Ladies and Gents: BMW отговаря на предизвикателството – идва
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Re: ре
acho.rs написа:SkyWalker написа:acho.rs написа:SkyWalker написа:kriso85 написа:SkyWalker написа:Дано да вдигнат и конските сили като на предходното издание (от 343 на 360) с поне 38, че това 457 к.с. на C63 AMG много ме дразни
И според тебе дали с тия 457 коня АМГто ще дръпне на М3 Е92![]()
Мисля, че AMG-то с малко ще бие E90 ///M, т.е. седан версията!
А за купетата може да съпоставиш Е92///М с CLK 6.3 AMG. Не знам защо, но винаги ни изпреварват с поне 30-40 к.с. За разликата м/у S 65 AMG (625 к.с.) и 760i (445 к.с.)въобще не ми се приказва, че ми е болна тема
Ами нищо лично ама то май само на тебе ти е болна тема или на някой хора от типа - абе мерцедеса си е мерцедес защото има СЛР и Брабус рокетЯ виж колко от клиентите на 7 серия и еС класа избират тия мотори дето си написал и тогава ще разбереш защо няма 760 куадТурбо 10000000000000000 коня
. Пък недей толкова да се прехласваш по тия еС класи АМГ . При първия по рязък завяй ИСПто убива половината коне
и така ... Няма спортен рейс , както няма истинска спортна лимузина . Пък и какъв е смисъла да си купуваш лимузина , в която комфорта е жертван в полза на стегнатото,спортно окачване като в С8 например
![]()
...Та на темата - БМВ винаги са залагали на хендълинг , а мерцедес на локомотивно поведение (така ли му викаха-не помня) ... Та няма смисъл да се напъваме и да си тормозим главата с глупости - АМГ винаги ще вадят противноци с по-добро ускорение ... може с малко забавяне във времето , но винаги ще го правят ... или поне ще се опитват
Приятелю,
аз не само не споделям мнението (ако мога така да се изразя) на някои от хората, че "Мерцедес си е Мерцедес, а Сони си е Сони", но и да си призная леко ги презирам и силно ги съжалявамПроблема, обаче, в случая е генериран от простия факт, че (да ме прощава Карбовски) "25 см. са си 25 см. и 15 см. не са 25 см."
(из "Дневниците на една к**ва"), както философски заключава една от главните героини попадайки в спор "има ли размера значение?"
Да, факт е нищожния процент продажби на ///М моделите при BMW в сравнение с базовите дизеларки, както и AMG версиите на Мерцедес в сравнение с "базовите" (62000 лв. за Ц класа - да откачи човек) им версии, но... НОООО колко от нас купуват като луди всеки ///М детайл, за който подозират, че съществува?
Мислейки все още за горното, как точно си представяш един мултимилионер, опивайки стария като Гърция скоч, да пресмята новата му S65 AMG дали ще постигне Х к.с. мощност при завой от 37' или си представя как чука партийно Мис Джоли и Мис Андерсън Тогедър (родна реч омайна сладка)? За да му се получават нещата с ерекцията във въпросната ситуация човека има нужда, не, НУЖДАТА, да си мисли, че е с най-големия и най-мощния.... мотор на планетата
![]()
Умен си, ще се сетиш как се предава това надолу по масите, за да достигне нивото на екзалтираните фенчета, спорещи разгорещено във форума си"Моя е по-голям, не МОЯ е по-голям"... "Чакай, чакай... ще видиш в сряда какъв ще го извадя - много, много по-мощен от твоя" и т.н. и т.н.
И понеже, както съм казвал нееднократно за себе си (самоиронията била най-сексапилното качество у мъжа) съм глупаво провинциалистче (демек тъп селянин
) и аз се дразня, че на Мерцедес, някак си, почти винаги им е по-голям
![]()
Е, ся разбря ли мъ бие
Да бе , да го еба ... разбрах тъ ... ма май от БМВ нещо не споделят тази теория . Затова остават Мерцедес да се хвалят с по-големия а те си се радват на КЕШ ПАРАТА. Защото Мрецедес от толкова пари вложени в имидж коли,не са особено добре финансово , даже по не особено достоверни източници са на загуба . (Може би заради Крайслер който ги расипа ... купен за 30-37 млрд - продаден за 7млрд ) . Има оба4е нещо интересно - на един много голям пазар,някога имало един местни производители които си правели , ниско технологични , евтини коли със по 6-7 литра двигатели и разоход 50 на 100 и ... взели та дошли едни жълти лимони и ги изяли . Та и тия 600 коня лимузинки , ми се стува,4е нямат голямо бъдеще. Вземи та предброй моделите на Майбах - колко бяха 4-5 и продажби за 2006 - 123 коли !!! Ролс-Ройс Фантом - един доста по-слаб двигател,само един модел и какво - 800 бройки !!! (миналата година нямаше кабриото) Така 4е нека си се кефят ха ЛАМЕРСКИТЕ двигатели , да има полицейски БРАБУС РОКЕТИ ... според БМВ няма фаида от такива ГЪЗАРИи и не правят 650 коня лимузини .
Ако сметнат 4е има фаида - 6те направят - спокоино . Фирмената политика е Максимизиране на пе4албата . Можеби заради това няма и суперспортно БМВ ??????????
Напълно съм съгласен с колегата(мое мнение разбира)
- Bustter
- младши ентусиаст
-
И като заговорихте за Мерцедес... Ще ги мерин с Brabus CV12 S (730bhp 1320Nm)
:
http://www.seriouswheels.com/cars/2008/ ... -Class.htm
Този мотор просто прави тракшъна разноглед... Не е истина какво чудовище са набутали в тази малка количка...
Може на завоите да ви гоним но доиде ли правата

Този мотор просто прави тракшъна разноглед... Не е истина какво чудовище са набутали в тази малка количка...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
лоша машинка
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bustter написа:И като заговорихте за Мерцедес... Ще ги мерин с Brabus CV12 S (730bhp 1320Nm):...
И това е вярно но нали знаеш,че спортните коли доказват , че са такива на състезателната писта (с изклучение на тия в Америка )

- Bustter
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:...
Ох брат нито М3ката е спортна нито това е спортна кола, няма смисъл чак толкова да прилагаме законите на пистата в/у тези екземпляри... Все пак 99% от тях са за showoff по улицата.... и на 99% от конете им умират още преди да са използвани докраи...
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е нали ще излиза м5 с туинтурбо ? 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Bustter
- младши ентусиаст
-
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bustter написа:acho.rs написа:Bustter написа:И като заговорихте за Мерцедес... Ще ги мерин с Brabus CV12 S (730bhp 1320Nm):
И това е вярно но нали знаеш,че спортните коли доказват , че са такива на състезателната писта (с изклучение на тия в Америка )А и ускорение и Vmax се постигат по-лесно от устойчивост и маневреност ... А и V12 biturbo ... един ламерски двигател , който може да намерим във всеки един мерцедес ... очаквам скоро да се появи и новия Смарт брабус - 9.0 куад турбо , 1500 коня 0-100 за ............. Тъкмо чета новия ауто билд и глeдам как самите германци усвиркват СЛ65 точно заради същата глупост - адски мощен двигател , неспособен да разгърне и половината от мощността
Ох брат нито М3ката е спортна нито това е спортна кола, няма смисъл чак толкова да прилагаме законите на пистата в/у тези екземпляри... Все пак 99% от тях са за showoff по улицата.... и на 99% от конете им умират още преди да са използвани докраи...
... има нещо вярно , но нали темата е точна за един чистокръвен спортист - ЦСЛ , който определено не е удонен за разкарвене на ку*вета

Онзи ден намерих това сайтче - http://www.tuninglinx.com/html/fifth-ge ... os-01.html . Има много клипчета от fifth gear . Сред всичките клипове, които изгледах имаше 2 за Мерцедес. Едното беше за S65 AMG, а другото беше за Brabus Rocket . При снимането и на двата клипа колите се развалиха
. Нямам нищо против Мерцедес като марка, но си вадя заключения
.

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3