BMW 6 Series Gran Coupe - вече е факт

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: BMW 6 Series Gran Coupe - вече е факт

Мнение от BadAngel » 15 Дек 2011, 18:33

DrivinGGoD написа:Онези AMG-та, за които стана дума са за показност и нищо повече... поне за мен... умните наистина богати хора биха си купили спортна кола за моментите, в които им се прикара нещо бързо, а не да се мъчат да се правят на състезатели с лимузина дълга над 5 метра и с тегло 2 тона и половина ;) през останалото време биха се возили с обикновена дълга S-класа с максимално богато оборудване 8)

:banghead:

не те разбирам, изобщо

показността идва от самата с-класа, а не от мотора и

който иска да се прави на шушумига и да си превърта по 2 пъти на ден парите в сметката,

ще се вози на някой опел или форд примерно
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 15 Дек 2011, 19:33

BadAngel написа:
DrivinGGoD написа:Онези AMG-та, за които стана дума са за показност и нищо повече... поне за мен... умните наистина богати хора биха си купили спортна кола за моментите, в които им се прикара нещо бързо, а не да се мъчат да се правят на състезатели с лимузина дълга над 5 метра и с тегло 2 тона и половина ;) през останалото време биха се возили с обикновена дълга S-класа с максимално богато оборудване 8)

:banghead:

не те разбирам, изобщо

Ами прочети цитата бавно и внимателно няколко пъти....разбираем е :angel:
Подчертал съм важните неща.....
п.п."Возене" предполага,че имаш шофьор към лимузината.... 8)

DrivinGGoD
:yes:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 15 Дек 2011, 19:58

тая цялата работа стана като вица за зайо-байо и шапчицата

аз лично, ако си купувам с-класа никога няма да се ощетя с някоя изтръпнала печка

бих взел най-големия мотор, бил той и в12 битурбо :mhihi:

ако не мога да си го позволя - значи не съм готов за с-класа изобщо
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 15 Дек 2011, 21:01

BadAngel написа:тая цялата работа стана като вица за зайо-байо и шапчицата

аз лично, ако си купувам с-класа никога няма да се ощетя с някоя изтръпнала печка

бих взел най-големия мотор, бил той и в12 битурбо :mhihi:

ако не мога да си го позволя - значи не съм готов за с-класа изобщо

много добре използваш "аз лично,. ..", защото това е само твое мнение и за теб със сигурност си прав, но по твоята логика значи 320д не трябва да се купува защото има 330(335)д. Хората,които харесват и могат да си позволят С-класа също могат да смятат и за твоя изненада доооста повече от тях избират на половина по-евтината и на половина по-икономична 320цди за да си возят дупетата
ако С класата беше единствената кола на света и аз бих взел 65

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 15 Дек 2011, 21:09

ivan83 написа:Хората,които харесват и могат да си позволят С-класа също могат да смятат и за твоя изненада доооста повече от тях избират на половина по-евтината и на половина по-икономична 320цди за да си возят дупетата

кому е нужна евтина с-класа?

ако говориш за дипломатически служби, фирмени коли и коли, с които се изкарват пари - ОК, дизела става

при тройката нещата не седят по този начин..
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 15 Дек 2011, 21:25

BadAngel написа:
ivan83 написа:Хората,които харесват и могат да си позволят С-класа също могат да смятат и за твоя изненада доооста повече от тях избират на половина по-евтината и на половина по-икономична 320цди за да си возят дупетата

кому е нужна евтина с-класа?

при тройката нещата не седят по този начин..

хахаха евтина с-класа няма,до колкото знам, за теб...може би :roll:
айде дайте по темата, че пак тъпи спорове n-страници

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 15 Дек 2011, 21:28

Толкова ли е трудно да проумеете, че има хора, които искат колата да е луксозна, тиха, и да ги превозва от т.А до т.Б. Дори малката S250CDI предлага ускорение до 100 за под 9 секунди, а S350 - за съвсем малко над 7. И говорим за коли, с каталожен разход около 6-7 среден. За какво му е на някого S500, след като за 7000 евро по-малко си взима S350 4M L - хем 4х4, хем дълга база, хем остават пари за екстри...Ама някой, който се качва на магистралата, закрепя 160 и така от София до Берлин, не някой дето ще гъзарее пред Син Сити и ще кара на кикдаун половината време? Има си хора и хора, не всеки го интересува 0-100 времето, някои предпочитат масажа на седалките или много по-яката саунд система. Да, в един идеален свят всеки ще кара S65, горивото няма да го интересува, нито зимата ще има проблеми с 1000нм на задно...Ала света е далеч от идеален, и изказвания от рода на "С65 или нищо" са меко казано несериозни...

