В Showroom скоро....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 28 Яну 2007, 19:15

В neterra.tv можеш да го гледаш след регистрация обикновенно там ги качват.
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 28 Яну 2007, 19:19

BMW lover написа:А кокво имаше в предвид водещия като каза че и двете са с "спортни" пакети :roll:

Спортно окачване... спортни седалки... спортен кожен волан...

То май се води пакет dynamic
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 28 Яну 2007, 19:55

Бе колко пъти да пиша ,че се повтаря и през ноща и тази нощ ще е от 5:34 :evil: :evil: :evil:

П.С. Четете преди да пишете

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Яну 2007, 21:29

....а тия младежи за какво бяха сложени отзад зад водещите ?! Нещо се разхождаха напред-назад,но "концепцията" им не беше ясна!По-добре мацки да бяха пуснали!
Аз също не съм доволен от предаването! Твърде изкуствено звучат водещите,твърде постно е описанието на тест-шофера! Разликата с други предавания се усеща веднага! Гледах го заради постовете във форума ,но ще пробвам още два-три пъти и ако не направят промени ще се откажа да си губя времето пред TVто.
Колегата ,който участва в предаването по-добре да се вслуша в критиките и да обърне внимание на сценаристите и режисьорите , а да не се нерви на хората от форума....! :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 28 Яну 2007, 23:11

Този път предаването не беше достатъчно обективно...нищо за никой не казахте и като цяло се чувстваше някаква "празнина".
Надявам се да не се повтаря отново :winky: .

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Яну 2007, 23:42

Penchev написа:Аз пък се изкефих на пързалянето на БМВ-то по време на предаването :D Владо добре го хлъзваш :twisted:

аз доста повече мога да покажа, но не с на Виктор колата :mhihi: и най-вече неговите гуми :) Ще се погрижа да му предоставя суровите кадри и той ще има грижата да качи каквото трябва, защото има и още :winky:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Яну 2007, 23:55

Overburner - NX написа:Този път предаването не беше достатъчно обективно...нищо за никой не казахте и като цяло се чувстваше някаква "празнина".
Надявам се да не се повтаря отново :winky: .

Празнината я имаше, защото това, което видяхте беше заключението на теста .. самия тест го нямаше!

Няма да обяснявам на всеки един, Виктор видя целия тест, той може да каже дали имаше празноти там!

Тест пилота, повярвайте ми, си върши работата, ще храня и псувам всеки един обаче, който пише без да е наясно със ситуацията!

Много хора от този форум ме познават и знаят, че когато кажа нещо, то винаги е безпристрастно, има причина за него и винаги е 100% истина!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Яну 2007, 0:06

gazzzar написа:оффффф не съм го записал.... :dummy: уж бях настроил видеото, то нъцки - не можах и да го гледам - някой да има идея къде мога да го гледам предаването...... :!: :?:

ПС: И моля без лични нападки в моята тема ;)

ще го имаш на DVD както съм ти обещал пиленце :winky:

Искам публично да благодаря на Виктор, че веднага си даде колата като му се обадих. И двата пъти, когато трябваше да дойде беше абсолютно точен (рядко срещано явление в България), като втория беше ллеееко изморен от дълго пътуване... ходил някъде да загуби капачката (така чух поне) :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 29 Яну 2007, 0:10

Turturelo написа:имам чувство за хумор, за ХУМУР - нямам! Като пишеш нещо обаче има значение, а особено като не правиш разлика между AutoBild и TopGear. Нервен съм по принцип и особено като някой шушляк се направи на интересен и коментира някой, когото не познава! Оплясках един от друг форум, защото много му знаеше устата пред компютъра, гледай да не си следващия .. !

Виж, г-н Балтон! Ако не можеш да търпиш критика си е лично твой проблем и ако комуникацията ти се свежда до там да ходиш да тупаш насам натам, може да пробваш с килими примерно. Форумите са за това, за да си изказват хората свободно мнението, ако не те кефи прескачай го. А аз ще правя разлика, между каквото си искам! Гледай си ти твойте неща, а аз ще си гледам моите! Благодаря ... нататък спора, или там каквото е става безпредметен! :winky:

П.С. Като се показваш по телевизията, не е нужно да те познавам, за да те коментирам. Доброволно си станал публично достояние. ;)
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 29 Яну 2007, 0:13

Ако продължите да се разправяте,ще заключа темата.Разправии от
личен характер - само на Л.С.
Или пишете по темата - или си спестете офтопика :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 29 Яну 2007, 0:16

Извинявам се за офф-топика ама отстрани ви се вижда много лесно,но повярвайте ми не е.Защото в Бг нищо не зависи от теб и както каза Владо той си върши работата както трябва но след като приключат снимките има монтаж в който той няма участие и после гледа предаването като всички нас в готов вид.Затова нека запазим добрия тон в автомобилните форуми.
Niki Lauda

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Яну 2007, 1:49

bmwdriver написа:Ако продължите да се разправяте,ще заключа темата.Разправии от
личен характер - само на Л.С.
Или пишете по темата - или си спестете офтопика :!:

заключвай я!

Аз ще си го търся тоя да ми каже Балтон в очите .. и да видим какво точно ще изтупам по него .. писна ми от шматки и клавиатурни герой!
На всички им знаят устите пред мониторите, но трябва да сме толерантни .. да ги уважаваме .. пък всеки чул недоразбрал да приказва!
Модератор съм бил и администратор на този форум, много повече последствия съм търпял заради на един или друг пиперливия език .. сега и аз ще си пиша каквото искам!

Space написа:...

за критика винаги съм бил отворен, но не и към някой като теб, който е тръгнал с остроумните коментари от първия пост! Такива обикновено удрят греда .. поне с мен! Успех - ще си говорим пак скоро!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 29 Яну 2007, 4:45

Аз все още чакам повторението с нетърпение да го гледам, но междувременно искам да кажа някой неща, които си мисля. Първо ще започна от това, че предаването има още много път да извърви докато стане достатъчно атрактивно и да се изшлайфа. По-важното обаче е че го има и че има потенциала да се развива. Няма какво да се лъжем, че ако не са очевидно усилията на някои хора, няма как да видим тези коли в нашия ефир, щото в БГ за съжаление няма кой да ги даде. Евалата на такива автомобилни ентусиасти, които си предоставят собствените коли, за да им се изкефим и ние, поне визуално! Мисля че е хубаво да има критика, но по-важното е да даваме реален принос както gazzzar в случая. Разбира се нямам предвид всеки да си даде автомобила, щото са рядкост такива красавици, както тази лоша 3ка, но вместо да критикуваме да се замислим с какво може реално да помогнем, да си имаме наше си БГ предаване, да можем ентусиастите да сядаме неделя следобяд и да плакнем очи по разни луди Е90-ки премерно! :D
Аз лично много ви се радвам за ентусиазма имам си свой идеи с какво бих могъл да помогна, ако по-натам разбира се приемете, и силно се надявам да ви дадат свобода да разгърнете потенциала си!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Яну 2007, 11:15

Благодаря на такива като теб, които пишат не само тук, на ЛС, че и в други форум, които оптимистично, но и критично допринасят за предаването! Повярвайте ми не остават в нищото тези неща. Екипът ни има огромното желание да направи качествен продукт. Просто иска време .. трудно е, но няма лесни неща на този свят!

Понеже тематичните предавания имат успех, подхвърлил съм в Камор Ауто за едно Е92, когато имат в оборот леееко да мине през нашето предаване vs. E46 Coupe, E36 Coupe, E30 Coupe, E21 ..
Камор нямаха Е90 в обръщение и затова видяхте на Виктор хубавицата, ако имаха тогава най-вероятно Lexus-а нямаше да се появи, а щеше да има само going very sideways! :winky:

Както някой от вас се возиха в Е60, за съжаление бяхме 4 човека и бяхме малко тежички, та не успяхме да съединим всички завой в един на писта Божурище, но пък други станаха доста добре :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Яну 2007, 11:30

Евала за ентусиазма и хъса на хората,които участват в предаването!
Предполагам,че е ясно,че наще критики са ,за да стане предаването по-хубаво,а не за да се заяждаме. Идеята е да чуете какво виждат зрителите и да вземете мерки да промените някои неща. Ясно е ,че няма да може да се угоди на всички,но ако няма обратна връзка едва ли ще има напредък. Естествено някои постове няма да е приятно да ги чуете,но...
Има неща ,които не са ясни,има и такива,които дразнят ,има и хубави попадения! Нека мнението ни стигне до "отговорните фактори" ,за да може един ден да се похвалим с равностойно или ,защо не, по-добро от "Фифт Гиър"! ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум