от темата "Как се става член..." на Туртурело
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
аз искам да стана член и да си внасям таксата като поп, изявил съм желание от има няма 2 месеца и само чакам да има още хора който искат да станат членове на клуба за да може да се свика събрание или там какъвто му е редът и да се придвижат нещата
Моля ако има други желаещи, нека да напишат тук и да го дадем по сериозно за да има някакво раздвижване
Знам че трябват хора на този клуб и си мисля че е крайно време да постъпим сериозно
Аз мога да помагам в организационите работи, но за това ще говорим на следващата сбирка с някой от ръководните лица
Поздравявам всички който се трудят в името на клуба и всичко около него, независимо че пак са обект на критики и т.н.
все пак няма идеални хора и когато някой не е съгласен с нещо нека помогне за разрешаването на проблема а не да хули по ръководното тяло
НЕ Е ЛЕСНО (това са ми впечатленията като страничен наблюдател
, представете си какво е да си пряк участник
)
нека все пак да сме едно цяло а не да се делим на шефове и подчинени... тук такова разделение не би трябвало да съществува по простата причина че идеята която ни събира, и целите който гоним ние всички, не го позволяват
На сбирките пак почна да става така както беше миналата година
има напредък, трябва да продължаваме

Знам че трябват хора на този клуб и си мисля че е крайно време да постъпим сериозно

Аз мога да помагам в организационите работи, но за това ще говорим на следващата сбирка с някой от ръководните лица

Поздравявам всички който се трудят в името на клуба и всичко около него, независимо че пак са обект на критики и т.н.

На сбирките пак почна да става така както беше миналата година

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Пенчев ЕВАЛА

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
Искам да стана член на клуба
искам да си плащам членският внос за да продължава да съществува този клуб и сайт, проблема ми е 1-во че съм от Бургас(трябва да дойда до софия ли ??) и 2-ро нямам си и идея кои да ме препоръча 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Написах го в другата тема, но ще го напиша и тук ! Аз също искам да стана офицялен член на клуб БМВ България ! Само ми кажете на кой да си дам молбата и парите !

R.I.P Landikar
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
И аз искам да стана член на клуба
написах си молбата но на кого да я дам. Другото което е, че не се познавам с никой толко, че да ме препоръча. Вийдал съм само някои членове но само толко. Посъветвайте ме как да стана член и на кой да дам молбата. Някой има ли желание да ме препоръча 

Пуснали сме да разискваме темата в Клубния форум, който ще виждате след това и вие
ше пуснем отделна тема с дата за събранието, и ще разискваме там желаещите ... Хубаво е да присъстват всички желаещи да станат членове .. най-малкото да се запознаем!
Не е проблем хората, които не са идвали на сбирки да дойдат, не бива да се притеснявате, че не познавате никого ... така сме започнали, аз самия не познавах никого лично около половин година след като вземах дейно участие във форума!

Малко глупав въпрос но: Членския внос задължително ли трябва да се платят всичките 60 лева накуп? Знам че е смешно но няма да мога да отделя толкова пари накуп ако евентуално бъда приет, та да знам има ли смисъл скоро да кандидатствам?
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Повечето членове плащат на вноски така че няма проблем и по 5лв. на месец да даваш

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
за Туртурело
ок, принципно имам такъв мерак да стана "един от вас" май вече отговарям и на всички условия... Обаче има една малка подробност - с добрите идеи си идват и отговорностите пък не мисля че ще мога да отделям кой знае колко време... В какво общо взето се състои това членство, защото според моите разбирания трябва да се извършва някаква дейност, а не просто да си имаш една членска карта и толкоз... та имам нужда от малко пояснения като че ли
П.С.
<SeenServ> Turturelo (~drift@Dynamic-IP-133.PPPoE.Lan1.Rousse.SpNet.Net) was last on IRC 9d 12:54:59 ago
това ще се промени ли скоро че да те поразпитам ?:)

П.С.
<SeenServ> Turturelo (~drift@Dynamic-IP-133.PPPoE.Lan1.Rousse.SpNet.Net) was last on IRC 9d 12:54:59 ago
това ще се промени ли скоро че да те поразпитам ?:)
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
хммм
добре де, вчера писах отговор тука... де се е скрил ?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Дискриминация освен кирилицова друга няма. Пиши на кирилица и всичко трябва да е ОК. Сигурно за това са ти изтрили поста
:o