НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Не е кой знае колко страшно,че ги правят тия двигатели с Пежо...все пак става въпрос само за минито и 1-цата с 4-цилиндъра мотор...живеем в 21 век и всичко стана комбинации и глобализации...хич не се учудвам на това...
thd,ако не те кефи БМВ,не си купувай бре...никой не те кара насила...
thd,ако не те кефи БМВ,не си купувай бре...никой не те кара насила...

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
аз си мисля,че тея френски кенефи са си платили,за да влязат в истинското двигателостроене 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ся френски кенфи ли са, кви са, ама и те преди години са правили добри автомобили. Серията 205, 405, 605 лично за мен е много добра за возене. Дори малкото 205 има невероятно меко окачване и на дълъг път не изморява грам. То това май важи за повечето френски автомобили и когато става на въпрос да съм пасажер, обичам френската возия 

It's not who You are, it's who You know...
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
thd написа:И поздрав за всички разбирачи :BMW and DaimlerChrysler to cooperate on development of a hybrid drive system for premium segment cars
Munich/Stuttgart, Mar 01, 2007
The BMW Group and DaimlerChrysler AG are expanding their collaboration in the field of hybrid drive systems ............
Благодарско за поздрава. В това сътрудничество няма нищо лошо - става дума за разработване на хибриден двигател, което е сравнително нова технология и ще глътне сериозен ресурс. А и Мерцедес е доказал се конкурент на БМВ, още от 80-те на миналия век.
Докато сътрудничеството БМВ-Пежо ме изпълзва само със скептицизъм и недоверие. Какво ще спечелят БМВ от това? Пежо вече има сътрудничества с други фирми. Това говори само за намален ресурс на развоя, т.е. - очаквайте здраво гепене на ноу-хау.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
бмв не са толкова тъпи да си продадат технологиите на пежо.така че спокойно-тва че са разработили заедно една малолитражка не значи че ще си продадат и другите си двигатели.а и аз поне лично не мисля че има фен ма бмв,който кара мини(ебати женския кенеф).а и еденицата не е много бмв ама...капитализъм(което не означава че съм комуняга
)
а новите бмв-та особено петицата са си направени да печелят повече и повече клиенти,като напълно са забравени ценителите на сърдитите форми,само 7 маи остана изтинско бмв,и те и него вече го осират.неразбирам АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ПРАВЯТ СЪРДИТИ КОЛИ И ТЕ СЕ ПРОДАВАТ ЯКО пък нащата марка ги вади едни...такива аеродинамични...ухилени... сигурно искат и путките да си ги купуват вече,не само МЪЖКАРИТЕ

а новите бмв-та особено петицата са си направени да печелят повече и повече клиенти,като напълно са забравени ценителите на сърдитите форми,само 7 маи остана изтинско бмв,и те и него вече го осират.неразбирам АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ПРАВЯТ СЪРДИТИ КОЛИ И ТЕ СЕ ПРОДАВАТ ЯКО пък нащата марка ги вади едни...такива аеродинамични...ухилени... сигурно искат и путките да си ги купуват вече,не само МЪЖКАРИТЕ

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
acho.rs написа:бмв не са толкова тъпи да си продадат технологиите на пежо.така че спокойно-тва че са разработили заедно една малолитражка не значи че ще си продадат и другите си двигатели.а и аз поне лично не мисля че има фен ма бмв,който кара мини(ебати женския кенеф).а и еденицата не е много бмв ама...капитализъм(което не означава че съм комуняга)
Да бе какво говориш 130 не е BMW само се прави.

acho.rs написа: АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ПРАВЯТ СЪРДИТИ КОЛИ И ТЕ СЕ ПРОДАВАТ ЯКО

We love you Ronnie!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
бе мустанг и камаро айде изруди са, но брера и 159... не стават. Ми с моите умрели 50 коня газ М10Б18 карбуратор мога да се въртя в кръг цял ден и да сменя мотора за 200-300 лева и пак - а тия кържави предни предавания никакво удоволствие не доставят! Виж на зимно, заснежено и заледено време не мога да се движа безопасно, там новите коли си казват думата, но тази зима примерно, нямах такива проблеми. Въобще - голяма излагация е тази кооперация с пежо
Ако ще 600 коня да пуснат в производство, пак ще е някаква 5 или 7 серия автоматик, дето е екипирана с безброй системи за стабилност и нищо интересно освен максимална скорост не можеш да измислиш с тях. Едва ли слушат бедните фенове като мен, но аз търся от БМВ добра възможност за дрифт, ръчни скорости и много здрав мотор от едно БМВ! А не автоматик и алуминиево окачване+мотор, които ще се разтракат след 50 000 килокметра макс
И после айде - щом си гъзар да караш БМВ ще си плащаш солено 

BMW only!