БМВ абсолютни непрофесионалисти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от REMUS » 30 Ное 2007, 21:20

krika написа: Ше го биеш ли :D

хахахах не не далеч съм от тази идея :D
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 01 Дек 2007, 0:09

REMUS написа:

като я докарат в Русе (ако я докарат) му кажи че няма да я вземеш и си изтеглил парите :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Re: re

Мнение от ///M3 » 01 Дек 2007, 1:40

SkyWalker написа:ПП: Аз пък чух от мои колеги, че Пловдив е в доста силна рецесия, а вече е факт, че сте третия по големина град в БГ, защото Варна Ви дръпна като изтребител, Трабант :mhihi:

Наистина само си чул... :winky: Варна е с... 12 000 души по-назад от Пловдив само да те :idea: Ама ти гледам ги разбираш нещата... :mhihi:

Сори за off-topic-a :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Дек 2007, 3:30

пич ти имаш ебати нервите :)
Изображение

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 01 Дек 2007, 4:22

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: голем ташак бате
ама ти кво се впрега6 незнам...едно време хората са чакали по 10 години за да се возат на жигула :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
все пак живееме в най абсурдната държава на света БЪЛГАРИЯ..
свиквай с тия неща брат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Дек 2007, 9:57

:clap:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от X5 » 01 Дек 2007, 12:06

И аз останах БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАН от КАМОР ауто. Вчера бях там да си купя зимни стелки и хидравлично масло. Нямаха стелки нали все пак идва зима да ги е*а. Пича от резервни части ми обяснява, че незнаел какво ми е хидравличното мало!!!! Що за некадърник!!! Прати ме при приемчиците, но се оказа, че и те не знаеха точно каква била. Ебати бастуните. Представи си как ще си оставя калата там да ми я докоснат пък камоли да правят нещо по нея. Ходих след това до магазина им в Лозенец там си поръчах стелки и след 20 мин. разбраха кое е маслото ми. Взех го с некви други дреболий плащам питам го за пликче да си сложа нещата и К*Р. Нямали пликчета!!!! От три седмици чакали да им донесът. Такива дреболии правят МНОГО ЛОШО впечатлиние. Ебати мизерниците :shock: :shock: :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 01 Дек 2007, 12:19

X5 написа:И аз останах БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАН от КАМОР ауто. Вчера бях там да си купя зимни стелки и хидравлично масло. Нямаха стелки нали все пак идва зима да ги е*а. Пича от резервни части ми обяснява, че незнаел какво ми е хидравличното мало!!!! Що за некадърник!!! Прати ме при приемчиците, но се оказа, че и те не знаеха точно каква била. Ебати бастуните. Представи си как ще си оставя калата там да ми я докоснат пък камоли да правят нещо по нея. Ходих след това до магазина им в Лозенец там си поръчах стелки и след 20 мин. разбраха кое е маслото ми. Взех го с некви други дреболий плащам питам го за пликче да си сложа нещата и К*Р. Нямали пликчета!!!! От три седмици чакали да им донесът. Такива дреболии правят МНОГО ЛОШО впечатлиние. Ебати мизерниците :shock: :shock: :shock:

за камор не си и помисляй да си оставиш колата :!:
от личен опит ти го казвам,щото аз видях как напълно изправна кола влиза при тях и излиза с един куп проблеми :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от X5 » 01 Дек 2007, 12:42

Не мога да повярвам-тея са по-зле от колкото си мислих-Ебати МИЗЕРНИЦИТЕ :shock: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 01 Дек 2007, 13:01

X5 написа:Не мога да повярвам-тея са по-зле от колкото си мислих-Ебати МИЗЕРНИЦИТЕ :shock: :evil:

ооо мизерници е меко казано :evil:
първо че както ти казвам колата взезе за змяна на задна броня,боя и в последствие се оказа че и цялата генерация трябва да се смени.
за генерацията и бронята причината беше че някакъв се беше забил отзад и бронята беше пукната и гърнето беше изкривено.
за боя защо беше надрана с ключ.
впрочен колата е 525д е60 2005-а година.
първо колата седя месец и половина при тях :evil: но понеже чакали гърнето още за да не я задържали я дадохоха да се кара докато пристигне генрацията.
след като колата с взе се установи че не работи парктроника,дсц-то и непомна какво още.
на другата сутрин колата не запали :!: :evil:
в краина сметка след като колата бе върната при тях се оказа че парктроника и цялата електроника е изгоряла :shock:
след още месец и половина когато колата трябваше да се вземе вече готова,няма да каквам колата как бе заварена и вече след грандиозен скандал за есна седмица колата беше готова :!:
равносметката е вкарваш си колата абсолютно изправна,бават ти я 3 месеца и я получваш в плачевно състояние :evil:
и чак след страхотен скандал успяваш да си вземеш колата в перфектно състояие :evil:
а няма да казвам за какви цигнаски номера ставаше въпрос от страна камор :evil:
та така съветвам ви да не си оставяте колите так за нищо на света :idea: като се има в предвид как процедират с коли за по 40000 евро и нагоре предствям си как ще се отнесът към тея за по 1000 :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 01 Дек 2007, 17:10

VesoPesaW123 написа:
X5 написа:И аз останах БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАН от КАМОР ауто. Вчера бях там да си купя зимни стелки и хидравлично масло. Нямаха стелки нали все пак идва зима да ги е*а. Пича от резервни части ми обяснява, че незнаел какво ми е хидравличното мало!!!! Що за некадърник!!! Прати ме при приемчиците, но се оказа, че и те не знаеха точно каква била. Ебати бастуните. Представи си как ще си оставя калата там да ми я докоснат пък камоли да правят нещо по нея. Ходих след това до магазина им в Лозенец там си поръчах стелки и след 20 мин. разбраха кое е маслото ми. Взех го с некви други дреболий плащам питам го за пликче да си сложа нещата и К*Р. Нямали пликчета!!!! От три седмици чакали да им донесът. Такива дреболии правят МНОГО ЛОШО впечатлиние. Ебати мизерниците :shock: :shock: :shock:

от личен опит ти го казвам,щото аз видях как напълно изправна кола влиза при тях и излиза с един куп проблеми :evil:

На един познат му върнаха 6ца без еърбези... 8 еърбега липсваха :shock: Същия номер е правен и на една Е класа в балкан стар, явно има глад за еърбези...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 01 Дек 2007, 17:21

Bustter написа:На един познат му върнаха 6ца без еърбези... 8 еърбега липсваха :shock: Същия номер е правен и на една Е класа в балкан стар, явно има глад за еърбези...

Много не ти вярвам, но ако наистина е верно това ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пооправи ми настроението :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 01 Дек 2007, 18:26

REMUS написа:

Колега усведоми ни за некви промени като се случат, че ми стана интересно как ще се развият нещата :)
Иначе - незнам какво се учудваш - в циганска държава живееме и никой не го боли за твойте проблеми ;)
Са обаче ако им направиш сечено, ще го имат впредвид за по нататък - повярвай ;)
Е ако си копувам чисто нов автомобил, вече знам откъде да го взема хахах поздрави на колегата от люксембург ;)
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Дек 2007, 18:41

Bustter написа:
VesoPesaW123 написа:

На един познат му върнаха 6ца без еърбези... 8 еърбега липсваха :shock: Същия номер е правен и на една Е класа в балкан стар, явно има глад за еърбези...

Ако се блъсне и няма еърбеци знаеш ли как хубаво ще ги съдят :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 01 Дек 2007, 19:58

MaXimal написа:
Bustter написа:
VesoPesaW123 написа:

Ако се блъсне и няма еърбеци знаеш ли как хубаво ще ги съдят :)

Не виждам причина да чака да се блъсне, след като вече е разбрал, че ги няма?! :shock: :shock: :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум