Ударено БМВ, търси се скапания беглец
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
.
Тия от КАТ са абсолютни пумияри, аз сърбах същата попара, чаках ги до обяд и после се започна "казвай сега истината" , "лъжеш" и "колега дали да не пишем застрахователна измама" склониха и си свършиха работата за която държавата, т.е. пак ние им плаща. Не мога да ги трая. А иначе застрахователите искат документ от КАТ за по серизони инциденти, ако са само драскотини може и без протокол, говоря за Виоша, предполагам че и при другите е така.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Ударено БМВ, търси се скапания беглец
spookyy написа:Вчера докато си бях спрял любимата кола съвсем правилно на "синята зона" на бул. Джеймс Баучер, около 18:00, някакъв идиот паркирал от другата страна на булеварда дава назад и директно се блъска в моята, причинявайки ми доста големи щети. (изкривен капак, счупен фар, продупчена броня, счупен парктроник, и редица по-малки като надрани места и счупена страна на решетката. От свидетели разбрах, че е бил с някакъв старичък Land Rover, с номер от сорта на 2535 или нещо подобно. Знам, че шанса да се намери така е малък, но все пак ако някой го е виждал да живее/паркира скапания си джип във вашия квартал, ще съм много благодарен на всякаква информация.
Имам автокаско, сигурно ще ми платят щетите. Но да ме блъснеш и да избягаш, да ми потроши колата, която пазя всеки ден и се дразня и на най-малките точици по колата, а и също така поради липсата на кола, ми проваля и лятната почивка. Мисля си, че на такъв човек не бива да му се размине просто така, вярвам, че истинските фенове ще разберат какво ми е.
Ето няколко снимчици:
Колега всеки ден ти виждам колата долу пред офиса, споко има двама мои колеги които са го видяли ... виж си личните

May the BMW force be with you!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
МАйка им дееба корумпирана!!!!!spookyy написа:Оо, днес минах през ада, наречен издаване на протокол в КАТ. Аз в петък като им звънях ги молих да изпратят патрул, за да направи протокол на място, защото щетите са големи. Но ми отказаха. Днес отивам на Драган Цанков. От 9:00 до 14:00 чаках да ме приемат. Не това е проблема обаче. Като се почна вътре един скандал, как съм лъжел. Всъщност съм се бил ударил в камион и съм избягал. Искаха акт да ми пишат.Заплашваха ме с началници, с не знам си кой, докато накрая не стана какво искат - 50 лева...
Трябваше да ги дам, защото утре като отида в Булинс без протокол и те можеха да ми изиграят тоя театър.
madpetio, ти с какво БМВ беше? Че и аз видях няколко доста добри БМВ-та да обикалят наляво-надясно, може да съм те видял.
Аз не бях с БМВ бях с мотора си Ямаха Р1

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Spooky, с един колега точно си тръгвахме оня ден, това стана пред очите ми, точно твойта кола гледах. Тоя с джипа слезна, говореше лош български. Аз му викам "Остави си телефона на човека да ти се обади да си оправите застраховките" а оня вика, че те познавал ли нещо такова на лош български, тегли една псувня и си би камшика "че бил закаснявал".
За твой късмет му имам точния номер, предположих, че сигурно не те познава щом така си тръгва. А и мисля колата ти съм я виждал често долу пред офиса ни.
Джипа е точно какъвто го описа, пиши ми лс и ще ти дам номера му. Наистина неговото животно е с много дебели и грозни ролбарове, просто нищо му нямаше като те удари. Но все нещо има, ако живее в твоя квартал както казваш, направо отиди и му огледай задната броня от страната на пасажера - там ти се навря.
Сори че чак сега реагирам ма на, сега Василен ми каза, че има по случая във форума. Иначе ни беше на устата вече няколко дни тоя случай, просто върла наглост от страна на оня бастун.
За твой късмет му имам точния номер, предположих, че сигурно не те познава щом така си тръгва. А и мисля колата ти съм я виждал често долу пред офиса ни.
Джипа е точно какъвто го описа, пиши ми лс и ще ти дам номера му. Наистина неговото животно е с много дебели и грозни ролбарове, просто нищо му нямаше като те удари. Но все нещо има, ако живее в твоя квартал както казваш, направо отиди и му огледай задната броня от страната на пасажера - там ти се навря.
Сори че чак сега реагирам ма на, сега Василен ми каза, че има по случая във форума. Иначе ни беше на устата вече няколко дни тоя случай, просто върла наглост от страна на оня бастун.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
[quote="spookyy"]Оо, днес минах през ада, наречен издаване на протокол в КАТ. Аз в петък като им звънях ги молих да изпратят патрул, за да направи протокол на място, защото щетите са големи. Но ми отказаха. Днес отивам на Драган Цанков. От 9:00 до 14:00 чаках да ме приемат. Не това е проблема обаче. Като се почна вътре един скандал, как съм лъжел. Всъщност съм се бил ударил в камион и съм избягал. Искаха акт да ми пишат.
Заплашваха ме с началници, с не знам си кой, докато накрая не стана какво искат - 50 лева...
Трябваше да ги дам, защото утре като отида в Булинс без протокол и те можеха да ми изиграят тоя театър.
madpetio, ти с какво БМВ беше? Че и аз видях няколко доста добри БМВ-та да обикалят наляво-надясно, може да съм те видял.
[/quo
ми те като са видели това ново и все пак бмв остава и да не си пойскат пара
... баси галфоните -те са длъжни да дойдат като им се обадиш!

ми те като са видели това ново и все пак бмв остава и да не си пойскат пара

Vasilen и tutin, благодаря ви за оказаното съдействие. Брех, колко е малък света. То се оказа, че сме почти съседи, поне вашите офиси са май там където живея.
С Vasilen даже един път правехме маневри за да мога да изляза. А на tutin пежото също май съм го виждал наоколо, ако е едно зелено.
Гледай от каква случка, какви неща може да научиш. 

А аз съм другият колега - очевидец!
Само съжалявам, че при такива обстоятелства се установяваме кой - кой е. Ако ти трябват очевидци за протокола, разчитай и на мен! Мен сърцето ме заболя като чух удара, и затова настоявахме оня да остави координати.
Аз останах с впечатлението, че шофьора не беше собственика на джипта. Във всеки случай наистина говореше зле български. Най-тъпото беше неговото "извинение" - не бил видял БМВ-то.

Само съжалявам, че при такива обстоятелства се установяваме кой - кой е. Ако ти трябват очевидци за протокола, разчитай и на мен! Мен сърцето ме заболя като чух удара, и затова настоявахме оня да остави координати.
Аз останах с впечатлението, че шофьора не беше собственика на джипта. Във всеки случай наистина говореше зле български. Най-тъпото беше неговото "извинение" - не бил видял БМВ-то.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Абе, намерете го тоа и го сдробете, да го запомни хубаво, пък да видим как ще си отваря друг път очите на 6... 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Винаги съм бил против насилието, но този удар направо си е зверски особено в ситуация като тази, еми ако човек е минавал м/у колите точно тогава
, направо инвалид за цял живот е щял да си остане, а онзи да каже не бил видял и да офейка... като имаш такъв джип с такива ролбари трябва двойно повече да гледаш, а явно като имаш такъв, трябва и така да се държиш, остани и си сърбай попарата. Все пак поне сега може и да му се размине .., погледнато и бой да яде = колата няма да се оправи, пък и ненужни проблеми са си.

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3