тапицер?
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: тапицер?
Хора, не е ли по-изгодно да си купите запазени седалки + кори на вратите от някоя морга?
Според мен да!
За Ауди Б4 '94 ми искаха 300 лв за седалки + кори. По думите им ултра-мега запазени (не съм ги виждал обаче)...
Според мен да!
За Ауди Б4 '94 ми искаха 300 лв за седалки + кори. По думите им ултра-мега запазени (не съм ги виждал обаче)...
bk написа:търси се тапицер! по възможност да има и материали![]()
Като алтернатива имате ли представа колко излиза претапицирането на две седалки в дару кар.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Хора, не е ли по-изгодно да си купите запазени седалки + кори на вратите от някоя морга?
По-лесно е, мислиш ли, че не съм се сетил? Ама някой да се е опитвал да разпитва по моргите? Аз опитах и само се набутай сума пари за разговори, така че по-добре не си губете времето. Вярно, че при тапицера ще дадеш същите пари, но ще можеш да си направиш салона както ти харесва. При условие, че самите седалки са здрави, разбира се!
Never mistake motion for action...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
На Иван Асен II има тапицер, до сгрсдата на футболния съюз. Ще питам какви са цените и ще напиша тези дни. 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз знам за една фирма която извършва тапицерски услуги .. и са много добри. Един приятел си закара новодокараната 124-ка да му претапицират предната седалка защото предишния собственник май е бил доста мърляв и беше направил седалката на "гъз"
!
та въпросната фирма се намира над колелото на 4-ти километър в посока Студентски Град от дясната страна (преди гаражите на МБР) . Там се продават и тапицерий ... не си спомням колко точно струваше .. но ако някой има интерес може да провери и там

та въпросната фирма се намира над колелото на 4-ти километър в посока Студентски Град от дясната страна (преди гаражите на МБР) . Там се продават и тапицерий ... не си спомням колко точно струваше .. но ако някой има интерес може да провери и там

R.I.P Landikar
Хм, може би си прав...
Но в случая с претапицирането винаги има риск да не ти я направят добре, некачествени материали (бързо избеляващи).
Като купуваш салон поне виждаш какво получаваш.
Всеки решава за себе си де, но аз бих избрал варянта да купя седалки 2-ра употреба. Може би най-вече защото шофьорската се е разскърцала вече...
Но в случая с претапицирането винаги има риск да не ти я направят добре, некачествени материали (бързо избеляващи).
Като купуваш салон поне виждаш какво получаваш.
Всеки решава за себе си де, но аз бих избрал варянта да купя седалки 2-ра употреба. Може би най-вече защото шофьорската се е разскърцала вече...

Lion написа:Хора, не е ли по-изгодно да си купите запазени седалки + кори на вратите от някоя морга?
По-лесно е, мислиш ли, че не съм се сетил? Ама някой да се е опитвал да разпитва по моргите? Аз опитах и само се набутай сума пари за разговори, така че по-добре не си губете времето. Вярно, че при тапицера ще дадеш същите пари, но ще можеш да си направиш салона както ти харесва. При условие, че самите седалки са здрави, разбира се!
Lion написа:Хора, не е ли по-изгодно да си купите запазени седалки + кори на вратите от някоя морга?
Питайте Яворчо, на мен ми продаде перфектни седалки+корите за Е30-ката. Той май има всичко

П.С. Яворе -

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
аз имам приятел автотапицер ,за цялостно претапицирне (кори , седалки) с текстил и кожа взима около 500лв. , можеш да видиш негов труд върху собствената му кола , намира се в жк. "Емил Марков" , сега не мога да ти дам телефон ,но ако се заинтересуваш ще го взема. Колкото да седалките предлагат се чудесни седалки по саитовете за online shoping ,но за съжаление надали някои носи дo България, все пак ако си решил
http://sportscar-parts.com/mivastore/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=sportscar&Product_Code=CSGTSII
http://sportscar-parts.com/mivastore/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=sportscar&Product_Code=CSGTSII
- Leon
- старши ентусиаст
-
Като гледам таблото на снимката си е един чудесен компакт, той Митко затова така се е захласнал... Ще издиря телефона на едни пичове, които правят салони с естествена кожа и ще ти го пусна.
Never mistake motion for action...
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4