BMW Group is coming to Bulgaria
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
vitamincpp написа:Не всички я виждат за жалост но човек трябва да гледа позитивно и да не спира да се опитва
Мисля, че той ме разбра

- RP///M.cenitel.org
- Потребител
-
Чесно да си кажа и аз винаги съм бил на едно мнение с Владо и го смятам за адски обективен.В случая също
За него ми е ясно че втори път няма да падне в същата дупка,ама Светльо има 5 пъти повече от неговия стаж в ОТОРИЗИРАНИ БЪЛГАРСКИ БМВ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА и пак се ръга да ходи ,понеже досега все хубаво е видял и от пари не се е отървал.
За психоаналитика ще кажа само,че там където свършват БМВ сервизите започвам АЗ
Където сервизите на БМВ кажат не знаем или не мога или няма да стане или няма,пак поемам АЗ,независимо от естеството на проблема
Така че сам си направи сметката дали съм зле.Или по точно казано аналитико СПИРАЧКАТА НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО МИ Е ДЕБЕЛИНАТА НА ПОРТОФЕЛА ТИ
Тези фирмени сервизчета ограничават интелекта и спиралата се завърта надолу.
Връщайки се на проблема бричет мога да ти забия още един въпрос който за мен си е чисто риторичен.Прекалено много уважавам и теб и Кирчо за да взема страна в онзи ваш спор и още повече ,че смятам и двамата за прави ,но въпроса ми е свъзан не с този спор.Според тебе защо момче като Киро не можа да поеме сервиза на Камор?Дали му липсва зарибеност към всичко що е под емблемата?Дали във всяко свободно време от 20 години насам не се занимава със зелеза за сметка на семейството?Дали му липсва опит в управлвние на сервиз?Дали му трябва етикет,вежливост и подход към хората?
Поред мен него огря щото не е бил достатъно хлъзгав ли?Щото е бил много алчен ли?Или пък е нямал роднини ятаци и във вените му не тече синя кръв?
От моята гледна точка (не забравяй че и аз съм работил точно в тази сфера) тези копелета гледат само КАК ДА ПРОДАВАТ,ДА ПРОДАВАТ И ПАК ДА ПРОДАВАТ,евентулно малко яката смени масла!И като свърши гаранцията на юзърчето му се изпява песничката:иф ю уона литъл брадър-гоу ат хоум енд фак ьо мадър!Количество също е важно да е пред качеството!
А уе бричет знаеш ли ,че при бившите дилъри аз и Андро(миналата година) първи пожелахме услугата консервация.Неверояно но факт,не знам за кво ти казвам ама...Смятай кви маняшки чички и банки а?
А уе на мен хобито ми е БМВ,ама вече със сигурност знам ,че не искам да бачкам за БМВ в БГ и то точно заради Байганьовщината!Пък Светльо като си има амбиций човека...лошо няма.Само да не се намират хора като Спарко да постват снимки от типа "Спарко се труди,Светльо се труди" ,то срамен труд няма де

За психоаналитика ще кажа само,че там където свършват БМВ сервизите започвам АЗ

Връщайки се на проблема бричет мога да ти забия още един въпрос който за мен си е чисто риторичен.Прекалено много уважавам и теб и Кирчо за да взема страна в онзи ваш спор и още повече ,че смятам и двамата за прави ,но въпроса ми е свъзан не с този спор.Според тебе защо момче като Киро не можа да поеме сервиза на Камор?Дали му липсва зарибеност към всичко що е под емблемата?Дали във всяко свободно време от 20 години насам не се занимава със зелеза за сметка на семейството?Дали му липсва опит в управлвние на сервиз?Дали му трябва етикет,вежливост и подход към хората?
Поред мен него огря щото не е бил достатъно хлъзгав ли?Щото е бил много алчен ли?Или пък е нямал роднини ятаци и във вените му не тече синя кръв?
От моята гледна точка (не забравяй че и аз съм работил точно в тази сфера) тези копелета гледат само КАК ДА ПРОДАВАТ,ДА ПРОДАВАТ И ПАК ДА ПРОДАВАТ,евентулно малко яката смени масла!И като свърши гаранцията на юзърчето му се изпява песничката:иф ю уона литъл брадър-гоу ат хоум енд фак ьо мадър!Количество също е важно да е пред качеството!
А уе бричет знаеш ли ,че при бившите дилъри аз и Андро(миналата година) първи пожелахме услугата консервация.Неверояно но факт,не знам за кво ти казвам ама...Смятай кви маняшки чички и банки а?
А уе на мен хобито ми е БМВ,ама вече със сигурност знам ,че не искам да бачкам за БМВ в БГ и то точно заради Байганьовщината!Пък Светльо като си има амбиций човека...лошо няма.Само да не се намират хора като Спарко да постват снимки от типа "Спарко се труди,Светльо се труди" ,то срамен труд няма де

Добре, .. друга пътека хвани братко .. Джърмани? Ама и там ще удариш в същата греда. Факт е това, което каза за оторизираните сервизи и то не защото няма личности в тях, а просто системата е така направена, че има правила и ги спазваш. Тази система е направена от ония в странната сграда до Олимпия Щадион, не от някой друг. Да врътнеш гайката 5 пъти в ляво, 2 пъти вдясно, после да се почешеш с лявата ръка по дясното ухо, да се изправиш и да кихнеш - това се прави за 3 мин и струва като услуга 12лв. Всичко е до болка рамкирано. Като дойде проблем, се чете в едни електронни книжки, отстранява се проблемния дивайс заедно с всичко на една педя около него и на тяхно място се слагат нови неща, които са с 300% надценка както е във всички магазини, които продават части! Как да се развиваш? Мммм .. никак! Имаш удоволствието да ходиш с готски гащеризон и да човъркаш по нови коли. Системата е такава, че няма как да пръснеш таблото и да почнеш жичка по жичка да търсиш къде е гредата. Няма и време .. и е по-трудно .. и е по-евтино, а никой не обича евтините неща, освен хората, които заплащат скъпите .. ама те са се хванали на хорото веднъж ... ще го играят!
Кирчо, защо не са го взели за шеф на сервиза ... ми защото имаше вече избран, преди да го споменат дори като позиция! PR приятелю ... когато дойде Ирена Комитова на нашето скромно събрание, шефа на сервиза беше вече на обучение в Израел. Това го разбрах доста след това, но Кирчо нещо ме oмрази тогава и може би реши, че имам нещо общо с това .. whatever .. Аз единствен случаен успях да се шмугна .. и то, защото врънках ежедневно г-жа Ирена Комитова. Нервна криза щях да и докарам с майли и телефонни обаждания, тя пък ми го върна с предаването .. след време уредих и Войков ама той не се върна от Банско за интервю
кретена!
Тогава на онова общо събрание направиха една грешна крачка бъдещия Камор Ауто, мислиха ни за специалисти и дойдоха да се рекламират и да вдигнат шум, само че ние се изложихме и не се възползвахме от това. И все още не се възползвате, но може и да сте изтървали влака.
Много важни житейски уроци научих в Камор Ауто, за което ще уважавам и обичам времето докато бях там.
Тръгни по друга пътека, сега след около 6 месеца ще се смени играта, всеки ще може да кандидатства за дилърство, направи сервиз? Официален? Не, че ще те оставят в Пловдив да го направиш, но може да пробваш, иска инвестиция, но няма да си единственото бизнес начинание, което ще работи само като сервиз на BMW
Има още едно. Трябва зверска инвестиция, но ако смяташ, че може да се развиваш .. Има нещо друго обаче, няма нещо по-хубаво от това да работиш за себе си.
Основният проблем в миналата ни държавица е, че нищо не е наред. Проблемът идва от хората - ми такива сме си .. цървули! И цървули ще си останем, затова си сърбаме и попарата надробена по този повод!
Манияци - няма, ако има са една шепа и обикновено са без кинти, което зверски им рязва светогледа и някакъв момент се озлобяват към останалите. Фенове - има, но голям процент от феновете са фенове само на книга и пропускат важни неща в портфолиото на един истински "фен". Зомбирани цървули - пълно е. Те са най-добре!
Аз бях потресен, че за една година в Камор дойдоха двама или трима човека, които идваха да дадат 100 000лв, че и отгоре за кола и знаеха точно колата, която искат, с точните екстри, точния цвят, точната тапицерия и точните джанти! Трима! Всичко останало идваше да си купи BMW! Някакво! Това все още не го разбирам, ако си фен или манияк трбва да знаеш всичко, за всяко едно нещо, да търсиш да научиш нещо ново, да питаш, да прочетеш .. Нищо лично, но ми прави впечатление, че и в нашата скромна общност е така, а тя е доста висока процентна извадка от цялото. Тогва щом най-запалените махват с ръка и ги болят саламите, не искат да са най-добрите, то тогава какво остава за чичките и банките?! И пак се връщаме до хората като цяло - ми цървули сме си!
Малко оффтопик - вчера гледам по неква кабеларка, докато си бях организирал късно следобедна и ранно привечерна закуска, как вдигнали данъчните оценки на имотите с 20% и дават интервю с 10тина човека от всякакви възрастови граници, въпроса, на което бе: какво ще правите от тук нататък..
Баба #1 - ами ще плащаме какво да правим..
Баба #2 - аз съм с 90лв. пенсия ама ще плащам
Дедо #1 - ами щом управниците са решили, трябва да платим
Женица #1 - ами то всичко се вдига и това ще се вдигне, но няма как
Чичка #1 - аз имам малък имот, не е нещо кой знае какво, ама ще платим, сега като се присъединим към Европейския съюз
.. и така нататък в този дух .. ще платим, с тея пенсии от 90лв не могат да ги изхарчат .. как няма да платят .. стадо овце сме ние българите, цървули и бездушни същества, затова си заслужаваме да ни клецат ЯКО!
Кирчо, защо не са го взели за шеф на сервиза ... ми защото имаше вече избран, преди да го споменат дори като позиция! PR приятелю ... когато дойде Ирена Комитова на нашето скромно събрание, шефа на сервиза беше вече на обучение в Израел. Това го разбрах доста след това, но Кирчо нещо ме oмрази тогава и може би реши, че имам нещо общо с това .. whatever .. Аз единствен случаен успях да се шмугна .. и то, защото врънках ежедневно г-жа Ирена Комитова. Нервна криза щях да и докарам с майли и телефонни обаждания, тя пък ми го върна с предаването .. след време уредих и Войков ама той не се върна от Банско за интервю

