Кампания: Не шофирайте, когато сте употребили алкохол!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er E46 N42 2003
Мечтае да кара: X6 hamann tycoon

Мнение от PESCHO » 19 Дек 2004, 5:14

а най яко е като се 3аварти един ко3 и про3орците са 3атворени.... е,и с пушенето не тряа се прекалява... само едно ко34е не пое4е... ама е мега наи якото серио3но... преди да трагнете да ме плуете пробваите....

Потребител
Аватар

Мнение от Mania_4kata » 25 Дек 2004, 1:46

Az sa6to moje da se kaje 4e sam ZA.Makar 4e kato sam pila karam no s ne pove4e ot 60km/h
Iskam o6te benzin v kravta

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 25 Дек 2004, 3:19

Mania_4kata написа:Az sa6to moje da se kaje 4e sam ZA.Makar 4e kato sam pila karam no s ne pove4e ot 60km/h

Добре дошла в нашия форум и занапред пиши на кирилица ако обичаш ;)
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Потребител
Аватар

Мнение от Mania_4kata » 25 Дек 2004, 14:02

Добре няма проблем
Iskam o6te benzin v kravta

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 29 Дек 2004, 21:50

И аз съм ЗА. :).Да караш пиян е все едно да извършваш престъпление. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JP » 03 Яну 2005, 18:13

Абе, не знам... Какво значи пиян? Някой е пиян от едно малко. Друг и от пет големи нищо му няма. В Закона е 0.5 промила, ама един ги прави с една бира, а друг и след три мастики не може. Зависи от организма и от поносимостта му към алкохола и способността му да го разгражда...

Значи - Септември миналата година... Пия 100 /сто/ грама ракийка, ама точно... Разхождам се малко навън, докато стигна до колата... Вися около половин час в задръстването на път за вкъщи... Чакам си на един светофар... В лента съм за направо и надясно... Светва ми зелено... Тръгвам яваш-яваш направо... И БАМ!!! Удрям една кола, която завива пред мен... Една кака е карала успоредно с мен и от лентата САМО ЗА НАЛЯВО решила да завие ПРЕД МЕН НАДЯСНО!?!?!?!
Викам ченгета... И се сещам, че съм пил... Говедо!!! Мисля си за мен... Дойдоха полицаите... След повече от час!!! Каката си призна всичко, че ме е засякла и т.н. Ченгето ми дава дрегер и вика: "Духай". Аз се правя, че надувам... Оня ме пита: "Пил ли си алкохол?". Аз: "Пил съм..."...
Пуснаха ме, защото не бях виновен за ПТПто... Дадох десятка да се почерпят... Ама чак след като ми върнаха всички документи и ми казаха да изчезвам... От човещина го правили... :-) И аз от човещина почерпих :-)

Та, малко дълъг ми стана поста, ама най си е добре да не си пил нищо... Хем си спокоен... Хем после и съвестта ти е чиста, ако нещо не дай Боже стане...

Безаварийна и безпроизшествена Нова година!!! :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 04 Яну 2005, 14:20

Твърдо НЕ на пиенето!!! Съгласен съм да правя кви ли не простотии, но само в ТРЕЗВО състояние. Едно от правилата ми в живота е: ЗАД ВОЛАНА - НИКАКЪВ АЛКОХОЛ!!!
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 04 Яну 2005, 14:35

Пийте, карайте, веселете се ама преди това вижте туй - http://www.sota.perm.ru/forum/index.php ... ic=1964&hl и се замислете. Не го гледайте ако имате слабо сърце или непоносимост към обезпокоителни образи.
Изображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

ужас

Мнение от bawarka » 07 Яну 2005, 12:51

Пък аз като знам че се напивам от 50гр водка?да не мислите че ми е лесно :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 13 Яну 2005, 1:21

май някъде назад има мой пост от доста време. там меко казано псувах един тип, който беше написал, че карал пиян, след това се оказа, че го е написал самор за да ни види какво ще напишем, но няма значение. лошото е, че след като аз сам писах тези неща, след най-много месец карах пиян в едно село, тогава още нямах книжка, карах за първи път един опел на един приятел и да не ви казвам с колко карах в 3 през нощта. бях на към 300 водка. убиец ? ами, да, предполагам, че както и да ме наречете, няма да сгрешите и ще бъдете абсолютно прави. след това си нямате представа колко пъти съм се псувал, не е истина.
та, ужулих леко опела в некъв грозен голф, и това беше всичко. Слава Богу ! че не беше човек. пиша ви това като много добре знам, че надали ще харесата това, което съм направил и още от сега ви казвам, че каквото и да напишете сте прави. съвестта ми отдавна ми е разкатала фамилията, но важното е, че не се случи нещо повече, защото при скоростта, с която карах по ултра малките улички, един одраскан почти автомобил (народната кола де) и вектра са най-малкото, с което се оттървах.
дано ми е дошъл акъла в главата
едвайсеиено

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 X5 2004

Мнение от Stu » 13 Яну 2005, 22:43

Абсолютно съм за аз супер чвсто си возя детето и направо изтръпвам като си мисля " какво ли му е в главата на оня в отсрещната кола"
НЕ на алкохола и шофирането

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 30 Яну 2005, 18:06

най-важното е като си пил и караш да осъзнаваш че си пил

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 30 Яну 2005, 20:30

DANIEL написа:най-важното е като си пил и караш да осъзнаваш че си пил

...........и Че не трябва да караш.............

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 30 Яну 2005, 20:35

Valio23 написа:
DANIEL написа:най-важното е като си пил и караш да осъзнаваш че си пил

...........и Че не трябва да караш.............

Точно така :arrow: алкохол и кола не си подхождат. Или пиеш или караш- никога и 2-те наведнъж
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум