календар 2008
Модератор: Общи модератори
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Явор написа:и аз по празниците съм си тук,че мноо работа....та който иска календари.....0887616782
ама стиснат, по един на човек

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
denko написа:и Аз искам 1 календар
колко пари
кой ще е човека за пловдив
При мен има календари за пловдивчани, ще гледам да мина утре през ОМВ или където е срещата, другия вариант е да ги дам на Georgi !
ПС Заявки на ЛС и 0887272845 безплатни са

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
NeoPrint написа:До тук за следните градове има хора поели да получат и раздадат календарите.
Смолян
Пловдив
Варна
Бургас
Велико Търново
Русе
Това са градовете плюс Плевен до които вчера изпратих заявените календари. Изключение е само Пловдив за който бройките заминаха с помоща на грешката.
Весели празници

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
аз мога да ги взема за София. Пишете ми ЛС
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- DawnBreaks
- Потребител
-
Без лоши чувства, но този календар сякаш е висял на стена последно през 1982 г.
Ето какво направих аз за 2 часа. Чакам мнения.
Избрах няколко снимки от форума, надявам се авторите им не се сърдят. Това са 3-те най-красиви и "най-близките" 3-ки, на MaХimal красавицата, малкия хулиган E83 3.0sd, който е "покорил върха" образно казано. Също така присъства най-якрия символ на BMW, като изключим баварското небе - Angel Eyes. Така ги видях аз нещата, пак казвам не очаквам нито печат, нито нищо. Според мен така трябва да изглежда един календар за 2008 г. Трябва да те връща назад (Е30), но само до там.
Ето какво направих аз за 2 часа. Чакам мнения.

Избрах няколко снимки от форума, надявам се авторите им не се сърдят. Това са 3-те най-красиви и "най-близките" 3-ки, на MaХimal красавицата, малкия хулиган E83 3.0sd, който е "покорил върха" образно казано. Също така присъства най-якрия символ на BMW, като изключим баварското небе - Angel Eyes. Така ги видях аз нещата, пак казвам не очаквам нито печат, нито нищо. Според мен така трябва да изглежда един календар за 2008 г. Трябва да те връща назад (Е30), но само до там.

J.Clarkson за C63 AMG, M3 и RS4 написа:The Mercedes and the Audi are copies, they are very good copies, brilliant copies...but they are copies nevertheless.
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- DawnBreaks
- Потребител
-
Ако ви харесва идеята, ще се постарая повече.

J.Clarkson за C63 AMG, M3 и RS4 написа:The Mercedes and the Audi are copies, they are very good copies, brilliant copies...but they are copies nevertheless.
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Ако искаш календар с най-новите BMW-та, отиваш при local dealer и взимаш
Календар с Е30 и Е24 обаче няма от къде да намериш или ако намериш ще е с 1000 зора 

- DawnBreaks
- Потребител
-
Аз не искам с най-новите BMW-та, ако исках щях да съм наслагал E92 M3, M5, M6 & etc.
Мислех, че въпроса е колите да са на хора от форума.
Мислех, че въпроса е колите да са на хора от форума.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат