Още веднъж за и против автоматиците
Модератор: Общи модератори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Още един глас за ръчката.Твърдо!!!
А-а-ама-ха!!
Въпросче: Аз ли ше казвам на колата"какво да прави",или тя на мен???Замислете
се над това,плиийз!!!
А-а-ама-ха!!

Въпросче: Аз ли ше казвам на колата"какво да прави",или тя на мен???Замислете

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

От автомата по-благо нема
Само ме дразни наиситна, че не можеш да отпуснеш съединителя в обороти и да изпилиш яко гумите. То може, ама ако си с много коне, а също с кикстарт ама май е вреден за кутията. Дадох глас за автомата, но не съм пробвал тия новите. Само на Алфа селеспийда ама той е малко бавен и определено класическия автоматик най ми харесва. Усещането само с настъпване на педала до долу да полетиш напред е страхотно!

We love you Ronnie!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ако искаш да ти метна една ръчкаExy написа:От автомата по-благо немаСамо ме дразни наиситна, че не можеш да отпуснеш съединителя в обороти и да изпилиш яко гумите. То може, ама ако си с много коне, а също с кикстарт ама май е вреден за кутията. Дадох глас за автомата, но не съм пробвал тия новите. Само на Алфа селеспийда ама той е малко бавен и определено класическия автоматик най ми харесва. Усещането само с настъпване на педала до долу да полетиш напред е страхотно!

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Явор написа:ако искаш да ти метна една ръчкаExy написа:От автомата по-благо немаСамо ме дразни наиситна, че не можеш да отпуснеш съединителя в обороти и да изпилиш яко гумите. То може, ама ако си с много коне, а също с кикстарт ама май е вреден за кутията. Дадох глас за автомата, но не съм пробвал тия новите. Само на Алфа селеспийда ама той е малко бавен и определено класическия автоматик най ми харесва. Усещането само с настъпване на педала до долу да полетиш напред е страхотно!
Ааа не ща, ще си изхабя зимните гуми

We love you Ronnie!
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
За нормално каране, което си между 95 до 100% от случаите при различните шофери автоматика си е на място. Хора всякакви, но доста си мислят, че са големи състезатели и все нещо ги спъва, или не са пробвали въобще, но си знаят тяхната...
Гласувам за типтроник/SMG, защото са си крачка напред, въпреки че едва ли някой продължава да си играе с лоста/бутоните след като го изпробва/начеше си крастата в началото! После се кара (почти) винаги на автомат - по-удобно си е

Гласувам за типтроник/SMG, защото са си крачка напред, въпреки че едва ли някой продължава да си играе с лоста/бутоните след като го изпробва/начеше си крастата в началото! После се кара (почти) винаги на автомат - по-удобно си е

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
СМГ ама докато съберем пари за СМГ, ръчка ...
че на 150 коня автоматик .. не мерси ...
че на 150 коня автоматик .. не мерси ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Най-върховното усещане от автоматика е като колата е някакви смешни коне, примерно онези японските/корейските бангии 3 цилиндровите
Макар, че там е по-удачен, защото така и така ти е тъпо докато караш, поне да ти е и удобно.

BMW only!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Автоматика е много хубава работа (говоря за стептроника всъщност) и е задължително поне за мен ако е дизелова кола или голяма лимузина да е с такава кутия, защото дизела не е мислен да има нещо кой знае колко спортно в него, а ръгачката си е за бързи бензинови мотори. А и автоматика определено щади мотора, а при капризните нови дизели това си е задължително условие иначе тия двигатели с нашето (моето) каране ще са избили буталата на 20к км
Та обобщено - бензинова кола ....задължително с ръчни скорости
дизелова и голяма лимузина .....автомат/типтроник/стептроник....ала бала троник

Та обобщено - бензинова кола ....задължително с ръчни скорости
дизелова и голяма лимузина .....автомат/типтроник/стептроник....ала бала троник

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
WeiSTD написа:Ауууу.. . . СРАМ!
Кви автоматици бе хора? Има толкова по хубави коли за возене от БМВ. Мерцедес примерно.
БМВто трябва да се кара. Не че новите автоматици са лоши, но нищо не може да бие чувството да ритнеш амбряжа или да се изнесеш от светофара леко на страни.
С други думи, всичко което може да се прави с автомат се прави и с ръчка, но обратното не става.![]()
1 Глас за РЪЧКАТА . . . . и Секса без презерватив
Имаш и моя глас в подкрепа на това мнение

- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
Определено СМГ имах възможност да покарам 6 такива автомобила и то БМВ просто за ръчка не искам и да чувам вече .....
a
Интересна тема еми сега аз кжо 6ти кажа автоматика е за инвалиди имам един такав и то бус ама щото е хамерикански и се правят за малоумници е верно като му набия педала до тенекията звука е невероятен а пак и там кадето го карам нето требват скорости.
но пак казвам мързела води до безброй ненужни изобретения, е има пак и нещо друго майками много по се кефи на афтомат щото так не забравя че и сфетоварите и знаците трябва да се гледат.
но пак казвам мързела води до безброй ненужни изобретения, е има пак и нещо друго майками много по се кефи на афтомат щото так не забравя че и сфетоварите и знаците трябва да се гледат.
Няма начин да няма начин