Alpina B7___Най-красивият автомобил!
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Alpina B7___Най-красивият автомобил!
The_Wizard. написа:Мога само да пожелая на всички да имат такава кола
naskoksan написа:аз неща
И аз НЕЩА!!!!!!!!
ИСКАМ ТАЗИИИ!!!!!!!

Между другото,малко офтопик,но...
Много по-силно впечатление ни направи Алпина Е36 Купе(както му е там означението)Не съм сигурен дали беше истинска или просто 325ца,но до колкото помня май наистина си беше Алпина...Много черна
прекрасна кожена тапицерия,все едно е нова!Беше спряла отстрани на паркинга пред един рибарник и кротко чакаше собственика си..Голям респект пред тази кола,10 минути я гледах..погледа,силуета..джантите
Единственото,което не ми хареса е дървенията вътре и авт.ск..
Много по-силно впечатление ни направи Алпина Е36 Купе(както му е там означението)Не съм сигурен дали беше истинска или просто 325ца,но до колкото помня май наистина си беше Алпина...Много черна

- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
M6 написа:The_Wizard. написа:Мога само да пожелая на всички да имат такава колаnaskoksan написа:аз неща
И аз НЕЩА!!!!!!!!
ИСКАМ ТАЗИИИ!!!!!!!![]()
Добре бе хора. Пожелавам я на тези, които я оценяват и я искат. Но под: "Мога само да пожелая на всички да имат такава кола" се крие и смисъла, а той е - Да имаш възможност! Защото тази кола е и имидж! Осъзнавам, че тя не е за мен, поне не на този етап

Както вече написаха: Тя е луксозна като никоя друга серия на компанията,но не е така подвижна както е 3-Серия
Иначе за "другото" BMW се постърали да няма недоволни

P.S.
За другите бижута на BMW си има и подфоруми

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Добре де, като никой не я ще тази грозна тромава кола, дайте я тук. Ще се прежаля накак си да я карам.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
WeiSTD написа:Добре де, като никой не я ще тази грозна тромава кола, дайте я тук. Ще се прежаля накак си да я карам.
А така! Мой човек

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4