регистрация след 01.01.2007
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
bmwfena написа:кво се чудите ве то в момента цялата ни държава е изградена от измами и кви ли не гадости ще дойде време и ще проревем от тия идиоти горе утре и колите няма да може да си караме не АКЦИЗ а не знам кво ни чака тия цени на читави БМВнца от 3-4 бона ще ги сънуваме само вижте в Гърция колко струва такова БМВ-леле мале
хмм...какво такова БМВ!?;)аз лично там съм ходил в автокъщи в Гърция и съм се интересувал за Е36 316 купе '94,което бе на скромната цена от 10,500 евро -2005!А 2006 година поевтиня с 500 евро

колегата nasti е много прав за това , италянските коли хи4 не са ло6и , оба4е тънкостта която не се е споменала е 4е тюф и там другите прегледи минават само безупречни коли доколкото знам са много строги изискванията притея прегледи, а добра пе4елба се прави доста 4есто като се вкара леко 4укнат автомобил или такъв който не техни4ески изправен , защото тея струват в пъти по-малко , и съответно горницата е добра , ако влезне това изискване за минат преглед работата хи4 не е добра 

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4