инкасатор на фирма = право на тъмни джамове?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 16 Авг 2005, 8:58

X-citer написа:Имам странични огледала, но полицаите ми казаха, че по закон нямам право да ограничавам видимостта на задното стъкло :roll:

стига си ги слушал тези полицай на улицата, защото повечето от тях не знаят законите както трябва ... по закон ако имаш странични огледала можеш да си сложиш снимката на задното стъкло и да си я гледаш във вътрешното огледало за обратно виждане ... :mhihi:

помисли само, че баничарките трябва да ги спрат от движение ... пък и колко бусове нямат задни стъкла ... ей такива мисли ми идват на мене :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от e30i » 17 Авг 2005, 1:01

Съгласен съм!Аз имам приятели дето си карат със 100 процента фолио на задното стъкло и не ги закачат.Така че и аз ще си сложа па да става каквото ще!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 17 Авг 2005, 1:11

Доста спорна сисуация :confused: Доколкото си спомням по закон беше,че за страничните задни няма проблем,при наличието на странични огледала :idea: За задното мисля,че се забранява независимо от огледалата,което не обяснява проблема при падащи щори отзад :roll:
One passion,one car,one life...

Предишна

Назад към Основен Форум