Alpina B7 в БГ!
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Mitko19 написа:Е то няма едно яко БМВ в БГ дето да е с регистрация различна от SHA!!От тия с немските номера де:)
Вследствие на тази тема, вчера се загледах по колите и верно има много с тая регистрация. И най-скромната беше Х5... И преди съм виждал, ама не съм обръщал внимание. Някой знае ли какъв е случая?
Never mistake motion for action...
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Leon написа:Mitko19 написа:Е то няма едно яко БМВ в БГ дето да е с регистрация различна от SHA!!От тия с немските номера де:)
Вследствие на тази тема, вчера се загледах по колите и верно има много с тая регистрация. И най-скромната беше Х5... И преди съм виждал, ама не съм обръщал внимание. Някой знае ли какъв е случая?
Виж в началото на темата CheGevara е обяснил за някви БГ бандити

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това за бг бандитите го прочетох, беше ми интересно к'ва е схемата... но предполагам, че е нещо като с кайените баничарки, та и да знае някой няма да каже
В тази връзка винаги съм се чудил каква им е системата на немските номера, че съм виждал доста различни? В смисъл как се формират? Нашите са град-номер-серия, ама при тях май волна програма... 

Never mistake motion for action...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
И при тях първо е града и колкото по малко букви.. толкова по голям е града.. B - Berlin, M - Munich и т.н. 

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:Който иска може да го разведа из Люлин срещу скромна сума![]()
Бате сигурен ли си,че колицата е от Люлин?

Аз съм я виждал поне 10ина пъти...оглеждал съм я от къде ли не...

За първи път беше поне преди 3месеца

Ако искате да видите колата...мога да ви дам идея

Там наистина спират добри коли - като се започне от нищожните"е65ци" мине се през Поршета и МБ АМГ-та..и се стигне до Алпините-Б5,Б7...
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
B7-цата кърти
следващия път кажи и адрес на къщата, да минеме да видиме наживо, егоист
почти, но леко бъркаш. там хората им пука всъщност, искат колкото се може по-незапомнящ се номер
Като бях там и им видях акъла, се учудих че дори не са седнали да ти плащат за лесен номер, никой не ги иска освен нас
п.с.заради подобни брутални разминавания в мисленето и културата, май никога няя ги стигнеме

versaceto написа:Немските номера с еднакви цифри дето бръмчат из София 7777 9999 и др. струват 10Евро в Германия.На швабите не им пука и не обръщат внимание какъв ще е номера,ама нашите газари веднага забождат 4еднакви
почти, но леко бъркаш. там хората им пука всъщност, искат колкото се може по-незапомнящ се номер

Като бях там и им видях акъла, се учудих че дори не са седнали да ти плащат за лесен номер, никой не ги иска освен нас

п.с.заради подобни брутални разминавания в мисленето и културата, май никога няя ги стигнеме

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
absix написа:Онази вечер по Нова ако сте гледали репортажа за митничарите от аерогарата и колите им, имаше В7, може и същата да е...
Да и аз го гледах и съдейки по номера е същата
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5