БМВ абсолютни непрофесионалисти
Модератор: Общи модератори
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
REMUS написа:Tod написа:Линковете при мен не се отварят!![]()
Цвета е убииствен(любимия ми), скоростната кутия каква е?
Ръчна е кутията, не харесвам автоматици
След 2-3 години ще ги заобичаш, вярвай ми!

ПС `неска е**ти спама дет заформихми

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Remus...обясни ми, бе човек-защо не направи Най-Големия-Панаир-В-Историята-На-Света?!?!?
Защо вместо да се разхождаш напразно по 2-3 пъти не вдигнеш 1 луд, ама луд скандал?Защо не искаш да говориш с шефа на въпросното дилърче?А после и с шефа на шефчето му?Защо не поискаш отстъпка, или поне ИЗВИНЕНИЕ от тия Дебили?
Даваш пари, бе човек!След като даваш пари имаш право и свирка да си поискаш! (без значение дали ще ти направят)!Тия темерути се държат така с тебе, щото и преди се е случвало, но им се е разминало и се мислят за велики!Е, няааа да стане просто!Ако ти не си такъв човек-викни някой скандалджия с тебе (те, жените ги умеят тия работи
).
Абе няма да ги оставяш да те правят на луд!!!!!! Осъзнай се просто!Как така тоя лигльо ше те въргаля сега, а после ше иска да си вземе комисионната от твойте пари?!?!?
Защо вместо да се разхождаш напразно по 2-3 пъти не вдигнеш 1 луд, ама луд скандал?Защо не искаш да говориш с шефа на въпросното дилърче?А после и с шефа на шефчето му?Защо не поискаш отстъпка, или поне ИЗВИНЕНИЕ от тия Дебили?
Даваш пари, бе човек!След като даваш пари имаш право и свирка да си поискаш! (без значение дали ще ти направят)!Тия темерути се държат така с тебе, щото и преди се е случвало, но им се е разминало и се мислят за велики!Е, няааа да стане просто!Ако ти не си такъв човек-викни някой скандалджия с тебе (те, жените ги умеят тия работи

Абе няма да ги оставяш да те правят на луд!!!!!! Осъзнай се просто!Как така тоя лигльо ше те въргаля сега, а после ше иска да си вземе комисионната от твойте пари?!?!?

- civic
- младши ентусиаст
-
не се съгласявай да ти я карат до Русе поне не на собствен ход че като ги знам как ги карат....
ако няма кой, аз ще те закарм до плевен:D
А иначе мога да препоръчам варненското представителство
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
REMUS написа:Колата била в София и към 18:00 щяла да е в Плевен. Утре щял да я обучи и да ми я докара в Русе.
Ако бях на твое място щях да изискам поради всичките тези простотии да ми я подготвят за взимане от София.. щото после да не се окаже, че София - Плевен - Русе е взела на собствен ход... щото тия, дето ги карат колите са такива селтаци, че... ма и тия май имат ограничител на 3800RPM за първите 5к километра, та не могат да я ръчкат прекалено...
civic написа:не се съгласявай да ти я карат до Русе поне не на собствен ход че като ги знам как ги карат....
А на собствен ход, не не с пладформа ще я донесат, по голямото ми притеснение е че трябва и аларма да й сложат, а кота ги знам какви са нехранимайковци си представям как ще я хвърлят с лопатата вътре

Аз ще обслужвам във Варна най вероятно по простата причина че Пловдив ми е далеч.
А само за информация, Плевенския сервиз не е мръднал и крачка напред от преди 3-4 да не казвам и 5 години, когато ходих да ми стартират новото табло на е36, което си купих от Даскалов в Русе и се оказа че не могат да ми го пуснат да работи

re
REMUS написа:civic написа:не се съгласявай да ти я карат до Русе поне не на собствен ход че като ги знам как ги карат....
А на собствен ход, не не с пладформа ще я донесат, по голямото ми притеснение е че трябва и аларма да й сложат, а кота ги знам какви са нехранимайковци си представям как ще я хвърлят с лопатата вътрезатова исках да съм там като пристигне, но не мога да си оставя работата вече за трети ден и да правя пътеки до Плевен.
Аз ще обслужвам във Варна най вероятно по простата причина че Пловдив ми е далеч.
А само за информация, Плевенския сервиз не е мръднал и крачка напред от преди 3-4 да не казвам и 5 години, когато ходих да ми стартират новото табло на е36, което си купих от Даскалов в Русе и се оказа че не могат да ми го пуснат да работи
Не си прав, но...
Аларма не давай да ти слагат, щото я прави Краси (мърдата), който е има-няма 130 кг. и ти се разскърцват седалките докато стъпи с нежно коленце на сядащата част на шофйорската седалка и и е**ва майката. Той шефа на плевенския сервиз от зор си взе чисто нова седалка (ел.) за неговата шестица... ако ме разбираш какво ти обяснявам

///M Club Member
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
амиии лятото купихме 2 бмв-та от мкар и сме много доволни няма6е никакви проблеми. даже докато доидат ни дадаха техен автомобил да караме. Обаче не мога да кажа същото за мерцедес. отидахме да си купим нова ц - класа и ни казаха че ще доиде до 2-3 месеца но можело и малко повече , което ни отказа от ц - класата
а на колегата които има проблеми с диларите в плевен му пожелавма приятните емоции с коалта да са в пъти повече от неприятните при доставката 

It`s party time !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
OPASNO LUD написа:...Синовейт София.Гарантират анонимност и конфеденциалност.За въпроси и коментари Константина Дечкова
02 9500270
Тук и аз мога да съдействам

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Само хубави неща за Варна Карс , и най вече за Вили Тъндър-а
Ремус, най добре да си я беше поръчал от Варна Карс

Ремус, най добре да си я беше поръчал от Варна Карс

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Наистина много неприятности си изживял заради немърливото отношение на дилъра.
А мотото,че клиента е цар и винаги има право,май няма почва у нас
Дано да си вземеш красавицата час по-скоро и да ни я представиш с подобаваща фотосесия
А мотото,че клиента е цар и винаги има право,май няма почва у нас

Дано да си вземеш красавицата час по-скоро и да ни я представиш с подобаваща фотосесия

Re: ре
SkyWalker написа:Не искам да те плаша, но преди 30 мин. такава кола там нямаше
Е аз не съм и очаквал да дойде, все пак това е Ивайло от ВиА интеркар Плевен, просто няма начин да ме излъже

Ако все пак утре дойде да ми я донесе в Русе ще има изненада подобаваща на неговите

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Re: ре
Ше го биеш лиREMUS написа:SkyWalker написа: Ако все пак утре дойде да ми я донесе в Русе ще има изненада подобаваща на неговите

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----