а сега сериозно...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 11 Яну 2007, 11:55

Е Бенгъл вече не е ли шеф дизайнер на БМВ ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 11 Яну 2007, 16:20

:yes:
Бест моторинг, няква серия за новото СТИ на Субару, думите на някъв там шеф бяха, цитирам: " Ние искаме да създадем ултимативният спортен автомобил, като взимаме пример от ///М3" (ставаше въпрос за е46), хора кат го чух щях да падна, дръпнете си филмчето, някъде около час е, в дата.бг го има, мярка се там и Дрифт Кинг Кейчии Тсучия
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
AcoTo®

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 11 Яну 2007, 18:10

Единственото по-красиво купе от Е46 с фейслифт е Е46 купе БЕЗ фейслифт :P
'Танасе, я разкажи верно, тва за Бенгъл? Доколкото знам той е са шеф-диригента на дизайнерите.
Последна промяна Azrail на 11 Яну 2007, 18:17, променена общо 1 път
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 11 Яну 2007, 18:11

Еееее , единственото най-красиво купе е моето купе :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 11 Яну 2007, 18:27

Azrail написа:Единственото по-красиво купе от Е46 с фейслифт е Е46 купе БЕЗ фейслифт :P

По-лошо си гледа с мигачите надолу нали :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 11 Яну 2007, 19:23

Отдавна не бях писал, но тази тема ме вдъхнови да изкажа и аз моето мнение и наблудение, най-вече относно това, което най-много разбирам - дизайна. Бенгъл знам, че доста хора не го долюбвате, но истината е че ако не беше гения на този човек досега да сме го закършили като Ягуар, истината е че в последните години дизайна се променя с огромни крачки и Бенгъл усети точния момент да направи този скок и в БМВ, доклоко е сполучливо началото в лицето на Е65 всеки си има мнение, аз лично го одобравам. Сега Ягуар - марка която също залагаше на традициите и еволюцията е поставена пред фалит, за щастие там почна да доказва себе си друг гении - Йън Калъм, но това е друга тема. Мисълта ми е че политиката на БМВ винаги е много прецизна точна и всичко се случва когато и където трябва! Това се отнася и за дизайна няма нищо излишно всичко си е на мястото всичко загатва за уникалността на БМВ. Що се отнася до Z4 искам да кажа, че това не е просто автомобил това е произведение на изкуството, формите, линиите преливането им и емоциалността, която внушават за мен по-скоро причисляват тази кола към скулптурата токолкото към автомобилния дизайн!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 11 Яну 2007, 19:39

naskoksan написа:Само да вметна че Бенгъл вече
не съсипва БМВ-та ;)

Те явно заради това последните (Е90 примерно) мязат на истинско БМВ... вижда се светлината в края на тунела? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Яну 2007, 20:01

SlipKnoT написа:
naskoksan написа:Само да вметна че Бенгъл вече
не съсипва БМВ-та ;)

Те явно заради това последните (Е90 примерно) мязат на истинско БМВ... вижда се светлината в края на тунела? :)

мяй някой е чул молитвите ти :mhihi:
кара : някой да убие Бенгъл!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 11 Яну 2007, 21:04

Аз преди време когато излезна новата петица я плюех много, но от скоро започна да ми харесва! Свикнали сме с акуловия дизаин и си го обичаме но не можем вечно да караме с него, просто Бенгъл има един вид поглед в бъдещето и коли които тои е направил започват да ми харесват едва след няколко месеца, незнам дали не мога да свикна с тях веднага или не мога да проумея гения на Бенгъл веднага ;)
Аз лично дизаина на BMW го деля на 3 части

I - Акулите
II - преходния дизаин, това е дизаина които колите между акулите и бенгъл получават: Е36, Е38, Е31
III - Бенгъл
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум