Ще се включите ли в протест с колите си с/у хаоса по улиците
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Загиналите при тежки катастрофи в страната надхвърлиха 1000, като след пътните произшествия от последните 24 часа те вече са 1002-ма. От началото на годината до сега в страната са станали 7897 катастрофи, като при тях ранените са 9 825 души.
През изминалото денонощие в страната е загинал един човек и 16 други са ранени при 15 катастрофи. В София леките произшествия са 103, тежките - 6. Няма загинали, а седем души са ранени. От началото на месеца в страната са станали 294 пътни инцидента с 58 загинали и 368 ранени, съобщи БГНЕС. Черната статистика сочи, че с 81 повече са жертвите по пътищата. За страната ни не е прецедент жертвите при катастрофи да надхвърлят 1000, и тазгодишната черна хроника показа, че “войната по пътищата продължава“.
така като гледам така май вече сме се включили в "безредието" по улиците
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
какви протести кви п**ки майни?
.Що ми се струва че първо трябва да се започне с превъзпитаването на българските шофери...

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
[FF]GODFLESH написа:какви протести кви п**ки майни?.Що ми се струва че първо трябва да се започне с превъзпитаването на българските шофери...
![]()

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Andjela написа:Интересно ми е как ще стане това?Точно за превъзпитаване става въпрос,но все отнякъде трабва да се почне!Ние можем да направим опит...Но всеки си има собствено мнение и има право да го отстоява,не споря с вас...
Ще ти кажа според мен как ще стане

Примерно камерите дето ги сложиха е какво правят те, аз минах покраи една с 150 и дори не ми дойде писмо и тн...
Очаквах да ме глобят солено и тн (не че е късно) и щях да си понеса последствията понеже съм 100% виновен и беше пълно безрасъдство да карам с толкова.Хората не спазват законите защото могат, няма го органа който да налага яките глоби, яките наказания и прочие.Искам да се глобяват всички тарикатчета които предизвикват задръстания завиваики например от лентата за направо понеже не ми се редяло на опашката като всички.Искам да има ред, искам като направя нещо кофти да ме глобят е да ама няма кой

Имам 3 акта и не си ги плащам защо, защото мога и всички са така, парите все не стигат и все си намирам оправдание, никой не ме кара да ги платя.Вия ще си платите ли тока ако знаете, че може и да не го платите и няма да ви го спрат е ще си кажете, акай аз да не съм глупак, че да плащам.Циганите защо нищо не плащат, защото знаят, че никой нищо няма да им направи.Когато идем в Германия (просто за пример) си внимаваме и спазваме всичко е значи можем, а тук неможем.Искам полицая да не му дам 10 лева и да си замина а да ми напише акта както си трябва...Има закони ясни и точно, но просто никой не ебава да следи за тяхното спазване, затова и всеки си прави каквото иска и от това идва целия хаос по улицата...
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Система от повишени изисквания към подготовката на шофьорите и засилен полицейски и технически контрол ще бъдат въведени през 2007 г. Днес правителството обсъжда национална стратегия за подобряване безопасността на движението по пътищата за периода 2007-2010 г.
За водачите със стаж до 2 години ще се въведат повишени изисквания, а за тези в напреднала възраст се предвижда допълнително обучение. Шофьорите в обществения превоз ще се подлагат на дълго обучение. Система от мерки трябва да ограничи превишаването на скоростта. На водачите ще се разяснява вредата от шофирането след преумора. Предвижда се още да се въведат технически системи за контрол на дистанцията.
Сред набелязаните мерки е и намерението за поддържане в добро състояние на маркировката и радио- и телефонните връзки, както и маркирането на входа на тунелите. Предвижда се обучение на одитори в областта на проектирането на пътища.
Още - в "България"
само това не ми стана ясно какво е "Предвижда се още да се въведат технически системи за контрол на дистанцията"

В края на всяка година ги има тези добри намерения и всяка следваща над 1 000 убити... ОчевАдно сегашните служби не са годни да осигурят безопасност по пътищата... Необходим е изцяло нов подход с нови хора...
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4