Кога излезе, кога дойде в България ...
Модератор: Общи модератори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
http://bmw.bg/bg/bg/index_highend.html
Тук май имаше формуляр са попълване. Другият вариант е ако си клиент на БМВ ... май. Но на нас май не ни пратиха покани
Тук май имаше формуляр са попълване. Другият вариант е ако си клиент на БМВ ... май. Но на нас май не ни пратиха покани

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Опа опа имам само снимка в някакъв сервиз,даже не е моя,а са я снимкали нек'ви от селото може да не е F40 ма МНООООооооооООООоооООоООоООоОго прилича с тоя задния квадратен спойлер...абе Събота идвам в София и ако ти донеса снимката и ако е Ф40 ми даваш 50 каси с бири... въпреки,че аз не пияTurturelo написа:ей! Търново ми е като втори роден град, ходя през седмица на кино в Арена там, учих няколко години и имам стотици напивания в града и на Арбанаси .. не ми обяснявай ти, че има F40 ..![]()
Интересно обаче какво ще покажеш в неделя - матора искам сниман с турбините и купето - пода под педалиИмай късмета да покажеш някой калибра с тунинг, че те удуша с голи ръце!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Overburner - NX написа:Опа опа имам само снимка в някакъв сервиз,даже не е моя,а са я снимкали нек'ви от селото може да не е F40 ма МНООООооооооООООоооООоООоООоОго прилича с тоя задния квадратен спойлер...абе Събота идвам в София и ако ти донеса снимката и ако е Ф40 ми даваш 50 каси с бири... въпреки,че аз не пияTurturelo написа:ей! Търново ми е като втори роден град, ходя през седмица на кино в Арена там, учих няколко години и имам стотици напивания в града и на Арбанаси .. не ми обяснявай ти, че има F40 ..![]()
Интересно обаче какво ще покажеш в неделя - матора искам сниман с турбините и купето - пода под педалиИмай късмета да покажеш някой калибра с тунинг, че те удуша с голи ръце!
![]()
нямаш проблем с касите с бира! Донесеш ли снимка на F40 в България - 50 каси бира! Не ми е за първи път да давам бира за правилен отговор в този форум

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:http://bmw.bg/bg/bg/index_highend.html
аз съм клиент бе, купих си масло за хидравликата

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Страшна е на фона на панелките
Те хората на Бенгъл нали носеха макети до Ривиерата да видят как изглеждат на светлината там