BMW и Mercedes замесени в слухове за сливане
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
MaXimal написа:Аз ли греша или Мерцедес искаха да използват базата на мини купър за новата А класа? Това е партноьрството между БМВ и Мерцедес.
Аз нямам инфо за такова нещо, но след пълния провал на A-Класата (особено след като прототипа им се преобърна на изпитателните тестове) няма да се учудя да са се огледали за по-добро решение. Все пак концепцията на Mini е уникална и трудно се дублира. Не вярвам BMW да се прецакат така. Това е ключов момент в маркетинга им.
За първото полугодие продажбите на Mini са се увеличили с повече от 2%, докато за останалите модели има застой. Имайте предвид, че 2% в този изконсумиран пазар е много, особено предвид и на цената на Mini.
Мързелът е майка на всички изкуства
- Bustter
- младши ентусиаст
-
има такава информация,все пак авто индустрията вече е само интереси и търсене на успех
,става въпрос за съвместна работа по новата Б класа ,след като от VW,Honda и PSA са им отказали, понеже Мерцедес иска да е доминат в сделката Даймлер са се обърнали към БМВ,има обаче има вероятност за нещо съвместно между Мерцедес ,Бмв и PSA .Даймлер най-вероятно ще спре А-клас през 2011 г,Бмв ще подмени Минито през 2012 г а Psa С 4 през 2011, така че нищо чудно да има един съвместен наследник на тези модели
инфото е от списание Капитал авто
,става въпрос за съвместна работа по новата Б класа ,след като от VW,Honda и PSA са им отказали, понеже Мерцедес иска да е доминат в сделката Даймлер са се обърнали към БМВ,има обаче има вероятност за нещо съвместно между Мерцедес ,Бмв и PSA .Даймлер най-вероятно ще спре А-клас през 2011 г,Бмв ще подмени Минито през 2012 г а Psa С 4 през 2011, така че нищо чудно да има един съвместен наследник на тези модели
инфото е от списание Капитал авто
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
BMW има опит в разработването на двигатели, които се използват и от други производители - пример за това е партньорството с PSA, които произвеждат двигателите, разработени изцяло от BMW. Тези двигатели ги слагат както в новото Мини, така и в новото Пежо 207. Назад във времето има още такива случаи - Опел Омега 2.5тд с двигател М51 и най-големия срам : Първото BMW Mini е с бразилски двигатели от Chrysler (бензиновите)

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
Ако случайно се случи сливане си представете емблемата
вместо мерник над капака да се показва бмв емблема
ще стане като краулер вояджер отпреде емблемата на крайслер на волана емблемата да додж отзад пише крайслер а под капака пише митсубиши

ако това стане аз ли4но 6те изтегла 150000лв за една S класа да ида в щударгд с нея и пред завода да се изсера на нея. мамка им и дебили немогат една кола да направят тичат с БМВ да се сливат.Та какво са направили като хората Е500 е разработка на порше немойаха да направят по бърз двигател от БМВ та купиха макуаран и спряха Ф1макуаран.еи чак сега ще убия някои фен на МБ.
Ауууууууууууу няма да ми издаржат нервите.
Ауууууууууууу няма да ми издаржат нервите.
само най-добрите умират млади
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Като ви чета постовете се връщам в детската градина с децата в пясъчника...дай си ми кимиончетоооо,дай си ми кимиончетоооо...за нищо на света не го давам на никого....уааааааа

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
А на китайците ръста как е?
Майтапа настрана. Обаче тие си е**ли мамата. Хич не ги интересува колко ще им поискат. Само да завземат пазара в Европа. Спад, подем, те плащат у кешшшш!
Затова предлагам и двете немски марки да си сложат на вратите надпис "Не преговаряме с китайци". Може и на китайски

а какво стана с Крайслер на Мерцедес, че май съм изпуснал нещо от историята им ... разделиха ли се?
иначе другото са пълни глупости, изключено е да има сливане, още повече заличаване на индивидуалността на двете марки, а мен това ме интересува най-много. Т.е. не ми пука на кой ще е БМВ въпроса е да правят истински БМВ-та
иначе другото са пълни глупости, изключено е да има сливане, още повече заличаване на индивидуалността на двете марки, а мен това ме интересува най-много. Т.е. не ми пука на кой ще е БМВ въпроса е да правят истински БМВ-та
Да, "100%" ще се слеят. 

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
D3BEP написа:А на китайците ръста как е?
-----------------------
Само да завземат пазара в Европа.
Вторият по големина пазар са те и в бъдеще ще се превърнат в най-големият. Продажбите на Форд там за една година са се увеличили с 87%, на VW - 24%
Иначе според мен все още е далеч китайската масова инвазия - просто не могат да сварят да произвеждат достатъчно китайски таратайки като бройки, въпреки че процентно увеличението всяка година е двойно. През 2004-а година са изнесли 78,000 автомобила, през 2005-а са вече 173,000, през 2006 са вече 340,000 и до края на тази година се очаква да изнесат почти 700,000 таралясника. Говоря за чисто китайски марки като FAW, Dongfeng, Liuzhou, JAC, BAIC, Chery, Geely. Седемстотин хиляди може да ви звучи много, но за сравнение през 2006-а година Япония е изнесла 5,96 милиона автомобила, Корея - 2,7 милиона, а Тайван - 586,000.
Между другото, БМВ започват да сглобяват Х5 там.

68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5