Видео на 335i купе
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
[steeN] написа:naskoksan написа:...
Новото е Active Steering или т нар. рейка
с променлива геометрия....
т.е. променя скоростта на рейката ?

нещо такова, просто но гениално решение
с планетарен механизъм се променя оборота
на рейката при различни условия на пътя.
Примерно при паркиране е нужно да завъртиш
волана до край само с един оборот, а при
150км/ч е нужно оборот и половина поне!
Оборота на въртене се удължава правопропорционално
на скоростта, с която се движиш!
GaD написа:Ценова информация?
ПС. Някой знае ли дали ще има 335д ?
готината част е, че никой не чете какво се пише тук ..

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=15
Последна промяна Turturelo на 04 Авг 2006, 14:32, променена общо 1 път
Modulo написа:Но не знам защо Car and Driver при всяко ревю (а те мнооого обичат BMW-тата) на модели с тази система препоръчват да не се добавя тази екстра. Нещо им се губел филинга...
системата е повече от уникална .. малко е кофти като седнеш от нормална кола на такава със Active, защото моментално почваш да завиваш като бесен, но се свиква лесно. Може да пързаляш без да си махаш ръцате от волана изобщо и без да им променяш позицията от .. народно нареченото 9:15.
BMW го вкарват във всички модели, засега без //М .. дори на новото X5, много приятно се кара.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
compact написа:и да я коментираме и да не я коментираме марката сама говори за себе си колата си е страхотна ха да жидим сега какво ще кажат от Мерцедес

Turturelo написа:bravo написа:вси4кото супер а LSD то каде е ?
мири6е ми 4е го няма...............
интересно е дали ако вземеш кола без и кола със LSD ще направиш разлика? Аз залагам, че не ..
неzнам да ти кажа все ми се струва 4е 6те раzбера дали има LSD или не ?
та не ми отговори на вапроса има ли или не ?
Най-мразя да съм прав!!!
според мен клип4ето е достата4но красноре4иво не мисли6 ли ?
Но е ваzможно и да гре6а , вапреки 4е zа себеси сам убеден на 100% но вапреки това може да гре6а zатова питам теб zа6тото ти има6 достап до по голяма информация и има6 много много пове4е опит от мен.
Но в деиствителност това ми направи парво впе4атление......
Но е ваzможно и да гре6а , вапреки 4е zа себеси сам убеден на 100% но вапреки това може да гре6а zатова питам теб zа6тото ти има6 достап до по голяма информация и има6 много много пове4е опит от мен.
Но в деиствителност това ми направи парво впе4атление......
Най-мразя да съм прав!!!
не съм гледал видео-то, защото пиша от pocket pc и не ми се занимава да го смъквам.
Това, което аз карах беше с lsd.. След това карах и такова без .. разлика никаква!
Мисълта ми беше, че на E30 318is lsd се хваща и може да направиш разлика, но на 300 к.с. кола освен по пушещата една гума по друго едва ли ще успееш да я хванеш от вътре. Специално на Е92 и Е93 .. аз не успях да направя разлика. Заедно с Active Steering-а върви на врати като по учебник!
Това, което аз карах беше с lsd.. След това карах и такова без .. разлика никаква!
Мисълта ми беше, че на E30 318is lsd се хваща и може да направиш разлика, но на 300 к.с. кола освен по пушещата една гума по друго едва ли ще успееш да я хванеш от вътре. Специално на Е92 и Е93 .. аз не успях да направя разлика. Заедно с Active Steering-а върви на врати като по учебник!
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Много добре за купето. Дизайна е с класи над седана. Надявам се скоро да го видим по родните пътища.
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4