BMW Серия 1 Градско Рали ..
Модератор: Общи модератори
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Сестра ми я избрали да участва ама тя не ходи щото нямала цял ден за губене. Казали и че от 10:30 до 16ч, незнам дали е вярно, но ако е така то си е за безработни 

vitamincpp написа:Сестра ми я избрали да участва ама тя не ходи щото нямала цял ден за губене. Казали и че от 10:30 до 16ч, незнам дали е вярно, но ако е така то си е за безработни
мн несериозно изказване .. аз лично си взех отпуска за деня и се порадвах на възможността.. явно на сестра ти не и се кара ново бмв .. или си има такова

Ей, момчета...ох, малко ми е неудобно, но аз станах победител в градското рали на БМВ на 25 септември! Беше добре организирано, но беше повече с рекламна цел, отколкото със състезателна...Ама единичката си я бива! Макар че след излязлото купе 330 и....бих предпочела рали с него!:)))))
Carolina Iv/BMW 120d
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
vitamincpp написа:Сестра ми я избрали да участва ама тя не ходи щото нямала цял ден за губене. Казали и че от 10:30 до 16ч, незнам дали е вярно, но ако е така то си е за безработни
Ми тогава неможе ли аз да се представя за сестра ти

Да, да, прав си! Май ще продължа да съм фен на дизела - при 7,9 сек. за 100 км. на ръчната 120д...представям си какво ще прави тройката дизелче!!!!!!!!!! Ох....Можеш ли да ми пратиш снимки на carolina@ndk.bg?....ако не те затруднявам много....
Carolina Iv/BMW 120d
cary написа:А всъщност...ралитата са били пет дни, от понеделник до петък, така ли?....Аз не разбрах, защото в същия ден заминах за Велинград, а и на купона в МОЛ-а не можах да дойда! Коя снимка спечели наградада и каква беше тя? А снимките от апаратите Кодак ще ни ги изпратят ли?
6 дни беше за клиенти, от понеделник до събота включително. На 15ти имаше същото събитие за известни личности и упражненията не бяха на Арена, а бяхме затворили Гурко между Евлоги Георгиев и Васил Левски. Имаше жури от журналисти, които оценяваха гостите, упражненията бяха същите, само слалома беше малко по-дълъг.
Снимките трябва да Ви ги изпратят, поне аз така знам ..
Кой спечели наградите също не знам, защото на партито стоях един час и 21ч. си тръгнах.