Ужасен ужас!!!
Модератор: Общи модератори
Re: ебаси
_65536_kb_sec_ написа:pacik написа:това го правят само глупавите и самонадеяни хлапетии, дето си мисля, че могат да карат, а в същото време хора умират
ебаси...
е не са баш всичките
човече аз съм на 23 години, ама като ги гледам красавците с кичури и модерни прически как гъзареят ме "напушва" голям смях. Точно заради такава гъзария стават повечето поражения, ама стига толкова няма да напиша нещо кой знае колко ново и интересно, всички го знаят
Обичам да ям семки и да ми остават шлюпки между зъбите!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми човек аз лично не смяташ че имам работа с ония кичореси метросексуалисти
нищо против тях ама сега като вкарам новото ми попълнение да не ми се правят на интересни
много мразя някой като ми прави на интересен, вкарвам матора докато е червено в лютеницата и на зелено тръгвам кат пенсионер, ебал съм го, поне като е опасен за движението да стои по далеч от мен

нищо против тях ама сега като вкарам новото ми попълнение да не ми се правят на интересни
много мразя някой като ми прави на интересен, вкарвам матора докато е червено в лютеницата и на зелено тръгвам кат пенсионер, ебал съм го, поне като е опасен за движението да стои по далеч от мен

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
гледах го тоа клип и то многократно--ама после видях и снимки след удара ама нема да ги коментирам^ivo^ написа:BMW_F1Team написа:Като излизам с колата и винаги се сещам за едно клипче, което преди няколко месеца беше пуснато в интернет, а именно онова, което беше снимано с телефон в един Мерцедес и как една е30 Touring буквално се размазва пред погледите на приятелите им.quote] Е тва ми е пред очите всеки път като натисна малко повече особено извън градско. И веднага си удрям една забележка на десния крак. Чесно казано яд ме е че го гледах.

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Re: Ужасен ужас!!!
Тези... цензора няматTheBoss написа:Следващия път, когато поставяте ключа в контакта, просто се сетете за този клип!!!

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
направо ми се обърна стомаха като го видях чесно и си мисля че при нас е още по зле.поне сто пъти ми се е налагало да скачам на спирачките за да спася живота на такива дето искат да се убият насила и своя.И странното е че се са с малки стари и несигурни коли дето едва ли ще спрат или ще успеят да ги овладеят.При зовавам всички които от скоро имат книжки и нямат толкова богат отит зад волана да имат предвид че ламарината на колата е дебела само няколко милиметра и от тчовека зад волана няма повече от метър два до края на предницата, така че преценете сами какво би станало ако се ударите при скорост над 60 км/ч а както всички знаем няма кола дето да не може да дигне токова.....
Няма нищо за доказване на пътя всичко е ясно коя кола колко върви.Ако си мислите, че като някои изпревари голяма S класа със 160км/ч в някое голфче, че на оня в S класата му дреме докат си пуши цигарката и си приказва по тела, голяма грешка....
Просто исках да споделя мнението си с вас сигурен съм че и други мислят така
А за напред нека караме внимателно и спокоино.Бързото каране спестява наи много 5-10 мин. на кратко разстояния а за толкова не си струва жертвите
нека си останем пичове на пътя а не селяни и простаци
Няма нищо за доказване на пътя всичко е ясно коя кола колко върви.Ако си мислите, че като някои изпревари голяма S класа със 160км/ч в някое голфче, че на оня в S класата му дреме докат си пуши цигарката и си приказва по тела, голяма грешка....
Просто исках да споделя мнението си с вас сигурен съм че и други мислят така

А за напред нека караме внимателно и спокоино.Бързото каране спестява наи много 5-10 мин. на кратко разстояния а за толкова не си струва жертвите
нека си останем пичове на пътя а не селяни и простаци
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
снощи като бяхме с един колега с неговото 735иЛ не можах да разбера какъв им беше мерака на тия тримата в някакво грозно непознато като марка и модел комби за мен да се правят на състезатели при положение че сменяхме скоростите на 2100об/мин и те пак си бяха смешни
не знам докога ще има толкова големи комплексари
не знам докога ще има толкова големи комплексари

Хайде сега с ръка на сърцето кажете си драги колеги,кой от вас не е карал бързо,неразумно и против правилата...НИКОЙ !
Това може да се случи на всекиго.
Вярно че трябва да се кара по-спокойно,ала все пак вие сте БМВ ентусиасти...сами разбирате,че педала си плачеда го понатиснеш.
И ето тогава могат да се случат доста неприятни неща.
Това може да се случи на всекиго.
Вярно че трябва да се кара по-спокойно,ала все пак вие сте БМВ ентусиасти...сами разбирате,че педала си плачеда го понатиснеш.
И ето тогава могат да се случат доста неприятни неща.
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Винаги като излизаме извън София, и се прекръствам ... не знам дали помага но го правя.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
ПИСТА
Ако питате мен трябва да има легална писта с линейка, пожарна и всичко както си му е реда. Да отидеш с личния си автомобил, да си платиш 10 левчета за 30 мин. (примерно) да ти дадат една каска и си начеши хубаво крастата пък после на пътя си карай с 50. КОЙ Е ЗА?
Nasic,да ти кажа честно би трябвало да го правиш когато се връщаш в София...така де там е най-голям проблема.
Ами "PESA",10 лв. баш няма да е ама айде...в Англия има подобни писти,на които 1 час мисля че ти е около 50 лири.Не смятам че е много.Проблема е там че в БГ няма откаде да се намери подобно финансиране.Така де тук няма толкова добре развита "race" култура,както на запад.
Иначе и на мене много ми се иска да има подобна писта.Сега се точа на писта дракон да ида да я видя амаа...нз и тя са ми разправяли че не е толкова яка.
Ами "PESA",10 лв. баш няма да е ама айде...в Англия има подобни писти,на които 1 час мисля че ти е около 50 лири.Не смятам че е много.Проблема е там че в БГ няма откаде да се намери подобно финансиране.Така де тук няма толкова добре развита "race" култура,както на запад.
Иначе и на мене много ми се иска да има подобна писта.Сега се точа на писта дракон да ида да я видя амаа...нз и тя са ми разправяли че не е толкова яка.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
На мен без да гледам това клипче преди месец и половина ми се случиха за първи път в живота две катастрофи. За интервал от две седмици. При първата англичани с Форд Галакси ми отрязаха пътя при включване в лявата лента на магистрала до Айндховен и се забиха в левия ми преден калник. Противно! Като излезнаха от колата и двамата бяха бели като платно. Приятелката ми също. Аз бях ОК, но след размяната на застрахователните полици и попълнения лист изведнъж ми премаля. Две седмици след инцидента с вече поправена кола, на едно кръгово, в курортен град в северозападна Холандия, видях как отдясно към мен идва застрително бързо голям черен крайслер. Натиснах рязко газта, за да се изнеса и в следващия миг видях като на лента кактръгвам да се врязвам в стоящия пред мен, спрял пред пешеходната пътека Фиат Мареа комби. Скочих на спирачките, но колата се хлъзна и направо размазах задницата на Фиата. в моето БМВ бяхме аз, приятелката ми и мой много добър приятел. Фиата отпред беше с шофьор - също наш много добър приятел и негов работник. Как не им счупих вратовете от камшичния удар не знам. Вечерта след инцидента бяхме заедно на вечеря и всички ме успокояваха, че не съм виновен, защото нищо не съм можел да направя. Истината беше, че от бързина натиснах едновременно педалите на газта и спирачката. И не спрях. С други думи - виновен съм напълно. И можех да ги убия. А по пешеходната пътека пред спрелия Фиат е минавал Пешеходец. Аз завлачих от удара Фиата, поне 1,5-2м напред! Искам да ви призная, че около две седмици, докато тотално ми подменяха предницата карах коли от гаража и служебни БМВ-та. Просто не можех да карам нормално...от страх. От себе си. Сега след около две седмици ежеднивно каране, започнах да се връщам в кожата си. Само че сега съм различен. Мисля, че съм много по-внимателен, И вече не вярвам, че съм недосегаем. Това е. Истински клип от реалния ми живот.
Are you M enough...?!
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-не става дума,че си недосегаем-всички правим грешки-това е-мисля аз-каквото е написано се случва-кофти ти се е случило-но е малкия дявол.....

- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
http://fishki.net/commentall.php?id=23911
Коментарът е излишен...и все пак: най-долу е видеото,а снимките вече са развоя....
Имах доста сходна ситуация с два трамвая и докато скоростта ми се увеличаваше за да мога да ги размина (на косъм се разминах) в главата ми беше този клип....просто не знам защо колата ми не поднесе както е в клипа...дали от мишелинките,дали от това 4е бях сам... Клипът е потресаващ....
Коментарът е излишен...и все пак: най-долу е видеото,а снимките вече са развоя....
Имах доста сходна ситуация с два трамвая и докато скоростта ми се увеличаваше за да мога да ги размина (на косъм се разминах) в главата ми беше този клип....просто не знам защо колата ми не поднесе както е в клипа...дали от мишелинките,дали от това 4е бях сам... Клипът е потресаващ....

- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Колеги,съгласен с много от казаното,но искам и аз да добавя нещо.Че всички трябва да внимаваме,докато караме-това е ясно.Че всички сме нарушавали ограниченията за скоростта-кой с 10,кой със 110км-и това е ясно,при тия ограничения трябва изобщо да не караме,ако спазваме навсякъде всичките ограничения ще ходим до морето за дни,а не за часове
.Въпросът е какво правим,когато слезем от бавареца си-понякога и това се случва,нали
?Тия сцени и кървища не ми правят впечатление-за моите 50 год. живот съв виждал доста повече,и то не само от автокатастрофи-но какво направихме ние,за да ги избегнем,т.е.да не станем ние самите жертви?Знаете ли колко хора съм видял,които спират,изскачат от колата без изобщо да се огледат и тръгват през платното?
Колко хора ме гледат на зелен- за мене сфетофар-и си пресичат най-нахално на червено, а и някой се сърдят,че съм спрял със скърцане на спирачки?
Правя го нарочно,разбира се,както и клаксон ,светкане с фаровете и т.п. Докато няма закон,който да овъзмезди шофьор,убил неправилно пресичащ пешеходец за нанесените на автомобила му щети пострадали пешеходци ще има винаги!Не можеш да блееш и да караш,но не може и да блееш и да пресичаш
! В тази връзка искам да кажа на Владо-поста от 3-та страница-какво е сбъркал младежа, а и приятелката му.Не можеш да стоиш с гръб към движението и да не реагираш на оглушителния трясък от сблъскали се автомобили на няколко метра от теб,също като момичето,което гледа като парализирано над главата му! За нея е допустимо-все пак е жена-но той можеше с едно движение да я преметне през стената и дори да отскочи от връхлитащия автомобил и щеше да има само смачкани ламарини,вместо две трагични съдби.Така че аз ви призовавам към повишено внимание далеч не само когато сте зад волана-и като пешеходци можете да спасите някой! Просто бъдете нащрек-държавата не ни пази,затова трябва да разчитаме само на себе си!

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!