Дреме му на някой.......

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 20 Юни 2008, 19:59

Междудругото имаме ли някакви уговорки с БТВ? Защо от Нова телевизия нямат никакъв интерес, или само аз не съм ги видял :roll: :confused:
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 20 Юни 2008, 21:25

Wolfen написа:Ако някой е гледал новините по БТВ в 19ч .... за колегата, който си е налял скапан дизел и сега е на ремонт със изгоряла горивна попмпа. Ето за това си говорим, наливаме в резервоарите си боклук, а плащаме високите цени.

:evil: :evil: :evil: много гадно гледах го тва....наистина за това си говорим! плащаме по 2.40 за литър в който има 30 мл бензин/дизел останалото е вода и прримеси :evil: :evil:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 20 Юни 2008, 22:31

аз си го нацепих сам във вторник по същия начин с кофти бензин за 100лв сипах към 42+ литра и си прекъсвах по целия под балкански участък с колата ,а сега като по богат трябва да си сменя датчик на главата на мотора ,защото се е прецакал.... и без малко помпа :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

==

Мнение от zliat71 » 20 Юни 2008, 22:38

\MITETO\ DSB написа:Само така и трябва повече хора да се съберем да болкираме цяла София ако ни позволят разбирасе и тогава дано някои боклук от парламента да се сети че в тази държава живеят хора :bgflag:
Какво да ни разрешат требе да се избиат тиа в парламента.

младши ентусиаст
Аватар

Re: ==

Мнение от AHTuBuPyC » 21 Юни 2008, 1:03

zliat71 написа:
\MITETO\ DSB написа:Само така и трябва повече хора да се съберем да болкираме цяла София ако ни позволят разбирасе и тогава дано някои боклук от парламента да се сети че в тази държава живеят хора :bgflag:
Какво да ни разрешат требе да се избиат тиа в парламента.

Царя му вземем паспорта, Станищев и компания в затвора, а Доган, публичен разтрел на паметника на Левски :evil:
Писна ми от тази държава, защото просто няма такава :evil: :idea:
bmw

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89

Мнение от BadDog » 21 Юни 2008, 2:47

както са казали хората "Обичам родината, но мразя държавата"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 21 Юни 2008, 17:01

Имам едно предложение за официална песен на протеста :mhihi:

http://www.zazz.bg/play:ff3b64b9 - Busta Rhymes Ft. Linkin Park - We Made It

Онзи ден я чух и я слушам вече втори ден. Ако не друго, то поне клипче с откъси от протеста ще стои добре на тази музика :mhihi:

п.с. линк към текста

п.с.2 Together against the wall :bgflag:
bmw

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89

Мнение от BadDog » 22 Юни 2008, 15:01

Аз имам друго предложение, даже онзи ден като си я пуснах се сетих за протеста ни ;)
Спенс - Писна ми

Потребител
Аватар

Мнение от love.affair » 22 Юни 2008, 16:01

ммм, първо да си кажа, че съм "доста фен" и на Busta Rhymes и на Linkin Park, но също си мислех за нещо българско

това на Спенс звучи добре като послание, но опрделено мисля, че му е от слабите неща (най-малкото не грабва и не повежда, само носи послание)

от трета страна, ако това е с международен отзвук / знанчение е добре езикът да е "разбираем"

така, че за мен и двете предложения имат какво да "дадат и вземат", т.е имат и плюсове и минуси

защо пък да не останат паралелно и двете ;))))
Над силата е само умението да я владеем

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 22 Юни 2008, 23:34

ама вие сериозно ли мислите,че песен на един изявен тревоман,може да се превърне в лозунг на нашият протест.....
" да живее за емиграция и легализация"....
айде да покажем,че не сме от онова стадо опушено и имаме поне малко останали мозъчни клетки,за да се борим за това от което имаме нужда...

пс: ей сега се прибирам и карах по околовръстното покрай Подгумер посока Обеля.....
и неможах да разбера дали съм по международен път,кадето минава огромен трафик от чуждестранни МПС-та или по някой 3-то класен път кадето минават само каруци и аз съм изпуснал отбивката и съм хванал по него :evil: :evil:
това е пълно безочие от страна на Власт имащите
и не една или друга песен ще ги накарат да ни чуят...
само звука на клаксоните ни ще им привлече вниманието и мирисът на изгоряла гума по централните улици

айде останете си със здраве и Ви желая лека и спокойна нощ

пс2:Саше сори брат,че не можах да се включа в издирването,ама не си бях в София

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

колеги

Мнение от joreto007 » 23 Юни 2008, 0:07

няма ли начин това да се съобщи по медиите някак си че от форумите не може толкова да се разпространи

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 23 Юни 2008, 9:08

има ма някой трябва да има познат да направи репортаж или да се плати като реклама :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Аватар

Мнение от Shondy » 23 Юни 2008, 13:05

genezis написа:пс2:Саше сори брат,че не можах да се включа в издирването,ама не си бях в София

нема ядове ,давайте от днес ,по всички форуми

Аватар

Мнение от Shondy » 23 Юни 2008, 14:58

ЕК даде зелена светлина за намаляване на акцизите върху горивата

Станишев отказа, парите му трябвали за пътища

Европейската комисия няма да пречи на националните правителства да намаляват акцизите върху горивата или да облагат с данъци нарасналите печалби на енергийните компании. Това заяви вчера председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, предаде Асошиейтед прес.
На двудневното заседание на Съвета на ЕС Барозу предупреди, че стремителното нарастване на цените на храните и горивата създават "нов вид бедност". В изказването си рано тази сутрин председателят на еврокомисията подчерта, че Европа трябва да предложи реална помощ на хората, които страдат от това най-голямо повишаване на разходите за храна и енергия.
Въпреки зелената светлина за акцизите, която ЕК дава, българският премиер Сергей Станишев съобщи, че правителството няма да намали ДДС и акцизите върху горивата. Станишев, който участва на заседанието на Съвета на ЕС обяви, че нивата на акцизите и данъците върху горивата са под тези в ЕС и че парите са нужни за строителство на магистрали, пречиствателни станции и училища. Според него няма резон да се намалява ДДС на горивата, а не на лекарствата за пенсионерите или детските стоки. ЕС трябвало да търси "по-устойчиво ценово равнище и механизми, които да не позволяват шокове".
Италия стана първата страна в Евросъюза, която представи пакет от мерки за смекчаване влиянието на цените на петрола върху гражданите и понижаване цените на горивата. Държавата въведе т. нар. "данък Робин Худ" върху печалбите на петролните компании. Това съобщи "Уолстрийт джърнъл". Приетите мерки са свързани с проектобюджета на страната и са предназначени за контрол на бюджетния дефицит.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 23 Юни 2008, 15:13

Понеже харесахте подсказката за нац.лаборатория ето още нещо. Между другото има мобилни такива, нека да се отчетат какво вършат.
Мисълта ми е за този безсмислен нит на задния номер. Според мен това незабавно трябва да се прекрати. Това е узаконен рекет над народа. Табелите трябва да са лични собстваност на този, който ги плаща, а не както е сега, хем ги плащаш, хем не са твои. Това означава, че номера си става мой. Дори трябва да може да си купя номер, без да имам кола или след време да мога законно да го продам, ако искам. По този начин ще се спре една "лесна хранилка за партийна касичка". Това е конкретен проблем касаещ всички и може веднага да се реши, но най-важното е ще се спре кранчето за лесни пари. Тогава и цените на номерата ще паднат

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум