BMW 1 series и с три врати

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 21 Яну 2007, 0:37

Както се казва "за всеки влаг има пътници". Тук в този форум за съжаление са повече от пътниците на олдскул влака. На мен пък 7цата с фейслифта ми харесва още повече, вчера(май) видях една алпина б7 направо ми останаха очите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 21 Яну 2007, 1:02

Е нормално е пътниците на олдскул влака да са доста повече, хората, които имат пари и нови БМВта рядко си губят времето по форуми. На тях оборотите на празен ход са им стабилни, ел. стъклата и шибедаха им се затварят/отварят без проблеми, не търсят части на старо за архивни двигатели на 20 години и тн.

Та ставаше въпрос за първа серия. Както казах, харесвам и повечето нови модели, включително и единичката. Харесва ми това, че и тя има животински поглед, особено със светнати очи. Имаш чувството, че тази машина наистина е жива! Дано това усещане продължи завинаги да отличава БМВтата от останалите марки.
We love you Ronnie!

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 21 Яну 2007, 3:42

За мен 1цата си е 100% БМВ и не съм съгласен че акулите са ултиматния дизайн. Като малък когато бяха актуални изобщо не ги харесвах - сега ги оценявам много по-високо, тогава се възхищавах от Ферари Тестароса и коли които ми изглеждаха футуристични за ония времена, а БМВ не бяха такива :( Омайваше ме и тогавашния модел на Мерцедес SL - не ме убивайте с камъни. Новият дизайн на БМВ промени според мен имиджа на марката като трансформира "Driver's car, design no mather" в "Drivers's car, superior design". Естествено архаични фенове на марката от едно време не могат да възприемат новостите и прогреса. Баба ми постоянно си повтаря "Киселото мляко когато бях млада си беше друга работа - с нож да го режеш". Това си е стандартен консерватизъм, същото е като конфликта между поколенията.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 21 Яну 2007, 20:25

vitamincpp написа:За мен 1цата си е 100% БМВ и не съм съгласен че акулите са ултиматния дизайн. Като малък когато бяха актуални изобщо не ги харесвах - сега ги оценявам много по-високо, тогава се възхищавах от Ферари Тестароса и коли които ми изглеждаха футуристични за ония времена, а БМВ не бяха такива :( Омайваше ме и тогавашния модел на Мерцедес SL - не ме убивайте с камъни. Новият дизайн на БМВ промени според мен имиджа на марката като трансформира "Driver's car, design no mather" в "Drivers's car, superior design". Естествено архаични фенове на марката от едно време не могат да възприемат новостите и прогреса. Баба ми постоянно си повтаря "Киселото мляко когато бях млада си беше друга работа - с нож да го режеш". Това си е стандартен консерватизъм, същото е като конфликта между поколенията.

Някак си с този аватар, не ти вярвам :lol:
Последна промяна Bustter на 29 Яну 2007, 17:34, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Яну 2007, 23:49

Bustter написа:
vitamincpp написа:...

Някак си с този аватар, не ти вярвам :lol:
Bustter

И аз не му вярвам, както си мисля също, че доста голям процент от хората във форума тайно и явно се възхищават повече на Порше (както и аз де) от колкото на БМВ-тата, което е нормално май :roll: ;)

Иначе, благодаря за подкрепата. И май спора поприключва, като този път ще се съглася с Максимал, който е прав, че за "Всеки влак си има пътници" ;)

Без лоши чувства, нали?! 8)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 22 Яну 2007, 0:23

Сори пичове, снощи бях пил 6 бири .... :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 22 Яну 2007, 9:42

Важното е на пистата дупето да танцува :mhihi:
Изображение
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Яну 2007, 11:18

дай ми я в ръчичките да ти покажа що е танц :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 22 Яну 2007, 12:19

Turturelo написа:дай ми я в ръчичките да ти покажа що е танц :mhihi:

А не давам :mhihi: На тая писта гумите много бързо си отиват :(

Ама съм мераклия някой да ми покаже как се кара - в смисъл най-добра траектория ала бала :)
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 25 Яну 2007, 17:14

абе остави тези траектории .. като един познат дето мисли завойте за шикани .. дрифта си ultimate handling .. :mhihi:
Дай да хлъзнем .. :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 30 Яну 2007, 18:58

MaXimal написа:Абе жалко, че няма да има М 1 серия, защото май S3 се гаври със 130и.

BMW от март пуска за еврооейския пазар 2000 броя 1-ва серия "Limited Sport Edition" с М-пакет. Чернички!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 31 Яну 2007, 1:20

само оптик .. нищо друго :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 31 Яну 2007, 1:47

Ами на мен ми е много интересно как правят М пакет на кола която няма Мка :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 31 Яну 2007, 10:21

vitamincpp написа:Ами на мен ми е много интересно как правят М пакет на кола която няма Мка :shock:

Ми ей така :)

То за единицата освен обикновените брони има "аеродинамичен пакет" (най-красив според мен) и М пакет - той включва екстрички по окачването, екстериора и интериора.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Фев 2007, 13:11

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум