M5 Touring - официално представяне!
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Има автомобили, които са проектирани като комби, и пазарният им дял като комби е огромен - справка "Пасата" - а на Фолксваген. Не съм сигурен за данните, но мисля, че над 50% карат Пасат комби. Групата на ФВ масово набляга на комбита - та: Шкода Октавиа, Ауди от А4 до А6 (особено А6).
Но като видя БМВ или Мерцедес комби, не мога да го възприема. Особено в спорен екип. Иначе комби като идея е адски практично, но на Е46 комбито товарното пространство е много, много малко в сравнение с Пасат или Ауди.
Макар че:
"...че няма "по-грозно" минаване от това да те прескочат с комби автомобил с пълен багажник при това..."
Но като видя БМВ или Мерцедес комби, не мога да го възприема. Особено в спорен екип. Иначе комби като идея е адски практично, но на Е46 комбито товарното пространство е много, много малко в сравнение с Пасат или Ауди.
Макар че:
"...че няма "по-грозно" минаване от това да те прескочат с комби автомобил с пълен багажник при това..."
Селото се оказа точно във града
Аз също смятам, че СУВ-овете са по-изгодни за САЩ, а комбито си е на почит в Европа. Все пак тук пространството е доста по-ограничено и всеки сантиметър е от значение...
Аз също карам комби и често пътувам с 3 пасажери+багаж... В един седан ще ми е доста по-тегаво, а от друга страна през седмицата един Х5 си е приключение в централната част на града... Така, че ако трябва да избирам, то 100% Туринг-а...
Аз също карам комби и често пътувам с 3 пасажери+багаж... В един седан ще ми е доста по-тегаво, а от друга страна през седмицата един Х5 си е приключение в централната част на града... Така, че ако трябва да избирам, то 100% Туринг-а...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Breyton написа:Само на мен ли ми се струва че праговете и са ужасни
На мен пък ми се струва, че тея стопове май са продължени повече от колкото трябва

Чак сега всъщност забелязах, че на е60тките стоповете продължават до страничната линия на автомобила.
В интерес на истината вчера като я видях и още нямаше никакви коментари, след това докато размишлявах, защото само това ми беше в тиквата, това е един от малкото случай в които комбито е по-яко от седана.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
В интерес на истината вчера като я видях и още нямаше никакви коментари, след това докато размишлявах, защото само това ми беше в тиквата, това е един от малкото случай в които комбито е по-яко от седана. Rolling Eyes
На мене да ти кажа при новара 3-та серия комбито ми допада в пъти повече от седана

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Не знам дали така е снимана ма е по-агресивна от седаня
...кефъ мъ 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Eli написа:Диляне, кога ти е рожденния ден, че да съберем пари малко приятели и да ти купим едно таквоз чудо![]()
![]()
![]()
![]()
Еее благодаря...рожденния ми ден мина скоро така че има време да съберете пари... на 03 декември съм и хубавото е че имате време.. аз ще помогна с някой лев ако трябва !
Ще чакам с нетърпение

Искам го и аз, представям си това грозно комби как дрифти по улиците с неговия изрудски звук...ама няма ли с ръчни скорости

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Дилян Пенчев написа: Искам го и аз, представям си това грозно комби как дрифти по улиците с неговия изрудски звук...ама няма ли с ръчни скорости
И да няма ти ще я направиш

Tux0 Ca !

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Това е може би най красивото комби което съм виждал. Елегантно, красиво, агресивно а не само това ... върви и то много
.

Ма много ме кефи тази кола!!!

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Незнам аз мисля много просто виждам ги така нещата спортната кола си е спортната кола комбито си е коми, Джипа си е джип.Немога да приема спортно комби защотото е глупаво
Може да изглежда страхотно като визия, но това не е причина да сложат 507 коня в кола която се предполага, че ще се използва предимно от хора които ще возят семействата си.
Карам си аз 2-те деца, жена ми и хоп вдигнах 300
смешно е
Ако искам да си возя семейството определено не бих си влез кола с такъв двигател, от друга страна, ако искам да се състезавам те само ще ми тежът в тая кола та пак стигаме до въпроса какво точо е комби с 507 коня двигател нещо като миш маш от всичко да има за да се хареса на всички тази политика на БМВ не ми допада..
Нека да направят и Х5 с двигател от М5, X3 също слагай там на всики коли 507 коня па, че не се връзна на кой му пука нали върви
П.С
трябваше М6 да е с по-голям двигател според мен за да се отличава повече като техничеки възможности
мое си мнение за някой неща след време може да си променя мнението, но засега така смятам
Ето една от малкото

Може да изглежда страхотно като визия, но това не е причина да сложат 507 коня в кола която се предполага, че ще се използва предимно от хора които ще возят семействата си.
Карам си аз 2-те деца, жена ми и хоп вдигнах 300

Ако искам да си возя семейството определено не бих си влез кола с такъв двигател, от друга страна, ако искам да се състезавам те само ще ми тежът в тая кола та пак стигаме до въпроса какво точо е комби с 507 коня двигател нещо като миш маш от всичко да има за да се хареса на всички тази политика на БМВ не ми допада..
Нека да направят и Х5 с двигател от М5, X3 също слагай там на всики коли 507 коня па, че не се връзна на кой му пука нали върви

П.С
трябваше М6 да е с по-голям двигател според мен за да се отличава повече като техничеки възможности
мое си мнение за някой неща след време може да си променя мнението, но засега така смятам

Ето една от малкото

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
alx, не съм съгласен с тебе че пазара за М5 Туринга ще е ограничен.
Ще ти дам пример. Аз съм млад, успешен бизнесмен (да кажем след 3 години
) и естествено се кефя на БМВта и то бързи. До тук добре. Обаче също обичам да карам велосипеди по скалите, да карам ски и като си купя новия телевизор (примерно) да не трябва да чакам 1 седмица да ми го доставят. Ако съм женен, ситуацията е лесна . . . купувам на жената Х5 и си карам Мката (Била тя 3, 5 или 6) докат не ми потрябва мястото и тогава и взимам джипа. Обаче ако не съм, какво да правя? Да си купя и един Х5 да седи в гаража ей така в случай че ми потрябва? Плюс това като ще ходя по планините да карам колелото (примерно) ще искам нещо малко по динамично от джип (Вече се разбрахме че Х5цата е по добра от доста други, но сега да го сравняваме с М5 не е реалистично).
Освен това, комбито мене лично ме кефи страшно много на външен вид, и това само по себе си е достатъчно причина да си го купя.
И както каза Пенчев, е далавера да тръгнете на някъде група 3-4 човека, да натоварите багажа отзад и да сте с М5 (Демек бързи)
Ще ти дам пример. Аз съм млад, успешен бизнесмен (да кажем след 3 години

Освен това, комбито мене лично ме кефи страшно много на външен вид, и това само по себе си е достатъчно причина да си го купя.
И както каза Пенчев, е далавера да тръгнете на някъде група 3-4 човека, да натоварите багажа отзад и да сте с М5 (Демек бързи)
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
_BoBI_ написа:....
Aз пък сум ти твърд опонент !
Само за момент си престави как в комбито си ти жената, двете ти деца и кучето .... идилия ... в следващия момент се появява напорист младеж с Порше (просто пример) .... а ти леко се отпускаш върху десния педал и започваш бавно да го губиш от поглед в 3те огледала

R.I.P Landikar
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4