Е46 или Е39 ?
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
хехехех
приатели съфорумци
да ви светна ли на една тайан това ми е първото бмв досега обаче не съм имал кола с 4 ри врати !!
))
в абсолютно всички марки незнам за бмв не съм проверявал
купетата тоест 3 вратите автомобили са много по широки на предните седалки отколкото 4 вратите ...
демек купе иам повече място за шофьора от 4 вратка
) как го измислихте че е по тясно от 4 врата версия незнам
вратата е по голяма и се изнася по назад седалката
да ви светна ли на една тайан това ми е първото бмв досега обаче не съм имал кола с 4 ри врати !!

в абсолютно всички марки незнам за бмв не съм проверявал
купетата тоест 3 вратите автомобили са много по широки на предните седалки отколкото 4 вратите ...
демек купе иам повече място за шофьора от 4 вратка

вратата е по голяма и се изнася по назад седалката
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
ivo gazcom написа:Е46 е наистина по пъргавия варянт но както беше писано за купе изобщо не става дума.Просто ми е тясно вътре.Но е добър варянт защото карам по 50 -100км. градско на ден.
Е39 е много по комфортна и аз често пътувам извън града с много хора,багажи,скари,касии т.н. и по голямата кола ще ми е по полезна но пък петиците по бързо се обезценяват от тройките и след една две години отЕ39 ще съм загубил повече пари
Няма да си загубил много повече, просто защото в момента за Е46 трябва да дадеш 5 бона отгоре на цената на свястно Е39 същата година. Аз минах от Е36 на Е39 и съм супер доволен. Друго си е когато може да събереш 5 човека с чантите багаж за морето и да пътуваш спокойно.
Отделно че тройката си ми остана "моя до гроб" и събота/неделя като ми се бърза само трябва да взема ключовете

Така че ако нямаш намерения да продаваш комбито по-добре си вземи една петица, а като ти се кара бързо се качвай на старата.

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
ябълки и круши? ....
колите са много различни. както казаха хората по-горе - най-малкото - двете коли са различни класове. е39 е по-мудна, по-мека, по-комфортна, е46 е по-невротична, и се усеща по-бърза.. ако и да не е задължително да е вярно...
също ако имаш семейство и това ти е семейната кола- взимаш 5цата...
консумативите са сходни по цени.. разхода на гориво най-общо казано- същия... като на градско 5цата ще гори малко повече ...
но има едно златно правило- сядаш, палиш и караш .. и което ти залепне повече... то е ..
ако трябва да подходя съесем неконструктивно- ако си под 35 караш е46, ако си над 35 - е39 или е60
просто 3та серия винаги е била премерена във младежта а 5та - малко по-нагоре 
колите са много различни. както казаха хората по-горе - най-малкото - двете коли са различни класове. е39 е по-мудна, по-мека, по-комфортна, е46 е по-невротична, и се усеща по-бърза.. ако и да не е задължително да е вярно...
също ако имаш семейство и това ти е семейната кола- взимаш 5цата...
консумативите са сходни по цени.. разхода на гориво най-общо казано- същия... като на градско 5цата ще гори малко повече ...
но има едно златно правило- сядаш, палиш и караш .. и което ти залепне повече... то е ..
ако трябва да подходя съесем неконструктивно- ако си под 35 караш е46, ако си над 35 - е39 или е60

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
много съм съгласен с alx.
Тройката дава (понякога лъжливо) усещане за динамика, докато петицата може да е по-скучна. С едната по-върви да си играеш отколкото с другата. Но не е задължително обаче тройката да е по-бърза! с is-ката се изживявам като Фитипалди и пак се предвижвам по-бавно от 525d-то.
Според мен това е най-основната им разлика. Решаваш какво искаш и го взимаш.
Само ако пътуваш много и вземеш тройката да не разправяш като един тип с Фиеста, който карал 1000км СЕДМИЧНО и никога не се изморявал
Тройката дава (понякога лъжливо) усещане за динамика, докато петицата може да е по-скучна. С едната по-върви да си играеш отколкото с другата. Но не е задължително обаче тройката да е по-бърза! с is-ката се изживявам като Фитипалди и пак се предвижвам по-бавно от 525d-то.
Според мен това е най-основната им разлика. Решаваш какво искаш и го взимаш.
Само ако пътуваш много и вземеш тройката да не разправяш като един тип с Фиеста, който карал 1000км СЕДМИЧНО и никога не се изморявал

- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
naki4a написа:Аз бих заложил на Е46,въпреки в момента карам Е34 и знам че е по-добра от Е36.
дай да не хващаме тоя дълбок спор, че се исказа неподготвен:)

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
братчед, ко да ти кажа......най-добре е да седнеш и да караш наистина и която ти ареса повече тя ще е, ако аз трябва да ти казвам, ще ти предложа Е46....по същата причина по-която и сега е си купих петица, а пак тройка, просто това е моята кола, аз не се виждам в по-голяма от тая....ако питаш Киселия ще ти кажа Е39, щото сега си е избрал такава...ама дали го кефи повече от Е46...хммм има време да стане ясно
....така че мнения много, ама ти избираш 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Engi написа:naki4a написа:Аз бих заложил на Е46,въпреки в момента карам Е34 и знам че е по-добра от Е36.
дай да не хващаме тоя дълбок спор, че се исказа неподготвен:)
Kaжи му,ха такаааа

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
вземеш ли си едно Е36 купе ама поне да е 2.5 няма да съжаляваш.

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
но ако те влече повече Е46 в Mobile.bg има едно е46 328и с М Пакет ако те интересува

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
обаче как сменяме гаража, не е истина
п.с. (лимонената компания)

п.с. (лимонената компания)

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Engi написа:доооооста дълго време се блъсках точно в същата дилема и ми трябваха месеци за да направя своя избор и каране на голям брой играчки и от двете серии. факт е, че е въпрос на личен вкус, не друго. Е46 е пъргавелка и подходяща за фън, Е39ката е кораб подходящ за киселия. ( п.с.: тези 2 факта обясняват защо аз карам Е46, а дългия Е39)
след дълго колебание, просто открих коя е моята кола, така да се каже не съм дорасъл за Е39;)

Е46 разбира се, щом до сега си карал Е36 и ти е било добре ...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
И аз да си кажа мнението въпреки, че си прилича с това на други преди мен
За мене няма голяма разлика между примерно 520 и 320и Е46
защото и двете коли са с еднакви параметри на ускорение и максилама горе долу, ако искаш колата и си улегнал вече вземи Е39, ако искаш да си правиш кеф в смисал повече фън вземи Е46, но с колкото по-голям мотор можеш толкова по-добре трябва да си прецениш какво те влече и какво очакваш от колата ния и да ти говорим ти тия неща си ги знаеш седни караи мисли, пак караи и пак мисли
Лично предпочитание
Ако аз имах едни примерно 30 хиляди не бих си взел нито едно от двете
ако имах само 15 бих си взел Е39 и ще ти кажа защо, защото за 15 немога да си взема ацки бързо Е36(каквото искам ,но пък ще се возя на голяма кола) Е39...
Ако ще е гарга да е рошава ако искаш да се возиш защо не помислиш за Е38 цените им падат и мисля, че е наистина кола за возене

За мене няма голяма разлика между примерно 520 и 320и Е46
защото и двете коли са с еднакви параметри на ускорение и максилама горе долу, ако искаш колата и си улегнал вече вземи Е39, ако искаш да си правиш кеф в смисал повече фън вземи Е46, но с колкото по-голям мотор можеш толкова по-добре трябва да си прецениш какво те влече и какво очакваш от колата ния и да ти говорим ти тия неща си ги знаеш седни караи мисли, пак караи и пак мисли

Лично предпочитание
Ако аз имах едни примерно 30 хиляди не бих си взел нито едно от двете

Ако ще е гарга да е рошава ако искаш да се возиш защо не помислиш за Е38 цените им падат и мисля, че е наистина кола за возене

69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5