Новото BMW 5 - 2011
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Новото BMW 5 - 2011
acho.rs написа:zAcK написа::banghead:![]()
![]()
Добре де защо БМВ не могат да направят на всички
5-ци и т.н. агресивна предна броня както някой други производители ами я слагат като шибана опция![]()
И мен ме дразни грозната , ухилена предна броня![]()
Друго което не ми харесва е продължаването на традицията , задните прозорци да не са цели , а със гадна рамка по вертикала. Ебах ти , то и на Вектра Б са цели прозорците , какво толкова им пречи ?
Пу ,пу да не им е уроки

Ачо как така да махат вертикалната рамка бе човек

Автомобила ми харесва , наистина малко задницата нещо не я разбирам съвсем ,но определено автомобила е доста добър на вид

От новата ///М5 аз лично очаквам ускорение до 100 км/ч около 4,2 сек и около 20,6 сек на 1000 м , делимитирана скорост около 345 км/ч

Георги Пенчев
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
И ако я няма тая рамка, каде според теб ще се спуска цялото задно стъкло? Така просто се разделя за да се спуска само предната част. Заради формата на вратите е и цялостните пропорции на дизайна. Другия вариант е просто да прилича на Астра 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vitamincpp написа:И ако я няма тая рамка, каде според теб ще се спуска цялото задно стъкло? Така просто се разделя за да се спуска само предната част. Заради формата на вратите е и цялостните пропорции на дизайна. Другия вариант е просто да прилича на Астра
Ами нямаше да се спуска цялото , а на 90% , което за мен не е проблем , при положение че се създава по-голямо чувство за простор . Въпрос на вкус ...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
acho.rs написа:Ами нямаше да се спуска цялото , а на 90% , което за мен не е проблем , при положение че се създава по-голямо чувство за простор . Въпрос на вкус ...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
zAcK написа:acho.rs написа:Ами нямаше да се спуска цялото , а на 90% , което за мен не е проблем , при положение че се създава по-голямо чувство за простор . Въпрос на вкус ...![]()
![]()
Да да. Като на жигула. Ти кажи честно ли

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Рамката е един дизайнерски елемент и няма нищо общо със спускането на стъклото.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Не знам ама човека си го каза
5-та серия е за хората, които обичат БМВ и познават БМВ може би толкова,
колкото самите ние. Затова сме направили тази 5-та серия да изглежда 100
процентово БМВ

5-та серия е за хората, които обичат БМВ и познават БМВ може би толкова,
колкото самите ние. Затова сме направили тази 5-та серия да изглежда 100
процентово БМВ

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
После говорете за неспазването на традициите.Мисля,че имаше само 1 или 2 BMWта,които нямаха т.нар. Hofmeister Kink.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hofmeister_kink
http://en.wikipedia.org/wiki/Hofmeister_kink
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Това ,че целите стъкла отзад карат автомобилите да изглеждат на безлични аквариуми в моите очи си е едно на ръка , но като видя и/или седна в атовтомобил отзад и не мога да сваля стъклото до долу виждам на първо място следното : една група хора в развоя които не са си свършили работата до край и им е все тая дали ще се случват нещата както трябва ,защото не след дълго ще излезе новия модел и никой няма да се сети за стария
БМВ е сериозна марка и такива безмислени загърбвания на традициите за няма нищо е ненужно според мен
Георги Пенчев

БМВ е сериозна марка и такива безмислени загърбвания на традициите за няма нищо е ненужно според мен
Георги Пенчев
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
мисля, че забравяте, че стъклата отзад не се свалят на цяло не заради пропуск, а заради сигурността на децата, които се возят там (евентуално). едва ли има съвременна кола на която задното стъкло слиза до долу?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Това ,че целите стъкла отзад карат автомобилите да изглеждат на безлични аквариуми в моите очи си е едно на ръка , но като видя и/или седна в атовтомобил отзад и не мога да сваля стъклото до долу виждам на първо място следното : една група хора в развоя които не са си свършили работата до край и им е все тая дали ще се случват нещата както трябва ,защото не след дълго ще излезе новия модел и никой няма да се сети за стария![]()
Георги Пенчев
Аквариум викаш - ами да направят и предното така - да се отваря на 2 части ... като москвич . А тея всичките коли предното им стъкло цяло - ебати аквариумите . Няма традиции тук - просто така е по-лесно за стъклото , да слезе по-надолу . Чупката на оня с трудното име си е друг елемент ... И кой наистина спуска задното стъкло , напълно до долу - тоя без климатик ?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
steeN написа:мисля, че забравяте, че стъклата отзад не се свалят на цяло не заради пропуск, а заради сигурността на децата, които се возят там (евентуално). едва ли има съвременна кола на която задното стъкло слиза до долу?

колкото ти е кеф. Така е сигурно че няма да се удушат сами с прозореца

На много от съвременните коли прозорците слизат до долу!!!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:Да не е нещо свързано със завихрянето на въздуха?
Всъщност може би е заради това , защото аз като сваля задните стъкла , даже и наполовина и още при 70-80 км/ч почват вибрации във вратите

steeN написа:мисля, че забравяте, че стъклата отзад не се свалят на цяло не заради пропуск, а заради сигурността на децата, които се возят там (евентуално). едва ли има съвременна кола на която задното стъкло слиза до долу?
Първата, за която се сещам е Х3, на която ѝ слизат до долу задните стъкла.

acho.rs написа:MaXimal написа:Да не е нещо свързано със завихрянето на въздуха?
Всъщност може би е заради това , защото аз като сваля задните стъкла , даже и наполовина и още при 70-80 км/ч почват вибрации във вратитеВсе пак наистина - кой сваля задните прозорци извън града
Няма да ти казвам какво е с Ровър Маестро, 4 човека, със 160 на 4 свалени до долу стъкла...