки да вземем и как да протестираме, просто неудоомявам колко затъпял и закърнял е народа. Силно скептичен съм и за протеста във Неделя, немисля че ще сме повече хора, което може да ме доведе до гражданско неподчитение. Може би е добре да се насочим и къл лукойл или посолството на САЩ.

Останалото няма да го коментирам, че не ми останаха нервички, а ми се живее, поне до 40 :confused:
Петролът продължи да се повишава и днес. Към момента договорите с доставка през август се търгуват на 138,15 долара за барел, или с 1,03 на сто по-високо от вчера. Договорите за доставка на лондонския сорт Брент се разменяха последно за 137,20 долара, или с 1,29 на сто по-високо от вчера.

Днес официални лица от щатската армия излязоха със становище, че нямат данни за готвена атака срещу Иран от страна на Израел. Това стана, след като по-рано през деня се появиха слухове, че Израел е атакувал ядрените реактори на Иран, предаде Bloomberg.На 20 юни New York Times съобщи, че израелската войска е провела военни упражнения, които са били подготовка за евентуален удар срещу Иран.

Според американски войници упражненията са били с цел бомбардиране на ядрените съоръжения на Иран. „Доколкото знаем ние, не е имало бомбардировки срещу Иран или техните ядрени съоръжения“, коментира лейтенант Стефани Мърдок. Подобно бе и становището на говорител на израелската армия.

Напрежението по оста между Израел и арабските държави беше нагнетено и от американския държавен секретар Кондолиза Райс, която допусна сериозен дипломатически скандал по време на среща с представителите на Арабската лига в Берлин. На нея Райс си позволи да прекъсне ръководителя на Лигата Амр Муса, в чието поздравително слово беше издигнат призив за смяна на политиката към бунтовническата организация Хамас, която водят западните държави, предава FTD.

Това накара Райс да избухне с думите: „Няма да има мир, когато едната страна не зачита правото на съществуване на другата“, визирайки принципите на организацията за непризнаване на Израел. Официалната позиция на САЩ по конфликта е, че Хамас може да бъде призната едва тогава, когато започне да признава международните договори и Райс напомни, че именно палестинците са тези, които са прекрачили договорките.

Българите са сред най-песимистично настроените нации в ЕС по отношение на инфлацията в настоящия момент, като 51 на сто смятат, че това е основният проблем в момента, показва проучването на Евробарометър Пролет 2008. По данни на НСИ нивото на инфлацията у нас за месец май е 15 на сто, а от началото на следващия месец са предвидени повишения в цените на газа, електроенергията и парното.

ЧЕСТИТО!
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 24 Юни 2008, 21:01

аз ви казвам бе колеги ТРЯЯ ДА ВЛИЗАМЕ В ПАРЛАМЕНТА!!!! да идва жандармерия, да идва полиция, да идват и военните!!! ТРЯЯ ДА ГИ НАПЕЧЕМ МАЛКО!!!!!!! :evil:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Юни 2008, 23:00

bobi_maxo написа:
Shondy написа:

Въпреки зелената светлина за акцизите, която ЕК дава, българският премиер Сергей Станишев съобщи, че правителството няма да намали ДДС и акцизите върху горивата. Станишев, който участва на заседанието на Съвета на ЕС обяви, че нивата на акцизите и данъците върху горивата са под тези в ЕС и че парите са нужни за строителство на магистрали, пречиствателни станции и училища. /quote]

За какви пътища др. Станишев? За тия дето ги няма ли? Или за тия дето ги дадохте на "батко" и "братко"?
Защо за пореден път говорите глупости? Кажете след като нямате и един ден трудов стаж, и като никога не сте ръководили хора или екип, кажете как вие ръководите държава с има-няма 7 милиона "души"?

бе той не може собствено семейство да си напраи да си го ръководи-ние го чекаме държава да подкара...!! :evil:
Последна промяна SKISA на 25 Юни 2008, 9:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 24 Юни 2008, 23:27

SKISA написа:.............
бе той не може собствено семейство да си напраи да си го ръководи-ние го чекаме държава да покара...!! :evil:

абсолютно вярно

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 24 Юни 2008, 23:31

На тия в парламента докато неим подпалим задниците няма да се разберът от намеци. :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boro » 24 Юни 2008, 23:46

AHTuBuPyC написа:Незная още какви мерки да вземем и как да протестираме, просто неудоомявам колко затъпял и закърнял е народа.

Тук си много прав колега! И аз имам такова чувство. Народа е успан и дори не забелязва какво се случва. Или тези които забелязват чакат нещата да се оправят от само себе си. Но е ясно вече, че при нас никой няма да направи нещо на добра воля, за да ни е добре на нас. Хората са свикнали нещата да бъдат такива откакто се помнят и може би половин България трябва да отиде малко в чужбина, та да може да направи разликата м/у това което е тук сега и това което може да бъде. Но не! Никой не забелязва дупките и неравностите по улиците, разбитите тротоари, липсата на плочки, градинки и още безброй неразбории.. А всичко е толкова лесно! Просто това което искаш трябва да отидеш и да си го вземеш, а не да чакаш някой да ти го даде в ръцете!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 25 Юни 2008, 0:51

май трябва да се повтори 1997 година :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ShoxXx » 25 Юни 2008, 1:10

А след това какво?

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум