BMW организира специален шофьорски тест
Модератор: Общи модератори
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Turturelo написа:...мисля, че успяхме да го направимИскам да благодаря на Thunder за чудесния support! Винаги е чудесно да срещнеш сродна душа, с която да ти е интересно да си говориш не само за автомобили

Обещах на BMW-X5 снимки и най-сетне дойде време да ги пусна:
Не мога да се сдържа и ще пусна фото на един мноого колоритен човек - Дон Корлеоне Варненски

Искам да кажа, че съм присъствал и участвал на няколко такива инициативи, организирани от БМВ и разликата с BMW Innovation Days беше в инструктора

До следващото предизвикателство колеги

Live and let Die!
Благодаря на всички за добрите думи! Наистина удоволствието е изцяло мое! Не смятам работата си за задължение, а по-скоро за удоволствие. Приятно ми е да работя с усмивка на лице, а още по-приятно ми е като видя хора, които оценяват това нещо!
Преди малко се прибирах от София в Русе, утре рано заминавам за Бургас, та ако някой присъства на BMW Innovation Days в Бургас да се обади! Не като Гецата, който цял ден подава газ пред очите ми и ми написа ЛС след като си тръгна, а аз си заминах от Плевен
Преди малко се прибирах от София в Русе, утре рано заминавам за Бургас, та ако някой присъства на BMW Innovation Days в Бургас да се обади! Не като Гецата, който цял ден подава газ пред очите ми и ми написа ЛС след като си тръгна, а аз си заминах от Плевен

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Turturelo написа:Не като Гецата, който цял ден подава газ пред очите ми и ми написа ЛС след като си тръгна, а аз си заминах от Плевен
Съжалявам много че стана така но нали се разбрахме че щесе реванширам

Другия път ти ще даваш газ а аз щети казвам къде и с колко да влизаш и тогава ще говорим

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
THUNDER написа:Обещах на BMW-X5 снимки и най-сетне дойде време да ги пусна...
Мога ли да те помоля понеже видях ,че прави снимки и на 4-ти когато бяхме ние да ми ги пуснеш на пощата ?!
Предварително благодаря

Ето ги най - после и наще снимки . Извинявам се за голямото закъснение , ама както казах и преди , апарата с който ги правих не беше мой , и дори аз самия си изчаках чакането докато видя как са станали . :
И така , това е всичко което мога да пусна сега . Има и едно клипче , него обаче не знам как да го пусна тук . Пък има и още поне 1-2 снимки ( вкючително и единствената снимка на която ме има мен ) дето не знам що тоз моя приятел не ми ги прати . Неска ше се чуем с него и може после да добавя още 1-2 снимки. Освен това като ми прати клипчето го е поорязал доста , мисля че дори прекалено и то най - интересното го няма , та сега не е много интересно .
Поздрави на всички и се надявам на още скорошни подобни прояви .

И така , това е всичко което мога да пусна сега . Има и едно клипче , него обаче не знам как да го пусна тук . Пък има и още поне 1-2 снимки ( вкючително и единствената снимка на която ме има мен ) дето не знам що тоз моя приятел не ми ги прати . Неска ше се чуем с него и може после да добавя още 1-2 снимки. Освен това като ми прати клипчето го е поорязал доста , мисля че дори прекалено и то най - интересното го няма , та сега не е много интересно .
Поздрави на всички и се надявам на още скорошни подобни прояви .
Последна промяна BraZeN на 09 Юни 2006, 12:50, променена общо 1 път
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
BraZeN написа:![]()
![]()
Удоволствието беше изцяло наше !!!
![]()
![]()
И наше

Turturelo написа:BMW-X5 написа:Ааааа пичове благодаря ви много за снимките и най-вече ,че сте уловили този момент...![]()
абе вас кой ви пусна да карате с толкова? нарушители ..
Ние сами се пуснахме

Определено колата можеше още ,но и риска нарастваше ...

Пък и някой каза ама не мога да се сетя точно кой беше

Turturelo написа:ps. резултата и след вчерaшния тест-драйв. Подчертавам, че всички автомобили бяха чисто нови![]()
Бяха...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Turturelo написа:абе вас кой ви пусна да карате с толкова? нарушители ...
Как кой

- ms
-
-
Разбира се че ще я купи някой
ако не греша отстъпката при продажба щеше да е нещо от рода на 10%
Да отбележа само, че във Варна колите бяха на по около 1100-1200 км. Не е лоша отстъпка за кола която ще е на не повече от 3000км. като я купуваш, нали

ms написа:Разбира се че ще я купи някойако не греша отстъпката при продажба щеше да е нещо от рода на 10%
Да отбележа само, че във Варна колите бяха на по около 1100-1200 км. Не е лоша отстъпка за кола която ще е на не повече от 3000км. като я купуваш, нали
![]()
Знам,едната ни кола е такава.Просто се бъзиках

- ms
-
-
MaXimal написа:....Просто се бъзиках
3нам, спокойно

Едно нещо е сигурно поне- колите ще са разработени доста добре за км. които са минали