Много важни житейски уроци научих в Камор Ауто, за което ще уважавам и обичам времето докато бях там.
Тръгни по друга пътека, сега след около 6 месеца ще се смени играта, всеки ще може да кандидатства за дилърство, направи сервиз? Официален? Не, че ще те оставят в Пловдив да го направиш, но може да пробваш, иска инвестиция, но няма да си единственото бизнес начинание, което ще работи само като сервиз на BMW

Основният проблем в миналата ни държавица е, че нищо не е наред. Проблемът идва от хората - ми такива сме си .. цървули! И цървули ще си останем, затова си сърбаме и попарата надробена по този повод!
Манияци - няма, ако има са една шепа и обикновено са без кинти, което зверски им рязва светогледа и някакъв момент се озлобяват към останалите. Фенове - има, но голям процент от феновете са фенове само на книга и пропускат важни неща в портфолиото на един истински "фен". Зомбирани цървули - пълно е. Те са най-добре!
Аз бях потресен, че за една година в Камор дойдоха двама или трима човека, които идваха да дадат 100 000лв, че и отгоре за кола и знаеха точно колата, която искат, с точните екстри, точния цвят, точната тапицерия и точните джанти! Трима! Всичко останало идваше да си купи BMW! Някакво! Това все още не го разбирам, ако си фен или манияк трбва да знаеш всичко, за всяко едно нещо, да търсиш да научиш нещо ново, да питаш, да прочетеш .. Нищо лично, но ми прави впечатление, че и в нашата скромна общност е така, а тя е доста висока процентна извадка от цялото. Тогва щом най-запалените махват с ръка и ги болят саламите, не искат да са най-добрите, то тогава какво остава за чичките и банките?! И пак се връщаме до хората като цяло - ми цървули сме си!
Малко оффтопик - вчера гледам по неква кабеларка, докато си бях организирал късно следобедна и ранно привечерна закуска, как вдигнали данъчните оценки на имотите с 20% и дават интервю с 10тина човека от всякакви възрастови граници, въпроса, на което бе: какво ще правите от тук нататък..
Баба #1 - ами ще плащаме какво да правим..
Баба #2 - аз съм с 90лв. пенсия ама ще плащам
Дедо #1 - ами щом управниците са решили, трябва да платим
Женица #1 - ами то всичко се вдига и това ще се вдигне, но няма как
Чичка #1 - аз имам малък имот, не е нещо кой знае какво, ама ще платим, сега като се присъединим към Европейския съюз
.. и така нататък в този дух .. ще платим, с тея пенсии от 90лв не могат да ги изхарчат .. как няма да платят .. стадо овце сме ние българите, цървули и бездушни същества, затова си заслужаваме да ни клецат ЯКО!
Turturelo написа:.. и така нататък в този дух .. ще платим, с тея пенсии от 90лв не могат да ги изхарчат .. как няма да платят .. стадо овце сме ние българите, цървули и бездушни същества, затова си заслужаваме да ни клецат ЯКО!
Това е пример за дисциплинираност и зачитане на законите, за което мога само да уважавам хората направили тези изказвания.
Ти можеш ли да предложиш смислена алтернатива на спазването на законите? Или може би ще предложиш данъчни облекчения за пенсионерите? Ами нали тогава ще стане като с "инвалидните коли" преди да ги ограничат по конски сили и кубатура - Мерцедес 600sel на инвалид.
Проблемът не е че са високи данъците, а че са ниски пенсиите.
Проблемът не е в зачитането на законите и моралните норми, а е в недостатъчното им зачитане. И най-вече в отношението към работата/службата etc. включително и най-вече от страна на високопоставени държавни служители. Много голяма част от тях не гледад на работата си като на "служба" на народа - гледат на нея като на аренда - "добрахме се до това постче, дай да изцицаме квото можем, че не е ясно до кога". То дори остави вредите от бездействие и безхаберие, но да нямаше поне целенасочено потъпкване на държавния интерес за сметка на личния.
Пресен, пресен пример - народния герой - Вальо Топлото и компания.
Е такива неща действат твърде деморализиращо.
И мисля че дължиш изинение на 2-те баби, дядото и чичката.
На гърба на такива като тях се крепи държавата ни (колкото и кьопава да е или да се опитват да я изкарат).
С две думи, предлагам ти да демонстрираш малко от същото, което сам предлагаш - позитивно отношение.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Стенли, губиш си времето... Всички с IQ над 100 знаят нещата как са... Лошото е, че търпят - виж това не ми е ясно защо. Манталитет ли е, национална ценност ли... кой знае, но е факт. За това единственото спасение е махане, но махане завинаги с последващо забравяне за жалката дъжавица;
Патриот?
Ще умра от смях!
ТЕЗИ УМРЯХА!!! От глад....
Това е положението - до 10 години в България ще останат старците, глупаците (роби/шерпи) и заблудените, но последните бързо ще се опомнят, ако имат акъл...
Аз предлагам да започваме мисленето по текста за некролога на България и епитафията върху надгробния камък...
Патриот?
Ще умра от смях!
ТЕЗИ УМРЯХА!!! От глад....
Това е положението - до 10 години в България ще останат старците, глупаците (роби/шерпи) и заблудените, но последните бързо ще се опомнят, ако имат акъл...
Аз предлагам да започваме мисленето по текста за некролога на България и епитафията върху надгробния камък...
Последна промяна viper на 15 Дек 2006, 17:10, променена общо 1 път
viper написа:Лошото е, че търпят - виж това не ми е ясно защо. Манталитет ли е, национална ценност ли... кой знае, но е факт.
това имах предвид!
stenly, аз съм изряден данакоплатец, заем да връщам нямам, неща на лизинг не купувам, на никого нищо не дължа, кредитната ми карта е с неснижаем остатък, бачка на принципа на дебитната без овърдрафт. Ужасно много обичам точните хора! Наистина евала на хората, които си плащат всичко на време и в нужния размер!
ОБАЧЕ тези пенсионери и граждани имат мисленето на овце, ако им кажат, че ще получават 90лв. пенсия, а имат сметки за плащане 100лв., те ще намерят 10лв. на заем и ще ги платят! Никой няма да се разбунтува!
Даваш за пример Вальо Топлото - да, крадат ни, всички знаем, че ни крадат за парното, хванаха нови крадци, но на края на сезона всички ще отидем, ще си платим до стотинка, дори и да ги нямаме парите и всичко ще се приключи мирно и тихо! Никой няма да се вдигне да направи подписка, че този сезон примерно не трябва да плащаме парно, защото през миналите два сме си платили за него. Никой няма да отиде пред парламента или кметството да иска отговор за тези неуредици. Ще си плащаме, ще си мизерстваме и ще даваме интервюта - да, ще си платим, няма грижи! 5000лв данък - плащаме, 10000лв данък - плащаме! 20000лв данък - плащаме! Като в цирка животните!
Няма да се извиня на чичката и бабките, защото точно заради тяхното мислене се получава това! С нашите пари храним мангалите, храним процента безработни, които не искат! да си намерят работа, защото е по-лесно да вземат помощи. С нашите пари храним просяците по улиците, вместо да изметат един тротоар и да получат 50ст.
заслужено.
Мачкат ни, защото си траем. Да видим докъде ще стигнат абсурдите в тази държава. Министри и премиери се изживяват като партиини лидери и влизат в някакви ученически спорове, а не си гледат държавната работа. Всичко е вятър и мъгла приятелю, а ние сме главните действащи лица в този филм, защото сме си навели главите и си траем независимо какво става около нас!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Turturelo написа:......
Прав си за цялата гавра с нас,но не мисля че може да се направи много,освен нещо в стил Пиночет... протести са правили много-и болни пред Мин. Съвета ,и даскали нац. стачка и кой ли не... И 1997 нар. събрание се изкърти-да ,смени се властта-здравей Ваню Костов...
С две думи въобще не съм склонен да обвинявам народа,тоест и себе си.
Ед. надежда,е от догодина-следв. 15 -20 години да тръгнат нещата нагоре,говоря в иконом. отношение-простотията и престъпността и корупцията мисля че ще си останат силни-както е в много от т.нар ."западните държави"..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Все по-малко ще стават наредените хора, започнали работа на хубави позиции с връзки. Ако имаш голям собствен бизнес и ти трябва умен Менджър за отговорна позиция естествено че няма да сложиш приятелката на жена ти например която изобщо не знае за какво става въпрос.
Вече започват да се оценяват индивидуалните качества на кандидатите за работа, защото ако си некадърен и малоумен скоро ти ще се провалиш колкото и да те подпира някои. Когато от действията на един поставен човек фирмата губи от некадърността му скоро някой ще го замени.
Лично мнение!
Вече започват да се оценяват индивидуалните качества на кандидатите за работа, защото ако си некадърен и малоумен скоро ти ще се провалиш колкото и да те подпира някои. Когато от действията на един поставен човек фирмата губи от некадърността му скоро някой ще го замени.
Лично мнение!
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Преди 2 часа в Камор Ауто-разговор с приемчик:Това Е92 ли е?Ми незнам,забравих на тая кола моделното обозначение 

