EKO Дизел
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Големите транспортни компании дали на 1.80 наливат нафта
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Eдва ли
едит : наливат на 1.75 редовната нафта, някои предполагам намират и нещо от черния пазар.

едит : наливат на 1.75 редовната нафта, някои предполагам намират и нещо от черния пазар.
Последна промяна amd на 01 Сеп 2006, 19:39, променена общо 1 път
BMW only!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
сега се навих да пробвам ... той верно викаше шефа в сервиза за едно кадетче 1.6 прос дизел че върви на сичко та много се замислям дали да си направя експеримент за ... 1000 лв
пък ако не върви .. 5 на 100 нафта нищо не е ... по принцип дизели не харесвам обаче тва ше е гъзариика "отивам да зареда до метро"
интересно ми е какво друго може да се слага .. изгоряло масло сусамово олио нещо такова .. защото не се знае от къде може да изникне далаверка
П.С. на двигатели с електронни помпи забравете да слагате боклуци... дори и да зареждате от неизвестни бензиностанции че и дизела си е боклук в БГ и помпите се побъркват... оня ден една А6-ца 3500 лв за помпичка ... густо майна

интересно ми е какво друго може да се слага .. изгоряло масло сусамово олио нещо такова .. защото не се знае от къде може да изникне далаверка

П.С. на двигатели с електронни помпи забравете да слагате боклуци... дори и да зареждате от неизвестни бензиностанции че и дизела си е боклук в БГ и помпите се побъркват... оня ден една А6-ца 3500 лв за помпичка ... густо майна
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3