Ауди е новото БМВ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 10 Мар 2008, 16:30

Penchev написа:А защо изобщо коментираме едно от безбройните мнения из интернет вселената на някой си - господин никой :?:

Аз пък по тази логика мога да изляза и да напиша статия със същият замисъл ...

Георги Пенчев

Само да апострофирам с най-добри чувства.
ТОП ГИЪР е най-гледаното автомобилно предаване в света - 350 милиона зрители в целия свят, списанието излиза в 20 държави с двойно по-голям тираж от този на Ауто Билд, Ауто Мотор унд Шпорт и френския Авто-Журнал взети заедно ... съответно сайта на Топ Гиър се обработва от екипа Топ Гиър в ВВС - същите, които пишат месечното издание на Топ Гиър и които правят ТВ предаването и "цедката" им според мен е доста сериозна ... мисля, че са далеч от представата "господин никой", поне за мен ...

Да, подхождат саркастично, но и обективно - обикновено казват това, което виждат и то по прям, човешки начин, който не винаги се харесва на всеки ...
Lope De Vega

Потребител
Аватар

Мнение от ak101 » 10 Мар 2008, 23:23

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 10 Мар 2008, 23:57

pepo_ood написа:за сега AUDI все още се учи от BMW i Mercedes,когато стане обратното ще ги призная!
тука колегата е прав последните 4/5 г. най доброто на пазара е БМВ, като гледам по пьтищата дизелите като ги настьпиш масово пушат (говорим за коли от 05,06,07)единствено бмв не сьм забелязал да пуши,по колите на пьтна помощ 4есто срещано А3 2,0,заедно с Рено Клио 1,4,Купуват са щото са по евтини от БМВ ,преди да излезе 1серия се купуваха А3, но след това масово Испанците взеха да минават на БМВ .а сьщо така са доста по евтини от Бмв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 11 Мар 2008, 1:15

Penchev написа:Аз не плюя по Ауди :!:
А това ,че е сделана като Е30-ската не я прави нещо такова.
Ще ти покажа само малко насоки - намери каталога за Е30,намери индивидуал каталога й, намери и обикновенния "цубехьор" каталог :shock:
Една е30-ска но възможностите за настройки са до безкрайност - дори сега има много нови модели ,които не могат да бъдат настройвани до такава степен индивидуално както една Е30-ска :!:

И чувството е напълно различно ...

Георги Пенчев

бате ти недей,но и моя модел АУДИ Б2 и то особенно 90-та какви работи има :twisted: А м3-те е30 си имат еквиваленти също.Ур Куаттро и черешката Спорт куаттро,която е не кола :shock:
Абе квото и да си говорим такива машини вече няма да има,което си е загуба за нас истинските фенове.Аз затуй ще си карам старата кола,която ми е мечта и не ми пука.Важното е на душата да и е добре ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 11 Мар 2008, 15:08

be тия статии са пълна простотия по нова тв един идиот каза че недостатък на корвета е че е с задно ! аз това ще си купя след като събера пак кинти . поршето ми се прееба и отивам при един доказан софииски маистор при които имаше и бентли за правене :mhihi: та човека каза поршето се прави с части на мерц :shock: и аз паднах и ми го показа и доказа и самият тои ми каза мерц и ауди не ми говори заклевам се възгордях се защото бях с е39ката и викам ми поршето жената го избра -та аз вярвам на хора които имат набл''дение върху колите под всякъкъв ъгъл, в българия се купуват коли с нагласат да се каратпоне 5 год да за тъи време бая части се сменят так че не е толкова важно дали до 100 ги прави за 4.6 или 4.8

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 15 Мар 2008, 17:45

Аз Онзи ден видях едно такова сиво металиково в Пловдив и онемях.Скоро не се бях прехласвал така по кола.Карах 10-тина минути след него и се кефех.Досега фаворити ми бяха Порше Карера И БМВ 6-та серия,ама честно казано това Ауди е на път да ги засенчи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 17 Мар 2008, 16:51

.... Ауди се учат от БМВ и мерцедес.... Ауди нямали традиции :shock: .....

Т'ва в списание "Story" ли го прочетохте? :D Не бе, звучи убедително, сигурно сте наясно, а аз просто съм пропуснал нещо :winky:

Двете марки следват толкова различни идеи, че е просто малумно да ги сравняваме една до друга. Да, съгласен съм, че Ауди е повече за возене, от колкото за шофиране, а при БМВ е точно обратното. И точно там се целят главно двете фирми.

Има разни дизайни, разни концепции... кое със задно, кое 4х4... всеки си избира, купува и му се радва! И всичко това е толкова индивидуално, че само глупак може да каже на друг, че е направил грешката на живота си. :)
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 17 Мар 2008, 22:00

В последно време огромната част от хората, които се изживяват като мафиоти карат А8 :mhihi:
БМВ-за ценители :D
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Мар 2008, 22:31

алди е новото БМВ....!!! аз пъ съм султана на Бруней...!!! бате Болки...!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 17 Мар 2008, 23:21

Мишу написа:поршето ми се прееба и отивам при един доказан софииски маистор при които имаше и бентли за правене :mhihi: та човека каза поршето се прави с части на мерц :shock: и аз паднах и ми го показа и доказа и самият тои ми каза мерц и ауди не ми говори заклевам се възгордях се защото бях с е39ката и викам ми поршето жената го избра -та аз вярвам на хора които имат набл''дение върху колите под всякъкъв ъгъл

Хехе, точно такива "доказани майстори", които с две думи обобщават автомобилните марки са най-лошото, което може да се случи на колата ти. Чак пък да се оправдаваш, че поршето не е твое ами имаш Е39, понеже е сбиротък от части за мерцедес...Повечето 911 произведени от пускането на модела преди 44 години са все още в движение. Браво на жена ти за добрия вкус, дано не и скапе колата "доказания майстор". :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Мар 2008, 18:40

Имаше нещо май за някакъв отделен детаил , дето на Порше им го доставят от МБ , но не разбрах как това автоматично означава ,че едва ли не Порше само сглобяват коли от части на МБ ?
А по темата - Ауди е новото БМВ , колата е новата бира , Ивана е новата Мадона ... Защо изобщо е нужно да се връзваме на такива простотии ??? Достатъчно е да погледнеж че го пишат Тъп Гиър и вече ти е ясно за какво става на въпрос :evil: В тази медия една кола днес е икона , в края на предаването - не чак толкова добра , а утре във списнието - торилник . Какво толкова говорите за Тъп Гиър като за икона,култ и тн - това предаване си един голям и скъп ЦИРК за масите - дали голф на ски писта,дали ролс-ройс във басеин,дали монахиня в монстер трък . Големия тираж- ами много ясно като е за масите ще има голям тираж - българските жълти ла**а , като Шоу и Шок са със малуумно голям тираж.И като има толкова много зрители я някой да ги разпита нещо за автомобилите и да види за какви професори става на въпрос(естествено има си изключения)
Мисълта ми е да НЕ СЕ ВПРЯГАМЕ ЗА ГЛУПОСТИ - това е втора тема посветена на нещо изпуснато от Тъп гиър медията , при положение и 4е една тема е много ;)
А дали Ауди е БМВ :mhihi: ами поне да беше със задно ... или БМВ да нямаха със 40-50 % повече продажби . Как АУДИ е за масите като БМВ ги бият със смазваща разлика във бройките ??? Абе ТЪп Гиър - какво повече да говорим.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 20 Мар 2008, 12:18

много хора в темата не разбраха статията. Това че Ауди се превръща в БМВ не е нещо положително за марката, ами напротив. Именно тази масовост на БМВ ги обезличи, същото сега е на път да стане с Ауди.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 20 Мар 2008, 12:31

acho.rs написа:Ивана е новата Мадона

това ме разсмя :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 20 Мар 2008, 13:53

Spunky написа:много хора в темата не разбраха статията. Това че Ауди се превръща в БМВ не е нещо положително за марката, ами напротив. Именно тази масовост на БМВ ги обезличи, същото сега е на път да стане с Ауди.

E не ти направо незнам как си го извади това заключение :shock:
Че кое е безличното и масовото при БМВ :?:
Тва да не ти ФВ Груп дето само черупката е различна и то не много ;)

Алди никога няма да успее да догони БМВ :!:
Ти гониш, ма завинаги,е не е лесно, ма какво да правиш олимпиийци ,ма не съвсем ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Мар 2008, 15:15

Ако наистина Поршетата са зели да ги правят с части на МБ, значи най - накрая и Поршето е на път да стане кола, а не само визия! Стига вече е фалирало!
Шегичка... С доза истина.

Ауди е на път да стане БМВ.
Малката ми братчедка ще става първокурсничка. Тя се радва, щото и аз бях първокурсник някога. Иска да е като мене.

Вижте разработките на Мерцедес и БМВ.
Вижте невероятно икономичните и мощни двигатели по нова технология, които БМВ ще вкарат.
Вижте Блутека и инвестициите във водород на Мерц.
Вижте и да знаете: там е бъдещето.
А е хубаво да ми покажете и бъдещето на Ауди.

Феновете помнят колата с визията, с ръмжането, с динамиката.
Ауди изнасилили там 5 мотора и ръмжат и вървят. Чудесно.
Само да не ги сецне законодателството след някоя година.
Щото лошото на законодателството е, че не го правят Ауди, а повече фирми като Мерцедес и Тойота.
Да ве.
Запомня се.
Има хулиганския вид, който БМВ имаше 1996 година.
Затова си го купуват и хулигани.
Обаче Мерц и БМВ на тая целева група ли са още?
Мисля, че отдавна са се фокусирали по - надалеч.

Което означава:
АУДИ продължава да обира позанемарените целеви групи на МБ и БМВ.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум