тапицер?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 10 Фев 2004, 17:40

Питай:!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Фев 2004, 19:16

Питай, че моята седлка съвсем я разпрах с ключовете :(
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: тапицер?

Мнение от TheSaint » 11 Фев 2004, 2:14

Хора, не е ли по-изгодно да си купите запазени седалки + кори на вратите от някоя морга?

Според мен да!

За Ауди Б4 '94 ми искаха 300 лв за седалки + кори. По думите им ултра-мега запазени (не съм ги виждал обаче)...

bk написа:търси се тапицер! по възможност да има и материали :D
Като алтернатива имате ли представа колко излиза претапицирането на две седалки в дару кар.

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 11 Фев 2004, 13:08

Е точно като мойте седалки надали ще мога да намера.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 11 Фев 2004, 18:20

Хора, не е ли по-изгодно да си купите запазени седалки + кори на вратите от някоя морга?

По-лесно е, мислиш ли, че не съм се сетил? Ама някой да се е опитвал да разпитва по моргите? Аз опитах и само се набутай сума пари за разговори, така че по-добре не си губете времето. Вярно, че при тапицера ще дадеш същите пари, но ще можеш да си направиш салона както ти харесва. При условие, че самите седалки са здрави, разбира се!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 11 Фев 2004, 18:46

На Иван Асен II има тапицер, до сгрсдата на футболния съюз. Ще питам какви са цените и ще напиша тези дни. 8)

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 12 Фев 2004, 0:18

Аз знам за една фирма която извършва тапицерски услуги .. и са много добри. Един приятел си закара новодокараната 124-ка да му претапицират предната седалка защото предишния собственник май е бил доста мърляв и беше направил седалката на "гъз" :oops: !

та въпросната фирма се намира над колелото на 4-ти километър в посока Студентски Град от дясната страна (преди гаражите на МБР) . Там се продават и тапицерий ... не си спомням колко точно струваше .. но ако някой има интерес може да провери и там 8)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 12 Фев 2004, 3:27

Пичове а как седи въпроса с седалки в които има AirBag и другите мо там сензори. Но най вече за аирбега...???
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheSaint » 12 Фев 2004, 9:14

Хм, може би си прав...
Но в случая с претапицирането винаги има риск да не ти я направят добре, некачествени материали (бързо избеляващи).

Като купуваш салон поне виждаш какво получаваш.
Всеки решава за себе си де, но аз бих избрал варянта да купя седалки 2-ра употреба. Може би най-вече защото шофьорската се е разскърцала вече... :)

Lion написа:

По-лесно е, мислиш ли, че не съм се сетил? Ама някой да се е опитвал да разпитва по моргите? Аз опитах и само се набутай сума пари за разговори, така че по-добре не си губете времето. Вярно, че при тапицера ще дадеш същите пари, но ще можеш да си направиш салона както ти харесва. При условие, че самите седалки са здрави, разбира се!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 12 Фев 2004, 11:05

Lion написа:

Питайте Яворчо, на мен ми продаде перфектни седалки+корите за Е30-ката. Той май има всичко 8)

П.С. Яворе - :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 14 Фев 2004, 13:11

аз имам приятел автотапицер ,за цялостно претапицирне (кори , седалки) с текстил и кожа взима около 500лв. , можеш да видиш негов труд върху собствената му кола , намира се в жк. "Емил Марков" , сега не мога да ти дам телефон ,но ако се заинтересуваш ще го взема. Колкото да седалките предлагат се чудесни седалки по саитовете за online shoping ,но за съжаление надали някои носи дo България, все пак ако си решил
http://sportscar-parts.com/mivastore/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=sportscar&Product_Code=CSGTSII

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 14 Фев 2004, 23:23

А някой да има идея от каде мога да си намеря червена кожа :wink: :?:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 15 Фев 2004, 2:39

Тоя интериор на кой модел е?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 15 Фев 2004, 12:03

Като гледам таблото на снимката си е един чудесен компакт, той Митко затова така се е захласнал... Ще издиря телефона на едни пичове, които правят салони с естествена кожа и ще ти го пусна.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от SLY » 17 Фев 2004, 11:43

www.anatomik.hit.bg malko po-daleko sa no si struva. . . success :wink:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум