BMW 1-ва Серия с предно ?!?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: A4 Avant 1.8T
Мечтае да кара: BMW M3,AUDI RS4,PORSCHE CGT

Мнение от hartge » 07 Мар 2007, 16:41

Аз също чета аутобилд от доста години първо на немски ,сега и на български и определено нещата са станали доста зле.Напоследък освен тенденциозно написани статии,без почти никаква полезна информация няма нищо друго.Примерно стане въпрос за някой спортно ориентиран автомобил и се изцепят,че имал много малък багажник или ,редовната забележка,че на задните седалки не можели да седнат двама възрастни,без да си дават сметка,че не това са качествата ,които трябва да притежава един спортен автомобил. Стане дума за спирачки на подобни автомобили в единия тест от някой от броевете резултат от около 37-8 м. си е супер,а в другия било много слабо постижение.За журналистите им онея двуметрови немски олигофрени просто нямам думи.Качил са урода на задната седалка на някоя колица от сегмент В или С и почва ама главата ми опира,ама за краката ми няма място ама тясно ми е, и създава впечатление у този който му повярва,че съответната кола е едва ли не душегубка някаква консервена кутия,а всъщност колата си има пространството ,което е нормално за класа и размерите .Според тези индивиди,едва ли не порше,ламборджини и ферари ,трябва да изглеждат като седемместни миниванове,та да му е удобно на него.Българските автоиздания пък се спукват да се подмазват на вносителите задето са благоволили да им предоставят автомобил за тест и общо взето за всички автомобили ,които тестват пишат само суперлативи,без никаква критика ,току виж ако пишат нещо лошо ги забравят за коктейла напремиерата на някой нов модел ,а според мен нищо не им пречи да вземат някой рент-а-кар и да си правят тестовете и да пишат на воля за всички плюсове и минуси на даден автомобил,това ще се оцени от читателите определено , а и самите производители и вносители винаги се съобразяват с реномираните автоиздания .

Предишна

Назад към Основен Форум