Кампания: Не шофирайте, когато сте употребили алкохол!!!
Модератор: Общи модератори
- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
а най яко е като се 3аварти един ко3 и про3орците са 3атворени.... е,и с пушенето не тряа се прекалява... само едно ко34е не пое4е... ама е мега наи якото серио3но... преди да трагнете да ме плуете пробваите....
- Mania_4kata
- Потребител
-
Az sa6to moje da se kaje 4e sam ZA.Makar 4e kato sam pila karam no s ne pove4e ot 60km/h
Iskam o6te benzin v kravta
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Mania_4kata написа:Az sa6to moje da se kaje 4e sam ZA.Makar 4e kato sam pila karam no s ne pove4e ot 60km/h
Добре дошла в нашия форум и занапред пиши на кирилица ако обичаш

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Абе, не знам... Какво значи пиян? Някой е пиян от едно малко. Друг и от пет големи нищо му няма. В Закона е 0.5 промила, ама един ги прави с една бира, а друг и след три мастики не може. Зависи от организма и от поносимостта му към алкохола и способността му да го разгражда...
Значи - Септември миналата година... Пия 100 /сто/ грама ракийка, ама точно... Разхождам се малко навън, докато стигна до колата... Вися около половин час в задръстването на път за вкъщи... Чакам си на един светофар... В лента съм за направо и надясно... Светва ми зелено... Тръгвам яваш-яваш направо... И БАМ!!! Удрям една кола, която завива пред мен... Една кака е карала успоредно с мен и от лентата САМО ЗА НАЛЯВО решила да завие ПРЕД МЕН НАДЯСНО!?!?!?!
Викам ченгета... И се сещам, че съм пил... Говедо!!! Мисля си за мен... Дойдоха полицаите... След повече от час!!! Каката си призна всичко, че ме е засякла и т.н. Ченгето ми дава дрегер и вика: "Духай". Аз се правя, че надувам... Оня ме пита: "Пил ли си алкохол?". Аз: "Пил съм..."...
Пуснаха ме, защото не бях виновен за ПТПто... Дадох десятка да се почерпят... Ама чак след като ми върнаха всички документи и ми казаха да изчезвам... От човещина го правили... :-) И аз от човещина почерпих :-)
Та, малко дълъг ми стана поста, ама най си е добре да не си пил нищо... Хем си спокоен... Хем после и съвестта ти е чиста, ако нещо не дай Боже стане...
Безаварийна и безпроизшествена Нова година!!!
Значи - Септември миналата година... Пия 100 /сто/ грама ракийка, ама точно... Разхождам се малко навън, докато стигна до колата... Вися около половин час в задръстването на път за вкъщи... Чакам си на един светофар... В лента съм за направо и надясно... Светва ми зелено... Тръгвам яваш-яваш направо... И БАМ!!! Удрям една кола, която завива пред мен... Една кака е карала успоредно с мен и от лентата САМО ЗА НАЛЯВО решила да завие ПРЕД МЕН НАДЯСНО!?!?!?!
Викам ченгета... И се сещам, че съм пил... Говедо!!! Мисля си за мен... Дойдоха полицаите... След повече от час!!! Каката си призна всичко, че ме е засякла и т.н. Ченгето ми дава дрегер и вика: "Духай". Аз се правя, че надувам... Оня ме пита: "Пил ли си алкохол?". Аз: "Пил съм..."...
Пуснаха ме, защото не бях виновен за ПТПто... Дадох десятка да се почерпят... Ама чак след като ми върнаха всички документи и ми казаха да изчезвам... От човещина го правили... :-) И аз от човещина почерпих :-)
Та, малко дълъг ми стана поста, ама най си е добре да не си пил нищо... Хем си спокоен... Хем после и съвестта ти е чиста, ако нещо не дай Боже стане...
Безаварийна и безпроизшествена Нова година!!!

Пийте, карайте, веселете се ама преди това вижте туй - http://www.sota.perm.ru/forum/index.php ... ic=1964&hl и се замислете. Не го гледайте ако имате слабо сърце или непоносимост към обезпокоителни образи.

- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
май някъде назад има мой пост от доста време. там меко казано псувах един тип, който беше написал, че карал пиян, след това се оказа, че го е написал самор за да ни види какво ще напишем, но няма значение. лошото е, че след като аз сам писах тези неща, след най-много месец карах пиян в едно село, тогава още нямах книжка, карах за първи път един опел на един приятел и да не ви казвам с колко карах в 3 през нощта. бях на към 300 водка. убиец ? ами, да, предполагам, че както и да ме наречете, няма да сгрешите и ще бъдете абсолютно прави. след това си нямате представа колко пъти съм се псувал, не е истина.
та, ужулих леко опела в некъв грозен голф, и това беше всичко. Слава Богу ! че не беше човек. пиша ви това като много добре знам, че надали ще харесата това, което съм направил и още от сега ви казвам, че каквото и да напишете сте прави. съвестта ми отдавна ми е разкатала фамилията, но важното е, че не се случи нещо повече, защото при скоростта, с която карах по ултра малките улички, един одраскан почти автомобил (народната кола де) и вектра са най-малкото, с което се оттървах.
дано ми е дошъл акъла в главата
та, ужулих леко опела в некъв грозен голф, и това беше всичко. Слава Богу ! че не беше човек. пиша ви това като много добре знам, че надали ще харесата това, което съм направил и още от сега ви казвам, че каквото и да напишете сте прави. съвестта ми отдавна ми е разкатала фамилията, но важното е, че не се случи нещо повече, защото при скоростта, с която карах по ултра малките улички, един одраскан почти автомобил (народната кола де) и вектра са най-малкото, с което се оттървах.
дано ми е дошъл акъла в главата
едвайсеиено
- Stu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 X5 2004
Абсолютно съм за аз супер чвсто си возя детето и направо изтръпвам като си мисля " какво ли му е в главата на оня в отсрещната кола"
НЕ на алкохола и шофирането
НЕ на алкохола и шофирането
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
DANIEL написа:най-важното е като си пил и караш да осъзнаваш че си пил
...........и Че не трябва да караш.............