Audi A4-Победител в мастър теста на AMS ...
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
WeiSTD написа:Имате си очи, уши, ръце, крака. . отидете, пипнете, вижте, покарайте и сами решете кой е най добрия автомобил за вашите нужди.
Евала Сашо, много точно казано

Георги Пенчев
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Penchev написа:WeiSTD написа:Имате си очи, уши, ръце, крака. . отидете, пипнете, вижте, покарайте и сами решете кой е най добрия автомобил за вашите нужди.
Евала Сашо, много точно казано![]()
Георги Пенчев
Ами поради най-логичната причина - нямаме възможност да караме всички тия коли за които четем . А и всичко е много субективно - не можеш точно да прецениш кое от кое е по-добро , особено ако колите са толкова близки по-техн. показатели ... То ако беше така нямаше да има авто преса.Все едно да кажеш - какво ги слушаш тия новини , хвани и сам си разпитай какво става ... или кво го гледаш тоя филм , излез навън и си преживей всичко ... Абе всичко е вярно , но отчасти ...
Пс: аз лично в близко бъдеще ще се постарая да покарам колкото се може повечко коли,защото този фактор малко ми куца
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
По-принцип наистина го хвалят това А4 навсякъде където чета, но за това има едно нещо което пропускате и това е че Ауди-то е напълно нов модел а 3-ката е от преди 3 години ако не се лъжа. Ауди са си поставили задача да направат така че да минат БМВ-то ако може във всички аспекти и това е нормално, ще имат 2-3 години да се радват на това докато от БМВ изкарат новия модел с нова външност (надявам се по-агресивна) и нови двигатели, като нали се сещате че нещата ще си дойдат на мястото.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
acho.rs написа:Penchev написа:WeiSTD написа:Имате си очи, уши, ръце, крака. . отидете, пипнете, вижте, покарайте и сами решете кой е най добрия автомобил за вашите нужди.
Евала Сашо, много точно казано![]()
Георги Пенчев
Ами поради най-логичната причина - нямаме възможност да караме всички тия коли за които четем . А и всичко е много субективно - не можеш точно да прецениш кое от кое е по-добро , особено ако колите са толкова близки по-техн. показатели ... То ако беше така нямаше да има авто преса.Все едно да кажеш - какво ги слушаш тия новини , хвани и сам си разпитай какво става ... или кво го гледаш тоя филм , излез навън и си преживей всичко ... Абе всичко е вярно , но отчасти ...
Пс: аз лично в близко бъдеще ще се постарая да покарам колкото се може повечко коли,защото този фактор малко ми куца
Ставаше дума ако ще купуваш кола. Тогава ще имаш шанс да я покараш. Ако е само за мечти, то на дали 318и и А4 1.8тдс са най престижните и желани модели на съответните марки.
А в края на краищата, решението коя кола да харесваш, и съответно да купиш ще е субективно. До сега не съм виждал някой някога да ходи да си търси кола с G-Tech и рулетка.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Penchev
- Сватбаря
-
^
И това за Джи тек-а и рулетката ме изкефи
Голям симпатяга е Сашо Уейст-а
Удеве говорих с Burningparis по телефона и страшно се изкефих като каза как е пътувал до Варна с Ауди А6 '07 (онези бараки с Ифовата решетка отпред,дето фен им е BMW-E39) и там се е качил да покара на Тъндъра новото седанче 120d с Мков пакет
Аудито му се е видяло ужас пред тази количка,която е на половината на цената му ,та дори не е в нейния клас ...
Ето къде е тънката граница ...
Георги Пенчев

Голям симпатяга е Сашо Уейст-а

Удеве говорих с Burningparis по телефона и страшно се изкефих като каза как е пътувал до Варна с Ауди А6 '07 (онези бараки с Ифовата решетка отпред,дето фен им е BMW-E39) и там се е качил да покара на Тъндъра новото седанче 120d с Мков пакет

Ето къде е тънката граница ...
Георги Пенчев
Абе стига сте говорили глупости...Винаги ми е било смешно използването на думи като "спортна, бегачка и т.н." за коли дет са много далеч от спортните автомобили.
От тестовете се вижда, че ауди имат в по добри спирачки в всички тестове, еднакво ускорение, по-добра возия и едновременно с това взима някой видове завой с по голяма скорост.
Иначе моделите на ауди излизат 2-3 години след баварските еквиваленти така че е нормално да са по-добри. След 2-3 години пак ще си говорим. Преди като излезе е90 беше най-добра. Всички зависи от времето.
От тестовете се вижда, че ауди имат в по добри спирачки в всички тестове, еднакво ускорение, по-добра возия и едновременно с това взима някой видове завой с по голяма скорост.
Иначе моделите на ауди излизат 2-3 години след баварските еквиваленти така че е нормално да са по-добри. След 2-3 години пак ще си говорим. Преди като излезе е90 беше най-добра. Всички зависи от времето.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
И аз имам такава теория за която съм писал някъде по форума ... Фирмите са надскачат и изчакват - ако проследите хрнологията на излизане на моделите лесно ще забелещите това - първо Е90 , следващатата година Ц класата , тази А4 ... Същото е със всички други модели.Така че сега май реда е на А4 да е на върха , поне докато БМВ не даде отговор . Иначе по мое лично мнение А4 не ми харесва защото е със отвратителен кокпит , който ауди слагат на всичко от А3 до Q7 (без А8) . Външонстта също е супер изтрита - същата муцуна като на всички алдита , ама със ЛЕД светлинки - малии голема работа.За двигателите обаче май нищо лошо не може да се каже , горните два минуса обаче са достатъчни.
- Penchev
- Сватбаря
-
^ Да не говорим ,че тия ЛЕД светлинки са егати безвкусицата в моите очи
Казвам "безвкусица" за да не използвам един друг епитет
По улиците има А5-ци вече не малко и просто не мога да го приема дизайн-а никога ,този Валтер Да Силва може Бат'Стефчо Неопринта да го хвали, но тази каросерия плува в няколко противоречиви основи на дизайна за мен, нещо като 1/3 боза, 1/3 безир и 1/3 одеколон в едно шише
Предишните А4 ми харесват най-много визуално от всички досега
Георги Пенчев

По улиците има А5-ци вече не малко и просто не мога да го приема дизайн-а никога ,този Валтер Да Силва може Бат'Стефчо Неопринта да го хвали, но тази каросерия плува в няколко противоречиви основи на дизайна за мен, нещо като 1/3 боза, 1/3 безир и 1/3 одеколон в едно шише

Георги Пенчев
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Penchev написа:^ Да не говорим ,че тия ЛЕД светлинки са егати безвкусицата в моите очиКазвам "безвкусица" за да не използвам един друг епитет
![]()
По улиците има А5-ци вече не малко и просто не мога да го приема дизайн-а никога ,този Валтер Да Силва може Бат'Стефчо Неопринта да го хвали, но тази каросерия плува в няколко противоречиви основи на дизайна за мен, нещо като 1/3 боза, 1/3 безир и 1/3 одеколон в едно шишеПредишните А4 ми харесват най-много визуално от всички досега
Георги Пенчев
Абе да съм напълно честен новия дизаин ми харесва.
Мене неприятностите с машините на Да Силва са ми идвали от не-нужно крехкия V6 агрегат на Алфа, не от самия дизаин.
Само ще кажа че се надявам Алфа да крият няколко много силни карти в ръкава си защото Zer Germans ш шведите ги настигат като дизаин, а като двигатели и лукс отдавна са ги надминали.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- DawnBreaks
- Потребител
-
Стига сте говорили против А4. Аз пък много се радвам, че тя е толкова добра кола. Важното е конкуренция да има, какво щяха да са Mercedes, BMW и Audi, ако някоя от тях не съществуваше? Тази година Audi, догодина BMW, после Mercedes.... Всичко това допринася за НТП, за развитието на автомобилостроенето. И по-рано прочетох за 335i/335d. На 335i отговора е S5, ама за 335d ще има още да папкат. 

J.Clarkson за C63 AMG, M3 и RS4 написа:The Mercedes and the Audi are copies, they are very good copies, brilliant copies...but they are copies nevertheless.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
DawnBreaks написа:Стига сте говорили против А4. Аз пък много се радвам, че тя е толкова добра кола. Важното е конкуренция да има, какво щяха да са Mercedes, BMW и Audi, ако някоя от тях не съществуваше? Тази година Audi, догодина BMW, после Mercedes.... Всичко това допринася за НТП, за развитието на автомобилостроенето. И по-рано прочетох за 335i/335d. На 335i отговора е S5, ама за 335d ще има още да папкат.
Какъв отговор - онова е със 30-40 хил. по-скъпо и има разход със около 20-30% по-висок и то за приблизително еднаква динамика.А на 335Д си мислят че са дали отговор понеже техния ТДИ със 240 коня уж се ускорява да 100 само със 0.2 по бавно от 335Д.Обаче мерцедес пускат техния V6 със 306 коня за сега само на СЛК , но въпрос на време е да го поместят и във Ц класата или бъдещото ЦЛЦ .
- DawnBreaks
- Потребител
-
acho.rs написа:DawnBreaks написа:Стига сте говорили против А4. Аз пък много се радвам, че тя е толкова добра кола. Важното е конкуренция да има, какво щяха да са Mercedes, BMW и Audi, ако някоя от тях не съществуваше? Тази година Audi, догодина BMW, после Mercedes.... Всичко това допринася за НТП, за развитието на автомобилостроенето. И по-рано прочетох за 335i/335d. На 335i отговора е S5, ама за 335d ще има още да папкат.
Какъв отговор - онова е със 30-40 хил. по-скъпо и има разход със около 20-30% по-висок и то за приблизително еднаква динамика.А на 335Д си мислят че са дали отговор понеже техния ТДИ със 240 коня уж се ускорява да 100 само със 0.2 по бавно от 335Д.Обаче мерцедес пускат техния V6 със 306 коня за сега само на СЛК , но въпрос на време е да го поместят и във Ц класата или бъдещото ЦЛЦ .
А като си говорим за S5 се сетих за бруталния тест на АутоБилд - S5 vs. M3. Е по-тъп тест никога през живота си не бях чел. От тогава не си купувам това списание. Не знам дали знаеш за какво става въпрос и кой печели в крайна сметка...

J.Clarkson за C63 AMG, M3 и RS4 написа:The Mercedes and the Audi are copies, they are very good copies, brilliant copies...but they are copies nevertheless.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Тия стопове са като китайските украси за коледни елхи. Дано в нашата марка не решат че са много фешън и да ги набутат на бъдещите модели .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
DawnBreaks написа:acho.rs написа:DawnBreaks написа:Стига сте говорили против А4. Аз пък много се радвам, че тя е толкова добра кола. Важното е конкуренция да има, какво щяха да са Mercedes, BMW и Audi, ако някоя от тях не съществуваше? Тази година Audi, догодина BMW, после Mercedes.... Всичко това допринася за НТП, за развитието на автомобилостроенето. И по-рано прочетох за 335i/335d. На 335i отговора е S5, ама за 335d ще има още да папкат.
А като си говорим за S5 се сетих за бруталния тест на АутоБилд - S5 vs. M3. Е по-тъп тест никога през живота си не бях чел. От тогава не си купувам това списание. Не знам дали знаеш за какво става въпрос и кой печели в крайна сметка...
Ами не бях в бг към половин година и съм го пропуснал,ма като те слушам май не съм опуснал много

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vitamincpp написа:Тия стопове са като китайските украси за коледни елхи. Дано в нашата марка не решат че са много фешън и да ги набутат на бъдещите модели .
колега това сега е на мода .. куцо и сакато си прави и слага диодни стопове на Е36 .. Е46 .. така че кошмара ти се е сбъднал май