И още нещо - сещам се преди няколко седмици един колега в раздел Е65/Е66 питаше за газ на 745, и уточни - преди колегите да се нахвърлят, не ме интересува, правя по 2000км на седмица. Е такива хора мисля, че не са малко, а това са почти 9000лв разлика в парите за гориво при 3л разлика ( между с500 и с350 ) , което вие можете да си изберете - каското ли ви е безплатно, гумите и обслужванията ли, почивката ли...Да не говорим колко по-важен е комфорта за толкова километри...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 15 Дек 2011, 22:18

Аз също споделям виждането на BadAngel, а и други хора познавам, които ако имаха възможност биха си купили топ модела, наречете го както искате.
Казвам защо:
Много ми харесва съчетанието лукс и мощ, екстрите на S65AMG са неизброими сравнено с S320CDI, да на съответната цена, много ми допада, примерно да си кача женат и приятели в S65AMG-то да се ръчкам, да ме масажират охлаждащите седалки, отзад хората да се масажират, да си гледат телевизия/слушат музика, да си настройват климата кой, как му харесва.
Кеф ти до Алпите, кеф ти по аутобаните в Германия, кеф ти по тракия(разумно :mrgreen: ).

Най-важното, ама грам не ми дреме, кой, какво мисли, гъзар ли съм, комплексар ли съм, пи*шката ли ми е малка, аз бих си взел тази кола за удоволствие, удоволствие на макс.Заради усещането което изпитвам.

Да има и BMW M3, Porsche GT3RS, Lambo Aventador, Ferrari 458, ама в тях (М3 е тясно)няма как да вкарам 4-5 човека да си лафим, да се кефим, да споделим усещането, тръпката на всичко, което има в S65AMG или BMW760IL или новото BMW 6 gran coupe.

За това и харесвам идеята за X5M, ..... няма такава емоция :D

П.П.За сега, се возим в каквото има, но казват мечтите са безплатни......а и понякога се сбъдват :D
Последна промяна 6inlinepower на 16 Дек 2011, 10:19, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 530d
Мечтае да кара: Нещо с голям мотор

Мнение от peters75 » 16 Дек 2011, 10:01

Изключително красива и стилна кола,съчетаваща лукс,стил и спортен характер.Според мен ще има небивал успех в сегмента си.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 16 Дек 2011, 12:31

Базови цени за България (март 2012 г.):
BMW 640d – 165 600 лв. с ДДС
BMW 640i – 155 000 лв. с ДДС

8)

Източник: http://www.auto-press.net/a:%D0%92%D1%8 ... Gran-Coupe
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 16 Дек 2011, 13:04

Щом е 150 бона, BadAngel би си купил Нисан :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Дек 2011, 0:32

tintirimintiri написа:Щом е 150 бона, BadAngel би си купил Нисан :)

:OT:
:ahah:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Дек 2011, 1:26

acho.rs написа:
tintirimintiri написа:Щом е 150 бона, BadAngel би си купил Нисан :)

:OT:
:ahah:

Ми... И аз бих си купил гтр-а ако трябваше да избирам между него и най- евтината с- класа.

Мерцедесите са за показване на статус (викат им "fuck you money")... Никой не ги купува защото са качествени или особено луксозни... Ако искаш лукс и качество си купуваш лексус. А като си си купил мерцедс, но не си с най- дебелия модел за определено шаси ако и да имаш пари за него просто казваш на света "аз или нямам пари за най- якия мерцедес или имам пари ама съм стиснат". Което противоречи с "fuck you money" позицията и са двете неща които всеки притежател на мерцедес не иска да чуе.

Като не караш най- дебелия мерцедес (или каквато и да е друга кола защото това важи за всички коли малко или повече)... винаги нещо в избора ти виси недоизказано...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Дек 2011, 10:55

Така и не разбрахте , че за някои хора фактора валю фор мъни не е основен . Когато "валю"-то е повече те просто предпочитат по-класния продукт, независимо колко по-скъп е . Да предпочетеш ГТ-Р пред еС класа - тази дилема може да стои само пред форумен драскач . Двете коли нямат нищо общо а и се предполага , че който иска супер-спортист има поне още 2 коли .
Който пък има Вейрон , има средно още 36 коли , тъй че се опитайте да възприемете по някакъв начин , че хората искат КАЧЕСТВО и плащат за това .
6та серия купе и гранд-купе в (особено изпълнение индивидуал) предлагат един невероятно красив и класен продукт :idea:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 17 Дек 2011, 12:24

:mhihi:

Започнахме да сравняваме спортни коли с лимузини... и Лексусите били по-хубави от европейските лимузини :roll: ебаси... тоя форум е жесток... аз спирам да пиша в такива теми... очевидно нищо не разбирам от автомобили :oops:

acho.rs написа:... Да предпочетеш ГТ-Р пред еС класа - тази дилема може да стои само пред форумен драскач . Двете коли нямат нищо общо а и се предполага , че който иска супер-спортист има поне още 2 коли .
Който пък има Вейрон , има средно още 36 коли , тъй че се опитайте да възприемете по някакъв начин , че хората искат КАЧЕСТВО и плащат за това .

:yes:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум