Пресни снимки от Мюнхен

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 25 Яну 2008, 0:13

Modulo написа:
Turturelo написа:
Modulo написа:...

LP-то е ограничено без покрив .. :winky:

За LP-то не знам, turbo-то не е. Ако държиш да излезе, че знам по-малко от теб още от сега ще се съглася и ще ти спестя навлизането в още по-голям off-topic.

Ни най-малко .. не уточни кое е кабриото :winky: за него не съм чел .. до тази скорост :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от shortydos622 » 06 Фев 2008, 0:40

Здравейте! От две седмици гледам прототипа на новата седмица как обикаля около каре и навърта километри на градско, та реших да я щракна... Облепили са я яко, естествено - отпред са сложили една мрежа да скрият бъбреците, ама са си там... Има няколко снимки на обичайното място:

http://www.album.bg/pushy/albums/16721/

Последните две са от един BMW сервиз на стотина метра оттам - ходих да взема служебната единица от ремонт :( (тъжно ми е, щото ми бяха дали 530d през това време) - виждал съм много гаражи с 2/3 BMW-та, но не бях виждал гараж на три нива с 2500 места без една кола - изключение от марката...

Между другото, напоследък обикалят Е90-ки с предница на купе - всички до една с издут капак и две двойки ауспуси. Няма да се учудя ако скоро видим М3 лимузина...
Ad astra, per aspera!

Предишна

Назад към Основен Форум