Още веднъж за и против автоматиците
Модератор: Общи модератори
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Kenslay написа:Наскоро се возих в е60 със СМГ и .. абе ... не ме кефи и тва е.
И как от возене определи, че е куцо да се кара автоматик?[/i]
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Автоматика е по-хубав само ако искаш да ядеш в колата, друго предимство няма, много мързеливи и разглезени излезнахте
- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
- Azrail
- UFO Pilot
-
Определено съм много доволен от СМГ-то. Сменя бързо, позволява ти преди да влезнеш в завой да върнеш една надолу (само си вдига оборотите), докато натискаш спирачката... Аз всъщност май зат'ва се натисках за СМГ. Пък и с тези автоматични режими... Като ме мързи в града - перфе си е... Доста е умничко, направо да не повярва човек
Не като повечето автоматици, които аз съм карал.
Другия вариант е олдскуул ръчка. Друго си е като му набиеш четвърта-втора с много гняв и ряз

Другия вариант е олдскуул ръчка. Друго си е като му набиеш четвърта-втора с много гняв и ряз

MORE BEER!
COMMON написа:П.С. Моментния разход на автоматик при задръстване е по-малък от на нормален автомобил.
При софийксите реалности няма спор по тази тема.
това как го реши? във автоматика винаги има повече загуби... на скорост и на спри-тръгни каране... ако внимаваш със съединителя дори във задръстване ще си по-напред със икономията на гориво...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
petio_petiov написа:SMG/типтроник - хем вълкът сит, хем агнето цяло..?,а и сигаанин партизанин и еврейн миньор![]()
петьо, ако знаеш смг-то как обича спри-тръгни трафик... страшно е бавно и досадно.. все едно някои ти е сложил педала на съединителя във краката на пасажера до тебе и той(тя?) се стреми да го натиска когато трябва ама все нещо не е точно както на тебе ти харесва...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Kristopher написа:Автоматика е по-хубав само ако искаш да ядеш в колата, друго предимство няма, много мързеливи и разглезени излезнахте
Аааа и докато ти правят свирка в движение е незаменим