Дреме му на някой.......
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Wolfen написа:Ако някой е гледал новините по БТВ в 19ч .... за колегата, който си е налял скапан дизел и сега е на ремонт със изгоряла горивна попмпа. Ето за това си говорим, наливаме в резервоарите си боклук, а плащаме високите цени.

- zliat71
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99"318 I"E-46
- Детайли за колата: E46
==
Какво да ни разрешат требе да се избиат тиа в парламента.\MITETO\ DSB написа:Само така и трябва повече хора да се съберем да болкираме цяла София ако ни позволят разбирасе и тогава дано някои боклук от парламента да се сети че в тази държава живеят хора
Re: ==
zliat71 написа:Какво да ни разрешат требе да се избиат тиа в парламента.\MITETO\ DSB написа:Само така и трябва повече хора да се съберем да болкираме цяла София ако ни позволят разбирасе и тогава дано някои боклук от парламента да се сети че в тази държава живеят хора
Царя му вземем паспорта, Станищев и компания в затвора, а Доган, публичен разтрел на паметника на Левски

Писна ми от тази държава, защото просто няма такава

bmw
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
Имам едно предложение за официална песен на протеста
http://www.zazz.bg/play:ff3b64b9 - Busta Rhymes Ft. Linkin Park - We Made It
Онзи ден я чух и я слушам вече втори ден. Ако не друго, то поне клипче с откъси от протеста ще стои добре на тази музика
п.с. линк към текста
п.с.2 Together against the wall

http://www.zazz.bg/play:ff3b64b9 - Busta Rhymes Ft. Linkin Park - We Made It
Онзи ден я чух и я слушам вече втори ден. Ако не друго, то поне клипче с откъси от протеста ще стои добре на тази музика

п.с. линк към текста
п.с.2 Together against the wall

bmw
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
- love.affair
- Потребител
-
ммм, първо да си кажа, че съм "доста фен" и на Busta Rhymes и на Linkin Park, но също си мислех за нещо българско
това на Спенс звучи добре като послание, но опрделено мисля, че му е от слабите неща (най-малкото не грабва и не повежда, само носи послание)
от трета страна, ако това е с международен отзвук / знанчение е добре езикът да е "разбираем"
така, че за мен и двете предложения имат какво да "дадат и вземат", т.е имат и плюсове и минуси
защо пък да не останат паралелно и двете
)))
това на Спенс звучи добре като послание, но опрделено мисля, че му е от слабите неща (най-малкото не грабва и не повежда, само носи послание)
от трета страна, ако това е с международен отзвук / знанчение е добре езикът да е "разбираем"
така, че за мен и двете предложения имат какво да "дадат и вземат", т.е имат и плюсове и минуси
защо пък да не останат паралелно и двете

Над силата е само умението да я владеем
ама вие сериозно ли мислите,че песен на един изявен тревоман,може да се превърне в лозунг на нашият протест.....
" да живее за емиграция и легализация"....
айде да покажем,че не сме от онова стадо опушено и имаме поне малко останали мозъчни клетки,за да се борим за това от което имаме нужда...
пс: ей сега се прибирам и карах по околовръстното покрай Подгумер посока Обеля.....
и неможах да разбера дали съм по международен път,кадето минава огромен трафик от чуждестранни МПС-та или по някой 3-то класен път кадето минават само каруци и аз съм изпуснал отбивката и съм хванал по него
това е пълно безочие от страна на Власт имащите
и не една или друга песен ще ги накарат да ни чуят...
само звука на клаксоните ни ще им привлече вниманието и мирисът на изгоряла гума по централните улици
айде останете си със здраве и Ви желая лека и спокойна нощ
пс2:Саше сори брат,че не можах да се включа в издирването,ама не си бях в София
" да живее за емиграция и легализация"....
айде да покажем,че не сме от онова стадо опушено и имаме поне малко останали мозъчни клетки,за да се борим за това от което имаме нужда...
пс: ей сега се прибирам и карах по околовръстното покрай Подгумер посока Обеля.....
и неможах да разбера дали съм по международен път,кадето минава огромен трафик от чуждестранни МПС-та или по някой 3-то класен път кадето минават само каруци и аз съм изпуснал отбивката и съм хванал по него

това е пълно безочие от страна на Власт имащите
и не една или друга песен ще ги накарат да ни чуят...
само звука на клаксоните ни ще им привлече вниманието и мирисът на изгоряла гума по централните улици
айде останете си със здраве и Ви желая лека и спокойна нощ
пс2:Саше сори брат,че не можах да се включа в издирването,ама не си бях в София
ЕК даде зелена светлина за намаляване на акцизите върху горивата
Станишев отказа, парите му трябвали за пътища
Европейската комисия няма да пречи на националните правителства да намаляват акцизите върху горивата или да облагат с данъци нарасналите печалби на енергийните компании. Това заяви вчера председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, предаде Асошиейтед прес.
На двудневното заседание на Съвета на ЕС Барозу предупреди, че стремителното нарастване на цените на храните и горивата създават "нов вид бедност". В изказването си рано тази сутрин председателят на еврокомисията подчерта, че Европа трябва да предложи реална помощ на хората, които страдат от това най-голямо повишаване на разходите за храна и енергия.
Въпреки зелената светлина за акцизите, която ЕК дава, българският премиер Сергей Станишев съобщи, че правителството няма да намали ДДС и акцизите върху горивата. Станишев, който участва на заседанието на Съвета на ЕС обяви, че нивата на акцизите и данъците върху горивата са под тези в ЕС и че парите са нужни за строителство на магистрали, пречиствателни станции и училища. Според него няма резон да се намалява ДДС на горивата, а не на лекарствата за пенсионерите или детските стоки. ЕС трябвало да търси "по-устойчиво ценово равнище и механизми, които да не позволяват шокове".
Италия стана първата страна в Евросъюза, която представи пакет от мерки за смекчаване влиянието на цените на петрола върху гражданите и понижаване цените на горивата. Държавата въведе т. нар. "данък Робин Худ" върху печалбите на петролните компании. Това съобщи "Уолстрийт джърнъл". Приетите мерки са свързани с проектобюджета на страната и са предназначени за контрол на бюджетния дефицит.

- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Понеже харесахте подсказката за нац.лаборатория ето още нещо. Между другото има мобилни такива, нека да се отчетат какво вършат.
Мисълта ми е за този безсмислен нит на задния номер. Според мен това незабавно трябва да се прекрати. Това е узаконен рекет над народа. Табелите трябва да са лични собстваност на този, който ги плаща, а не както е сега, хем ги плащаш, хем не са твои. Това означава, че номера си става мой. Дори трябва да може да си купя номер, без да имам кола или след време да мога законно да го продам, ако искам. По този начин ще се спре една "лесна хранилка за партийна касичка". Това е конкретен проблем касаещ всички и може веднага да се реши, но най-важното е ще се спре кранчето за лесни пари. Тогава и цените на номерата ще паднат
Мисълта ми е за този безсмислен нит на задния номер. Според мен това незабавно трябва да се прекрати. Това е узаконен рекет над народа. Табелите трябва да са лични собстваност на този, който ги плаща, а не както е сега, хем ги плащаш, хем не са твои. Това означава, че номера си става мой. Дори трябва да може да си купя номер, без да имам кола или след време да мога законно да го продам, ако искам. По този начин ще се спре една "лесна хранилка за партийна касичка". Това е конкретен проблем касаещ всички и може веднага да се реши, но най-важното е ще се спре кранчето за лесни пари. Тогава и цените на номерата ще паднат