БМВ абсолютни непрофесионалисти
Модератор: Общи модератори
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: ре
REMUS написа:krika написа: Ше го биеш ли
хахахах не не далеч съм от тази идея
като я докарат в Русе (ако я докарат) му кажи че няма да я вземеш и си изтеглил парите

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Re: re
SkyWalker написа:ПП: Аз пък чух от мои колеги, че Пловдив е в доста силна рецесия, а вече е факт, че сте третия по големина град в БГ, защото Варна Ви дръпна като изтребител, Трабант
Наистина само си чул...

Сори за off-topic-a

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
И аз останах БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАН от КАМОР ауто. Вчера бях там да си купя зимни стелки и хидравлично масло. Нямаха стелки нали все пак идва зима да ги е*а. Пича от резервни части ми обяснява, че незнаел какво ми е хидравличното мало!!!! Що за некадърник!!! Прати ме при приемчиците, но се оказа, че и те не знаеха точно каква била. Ебати бастуните. Представи си как ще си оставя калата там да ми я докоснат пък камоли да правят нещо по нея. Ходих след това до магазина им в Лозенец там си поръчах стелки и след 20 мин. разбраха кое е маслото ми. Взех го с некви други дреболий плащам питам го за пликче да си сложа нещата и К*Р. Нямали пликчета!!!! От три седмици чакали да им донесът. Такива дреболии правят МНОГО ЛОШО впечатлиние. Ебати мизерниците

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
X5 написа:И аз останах БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАН от КАМОР ауто. Вчера бях там да си купя зимни стелки и хидравлично масло. Нямаха стелки нали все пак идва зима да ги е*а. Пича от резервни части ми обяснява, че незнаел какво ми е хидравличното мало!!!! Що за некадърник!!! Прати ме при приемчиците, но се оказа, че и те не знаеха точно каква била. Ебати бастуните. Представи си как ще си оставя калата там да ми я докоснат пък камоли да правят нещо по нея. Ходих след това до магазина им в Лозенец там си поръчах стелки и след 20 мин. разбраха кое е маслото ми. Взех го с некви други дреболий плащам питам го за пликче да си сложа нещата и К*Р. Нямали пликчета!!!! От три седмици чакали да им донесът. Такива дреболии правят МНОГО ЛОШО впечатлиние. Ебати мизерниците![]()
![]()
за камор не си и помисляй да си оставиш колата

от личен опит ти го казвам,щото аз видях как напълно изправна кола влиза при тях и излиза с един куп проблеми

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
X5 написа:Не мога да повярвам-тея са по-зле от колкото си мислих-Ебати МИЗЕРНИЦИТЕ![]()
ооо мизерници е меко казано

първо че както ти казвам колата взезе за змяна на задна броня,боя и в последствие се оказа че и цялата генерация трябва да се смени.
за генерацията и бронята причината беше че някакъв се беше забил отзад и бронята беше пукната и гърнето беше изкривено.
за боя защо беше надрана с ключ.
впрочен колата е 525д е60 2005-а година.
първо колата седя месец и половина при тях

след като колата с взе се установи че не работи парктроника,дсц-то и непомна какво още.
на другата сутрин колата не запали

в краина сметка след като колата бе върната при тях се оказа че парктроника и цялата електроника е изгоряла

след още месец и половина когато колата трябваше да се вземе вече готова,няма да каквам колата как бе заварена и вече след грандиозен скандал за есна седмица колата беше готова

равносметката е вкарваш си колата абсолютно изправна,бават ти я 3 месеца и я получваш в плачевно състояние

и чак след страхотен скандал успяваш да си вземеш колата в перфектно състояие

а няма да казвам за какви цигнаски номера ставаше въпрос от страна камор

та така съветвам ви да не си оставяте колите так за нищо на света

- Bustter
- младши ентусиаст
-
VesoPesaW123 написа:X5 написа:И аз останах БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАН от КАМОР ауто. Вчера бях там да си купя зимни стелки и хидравлично масло. Нямаха стелки нали все пак идва зима да ги е*а. Пича от резервни части ми обяснява, че незнаел какво ми е хидравличното мало!!!! Що за некадърник!!! Прати ме при приемчиците, но се оказа, че и те не знаеха точно каква била. Ебати бастуните. Представи си как ще си оставя калата там да ми я докоснат пък камоли да правят нещо по нея. Ходих след това до магазина им в Лозенец там си поръчах стелки и след 20 мин. разбраха кое е маслото ми. Взех го с некви други дреболий плащам питам го за пликче да си сложа нещата и К*Р. Нямали пликчета!!!! От три седмици чакали да им донесът. Такива дреболии правят МНОГО ЛОШО впечатлиние. Ебати мизерниците![]()
![]()
за камор не си и помисляй да си оставиш колата![]()
от личен опит ти го казвам,щото аз видях как напълно изправна кола влиза при тях и излиза с един куп проблеми
На един познат му върнаха 6ца без еърбези... 8 еърбега липсваха

Re: ре
REMUS написа:krika написа: Ше го биеш ли
хахахах не не далеч съм от тази идея
Колега усведоми ни за некви промени като се случат, че ми стана интересно как ще се развият нещата

Иначе - незнам какво се учудваш - в циганска държава живееме и никой не го боли за твойте проблеми

Са обаче ако им направиш сечено, ще го имат впредвид за по нататък - повярвай

Е ако си копувам чисто нов автомобил, вече знам откъде да го взема хахах поздрави на колегата от люксембург

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
Bustter написа:VesoPesaW123 написа:X5 написа:И аз останах БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАН от КАМОР ауто. Вчера бях там да си купя зимни стелки и хидравлично масло. Нямаха стелки нали все пак идва зима да ги е*а. Пича от резервни части ми обяснява, че незнаел какво ми е хидравличното мало!!!! Що за некадърник!!! Прати ме при приемчиците, но се оказа, че и те не знаеха точно каква била. Ебати бастуните. Представи си как ще си оставя калата там да ми я докоснат пък камоли да правят нещо по нея. Ходих след това до магазина им в Лозенец там си поръчах стелки и след 20 мин. разбраха кое е маслото ми. Взех го с некви други дреболий плащам питам го за пликче да си сложа нещата и К*Р. Нямали пликчета!!!! От три седмици чакали да им донесът. Такива дреболии правят МНОГО ЛОШО впечатлиние. Ебати мизерниците![]()
![]()
На един познат му върнаха 6ца без еърбези... 8 еърбега липсвахаСъщия номер е правен и на една Е класа в балкан стар, явно има глад за еърбези...
Ако се блъсне и няма еърбеци знаеш ли как хубаво ще ги съдят

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
MaXimal написа:Bustter написа:VesoPesaW123 написа:X5 написа:И аз останах БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАН от КАМОР ауто. Вчера бях там да си купя зимни стелки и хидравлично масло. Нямаха стелки нали все пак идва зима да ги е*а. Пича от резервни части ми обяснява, че незнаел какво ми е хидравличното мало!!!! Що за некадърник!!! Прати ме при приемчиците, но се оказа, че и те не знаеха точно каква била. Ебати бастуните. Представи си как ще си оставя калата там да ми я докоснат пък камоли да правят нещо по нея. Ходих след това до магазина им в Лозенец там си поръчах стелки и след 20 мин. разбраха кое е маслото ми. Взех го с некви други дреболий плащам питам го за пликче да си сложа нещата и К*Р. Нямали пликчета!!!! От три седмици чакали да им донесът. Такива дреболии правят МНОГО ЛОШО впечатлиние. Ебати мизерниците![]()
![]()
На един познат му върнаха 6ца без еърбези... 8 еърбега липсвахаСъщия номер е правен и на една Е класа в балкан стар, явно има глад за еърбези...
Ако се блъсне и няма еърбеци знаеш ли как хубаво ще ги съдят
Не виждам причина да чака да се блъсне, след като вече е разбрал, че ги няма?!