Акция "Светлина"
Модератор: Общи модератори
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Всъщност май бъркаме протектора на зимни и летни гуми. Вторите може и да вършат работа с 1,6 мм, но първите на практика за безпомощни при тази дълбочина, затов а е 4мм. В Германия има изискване за зимни гуми от 15 октомври до 15 март, но там климата е различен. Ние сме по-скоро южна страна и би трябвало закона да е съобразен с това. Светлините винаги са полезни, така че би трябвало и без да е задължително да ги включваме. Отделен е въпроса, че масово разни кретени карат с един фар (често светещ на дълги), нерегулирани фарове и какви ли не вариации. Но тях не ги глобяват, а на мен ми пишат акт, защото съм се бил престроил рязко... Та... законите за движение по пътищата в тая държава май са създадени само, за да създава корупционна среда за някого... за останалите закони не коментирам в тази тема. 

Never mistake motion for action...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
... и сега шублерчета ли ще раздават на ченгетата
не че гумите ми не са на 1 сезон ама ако се заядат нещо, много ми е интересно как ще го измерят грайфера.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ми то всяка есен все ни плашат---тук при нас всичко си кара с лятно още тъй че...дрън дрън хорото си върви рушвета също
забранявали Антирадарите--ми те отдавна са забранени
ама нали трябва да ни стряскат 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Не разбирам защо ви изненадват "шублерите" - те винаги са си имали едни малки дълбокомери - каква е разликата дали ще проверяват за 4мм или 1,6мм - все с нещо трябва да установят точно колко е дълбок грайфера.
Колкото до зимните гуми и 4-те мм - ето една новина от днес http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=193669 - струва ми се, че някой журналист леко си е доизмислил глобите и отнемането на точки за каране с летни гуми в информацията от миналата седмица.
Колкото до зимните гуми и 4-те мм - ето една новина от днес http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=193669 - струва ми се, че някой журналист леко си е доизмислил глобите и отнемането на точки за каране с летни гуми в информацията от миналата седмица.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
MaXimal написа:[steeN] написа:... и сега шублерчета ли ще раздават на ченгетатане че гумите ми не са на 1 сезон ама ако се заядат нещо, много ми е интересно как ще го измерят грайфера.
Има си някви специални инструменти. В автобилд май веднъж бяха проверявали колко са се износили гумите...
Мда, малка кутийка, от която ислизат тънки ленти и измерват. Те и сега ги имат катаджиите, но не ги ползват

Never mistake motion for action...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Когато устройството за измиване на предното стъкло не е вред –
мухаххаххахах устройството ... мухахахаа

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе цирка е пълен
Това със зимните гуми е измишльотина,струва ми се и това за "устройството" е от същата порода
Георги Пенчев

Това със зимните гуми е измишльотина,струва ми се и това за "устройството" е от същата порода

Георги Пенчев
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Leon написа:MaXimal написа:[steeN] написа:... и сега шублерчета ли ще раздават на ченгетатане че гумите ми не са на 1 сезон ама ако се заядат нещо, много ми е интересно как ще го измерят грайфера.
Има си някви специални инструменти. В автобилд май веднъж бяха проверявали колко са се износили гумите...
Мда, малка кутийка, от която ислизат тънки ленти и измерват. Те и сега ги имат катаджиите, но не ги ползватНа мен са ми ги мерили два пъти...
никога не са ми проверявали гумите

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
оо на мене на мотора са ми ги проверявали .. то една проверка беше
"Момче тва е изтрита гума бе немое така"
"г-н полицай тва са сликове"
"кви били ...аве к'вото и да са били вече са се изтрили "
"хлъц
"
"Момче тва е изтрита гума бе немое така"
"г-н полицай тва са сликове"
"кви били ...аве к'вото и да са били вече са се изтрили "
"хлъц

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Добре къде в закона пише, че трябва да се кара зимата от еди когаси до еди кога си с не по-малко от 4мм граифер, защото аз лично него намерих.Възможно е да е стар вече, както каза един колега по горе го сменят всяка седмица...Аз знам, че неможе да се кара с гума под 2мм но незнаех пък сега за 4 че имало и такова чудо.
Миналата година като не падна нито веднъж сняг как пък ще ме задължат да карам с зимни гуми, това е поредната глупост.
Да съгласен съм че е редно, но е редно и чисто нови БМВ-та да караме и да взимаме по 2000 евро ама не ги взимаме.
Когато е да иска държавата знае, когато е да се вдига заплати с 300 зора едва, едва някакви си 30-50 лева.
За фарове ОК аз винаги съм ги пуснал за да ме виждат другите това е разумно, но не съм съгласен с всяка глупости която им хрумне, че трябва да е така защото един къдеси било така.
Миналата година като не падна нито веднъж сняг как пък ще ме задължат да карам с зимни гуми, това е поредната глупост.
Да съгласен съм че е редно, но е редно и чисто нови БМВ-та да караме и да взимаме по 2000 евро ама не ги взимаме.
Когато е да иска държавата знае, когато е да се вдига заплати с 300 зора едва, едва някакви си 30-50 лева.
За фарове ОК аз винаги съм ги пуснал за да ме виждат другите това е разумно, но не съм съгласен с всяка глупости която им хрумне, че трябва да е така защото един къдеси било така.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Има разлика да караш зимата с летни гуми и със зимни...
Що примерно не караш лятото със зимните, м

Що примерно не караш лятото със зимните, м

Е30 на десен завой бензин НЯМА!