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Ух на мама забравило било
Е аз не мога да разбера кое налага (освен може би шуробаджинащината) да се взимат такива хора
Ами да го питат на интервюто "Е30 какво е ?" и ако не може да отговори на този лесен въпрос
- шута!! Все пак от този човек се иска да им продава стоката
грубо казано

Е аз не мога да разбера кое налага (освен може би шуробаджинащината) да се взимат такива хора

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
дали на кой му пука дали е Камор, Дару или самото БМВ ... всеки ще си намери мястото на пазара !
който е коректен с клиентите си ще оживее ...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
цъкнах си форума с надеждата да прочета нещо забавно...
обаче тема за реалността... мдааа, за съжаление професионалисти в българия, наистина почти няма. ако е имало са отишли да работят някъде другаде... един по един си заминават, чесно казано и аз се замислям вече...
обаче тема за реалността... мдааа, за съжаление професионалисти в българия, наистина почти няма. ако е имало са отишли да работят някъде другаде... един по един си заминават, чесно казано и аз се замислям вече...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
бъдете сигурни, че при този вид директни представителства шуробаджинащината е нищожен фактор (повечето от ръководния състав са или някакви чужденци или доказани професионалисти) така, че тези подмятания.. са глупави
това е бъдещето развитие на пазара, доста автомобилни концерни вече се установиха по аналогичен начин, като досегашните "представители" просто станаха дилъри
това според мен е правилната насока, които продава коли - да ги продава, а не да се занимава с афтърсейлс, с маркетинг, с реклама и т.н. (всяка жаба да си знае гьола, макар че българската черта е, че всеки разбира от всичко)
на ваше място, ако съм млад, търсещ работа човек, знаещ чужди езици и имащ добра диплома не бих се поколебал да си изпратя документите, точно сега е момента да се установи човек трайно на добра работна позиция
това е бъдещето развитие на пазара, доста автомобилни концерни вече се установиха по аналогичен начин, като досегашните "представители" просто станаха дилъри
това според мен е правилната насока, които продава коли - да ги продава, а не да се занимава с афтърсейлс, с маркетинг, с реклама и т.н. (всяка жаба да си знае гьола, макар че българската черта е, че всеки разбира от всичко)
на ваше място, ако съм млад, търсещ работа човек, знаещ чужди езици и имащ добра диплома не бих се поколебал да си изпратя документите, точно сега е момента да се установи човек трайно на добра работна позиция
No bling at the Ring
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4