1лв за всеки cc екотакса (пример 2000cc = 2000лв) коментари
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: пари
G-force написа:...
Бих заложил пари, че същата тая магазинерка и 1800 лв. да взема пак няма да се усмихва и само ще гледа как по бързо да свърши работния ден, че се е изморила

Не е до пари, до манталитет е!
темата беше за коли, нали?!
От догодина това с ДО 10 годишните коли ще е модерно, няма да има човек с по-дърта кола от е46 и е39

You said: "Time will change!" What if it changes you?
коли
да за коли беше идеи как може да се подобри движението да се намлят малко задрастванията ма явно тва е болна тема на хората и от един пробелм скачат на друг.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Красота
тука май само "Софиянци" пишат, ама нейсе, ще си носим кръста на "тъпички провинциалисти"
дето незнаят от каде се влиза в супермаркет....
Екотакси ще има, лошото е, че се бъркат нещата ЕКОТАКСА - ДАНЪК...
ПРОИЗВОДСТВО - ОБСЛУЖВАНЕ...
А иначе съм съгласен с повечето от изказванията "голяма глупост ще бъде сс=1лв.". Така излиза, че ако си карам трабанта ще имам символична такса - е как ще се чувстват "батковците" с по 3,4-5000 сс ?
А техните коли може и да са мнооого по добре от мен....
А за парите и работата - май никой от тези дет обсъждат работа не е ПРОИЗВЕЖДАЛ... или пък "на другия работата е по-лесна..."

ПРОИЗВОДСТВО - ОБСЛУЖВАНЕ...

А за парите и работата - май никой от тези дет обсъждат работа не е ПРОИЗВЕЖДАЛ... или пък "на другия работата е по-лесна..."

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

predel написа:Красотатука май само "Софиянци" пишат, ама нейсе, ще си носим кръста на "тъпички провинциалисти"
дето незнаят от каде се влиза в супермаркет....
ПРОИЗВОДСТВО - ОБСЛУЖВАНЕ...А иначе съм съгласен с повечето от изказванията "голяма глупост ще бъде сс=1лв.". Така излиза, че ако си карам трабанта ще имам символична такса - е как ще се чувстват "батковците" с по 3,4-5000 сс ?
Явно ти бъркаш екоткаса и данък това e такса при регистарция на коли нов внос кои щe трагне да внася трабанти и e еднократна такса не бyрка потребителя на коли обикновения шофиор а потенцилания клиент на кола нов внос макар ,че нещата са лавинообразни дигне ли се цената на новя внос коли автоматично спекулативно ще се дигнат цените и на стария внос.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Re: коли
bader написа:да за коли беше идеи как може да се подобри движението да се намлят малко задрастванията ма явно тва е болна тема на хората и от един пробелм скачат на друг.
Следя темата от началото и реших най-накрая да се намешам...

Как може да твърдите, че ако се възпрепядства вноса на стари автомобили задръстванията ще намалеят...

Така че въобще не бъдете толкова върли привърженици на новите коли. Кой от вас по-точно ще си купи Дачия Логан вместо да си вземе Е39-ка или ще си вземе 7местна Логан-ка вместо да вземе Е38, а...

Имам достъп и до нови коли даже повечето време изминато по пътищата е с нови КОЧИНИ... Аз лично не мога да твърдя, че Сузуки Суифт е по-добро от Е46 (за тези пари). Като мина през дупка и ми падат пломбите. Не мога да твърдя, че Сузуки Лиана е по-добра кола от Е39 3.0д примерно, както не мога да твърдя, че Волво С60 Д5 е по-добро от Е60 2.5д. Нали като влезне някоя от колите в бокса и 2000лв. си отиват веднага още с влизането. Е извинявай ама не всеки има по 2000лв. да дава само за поддръжка на някаква си кола. Друг въпрос е че са направени да издържат точно докато им изтече гаранцията. За тези пари ще си купя някоя по стара кола и с 2000лв, ще я направя не да лъщи ами не знам какво. А и тия 2000лв. които ще дам за екотакса ще си ги избия още на втората година от ремонти примерно на новата ми "хубава" кола.
Влезте малко в Рено форума и попрочетете за Симбол-а, който се продава с пълна сила в БГ. Те не са шумове от оплътненията на вратите, не са потропвания, почуквания, скърцания... Е аз такава кола не искам. А струва 20000лв.

А заплатите всъщност имат много общо като цяло с проблема. Кой може да си позволи на днешно време да си купи нова кола...

Аз не искам държавата ни да става като Румъния и да гледам само строшени Дачии и Рендета....

Re: коли
WilliamsF1Team написа:bader написа:
Аз не искам държавата ни да става като Румъния и да гледам само строшени Дачии и Рендета....

Що бе ще стане както едно време по време на социализмът с ладите,жигулите и москвичите
сега ще бадем с логани,клиа и фабии примерно
мерки
Виж за държави като Румъния и Русия има смисъл от такива мерски хората си насърчават родното производство .
Но за България не е ясно какво точно се насърчава обаче
Но за България не е ясно какво точно се насърчава обаче

извод
Сигорно те защитават частни интереси а не тези на хората.
Незнам знам само , че в момента в КАТ е ад хората спят по колите си и чакат с дни да влезнат в каналите побъркали са се тези екотакси като се седя ,че след 1 или 2 седмици и аз трябва да ходя ми се гади
Незнам знам само , че в момента в КАТ е ад хората спят по колите си и чакат с дни да влезнат в каналите побъркали са се тези екотакси като се седя ,че след 1 или 2 седмици и аз трябва да ходя ми се гади

отг
Не е съвсем така много яки вразки ти трябват за да се оправишза 2 часа ако допираха нещата до 100лв ги давам веднага аз само от това ,че не ходя наработа 3 дни примерно губя 60лв едиственото което можеш да направиш е рано суринта като отварят кат и се местят колите да дадеш 10лв на катджия да те прекара яко напред и с тая далвера с катадвията за 2 дни и полвина мина цялата процедура .
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Е аз ти казвам, че срещу 100лв. си в играта пък ти ако искаш ми вярвай... Даже ако си послушен може и хубаво номерче да си вземеш...