Замалко и аз да хвърля топа
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Момчета,протокола ми го направиха,не защото съм ги викал,а защото полицаите ме видяха в далечина и ми влязоха в положение.Никъде не е упомената скорост,а просто е изразено мнение за дефектни гуми,причинила леко ПТП и препоръка същата да бъде изпитана в в лабораторни условия.Но в протокола,много ясно е описана ситуацията,което спира в зародиш,опитите на продавачите да откажат рекламация с мотива,че дефекта е причинен от лоши пътни условия или нарушена цялост на продукта
Относно "Diana-center", не че ги защитавам, но смятам, че са номер 1 поне за района на София. Те са преки вносители и продавачи на гуми, а не производители. Не са виновни Дианата а са виновни фирмата на която са дистрибутори. Сигурен съм, че е в твое право да ги съдиш, но няма да съдиш Диана, а въпросните фирма-доставчик (което е по-добрият вариант)
Чесно казано, до сега съм копувал 4+2 гуми и не съм имал проблем, та даже съм доволен. Ти просто си попаднал на ебани дефектни гуми, за които си в правото да им разкатаеш фамилията
Някой спомена, че има залежи на гуми ... Не пич, в грешка си ... гумите там залежават не повече от 6 месеца студен склад !
Живи и здрави да сме, другото ще си го платим !
Чесно казано, до сега съм копувал 4+2 гуми и не съм имал проблем, та даже съм доволен. Ти просто си попаднал на ебани дефектни гуми, за които си в правото да им разкатаеш фамилията

Някой спомена, че има залежи на гуми ... Не пич, в грешка си ... гумите там залежават не повече от 6 месеца студен склад !
Живи и здрави да сме, другото ще си го платим !
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Добре че си се отървал, а и явно колата ти е помогнала - петицата си е петица.
Понеже почнахте да оплювате Диана, мога да кажа, че си купих 4 зимни гуми Конти ТС810 и съм супер доволен.
Иначе възможно е при монтажа да са омазали нещо - другия път ще знам какво да гледам ако купувам такива гуми.
Понеже почнахте да оплювате Диана, мога да кажа, че си купих 4 зимни гуми Конти ТС810 и съм супер доволен.
Иначе възможно е при монтажа да са омазали нещо - другия път ще знам какво да гледам ако купувам такива гуми.
Touring & windsurf club
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
batman само ще си мечтае за 2 турбини и 3.0 под капака
п.с. да не пиша ново мнение, с такова число турбини, което си назовал, едва ли ще върви кой знае колко по асфалта
п.п.с. асФалт, откъде го извади това В

п.с. да не пиша ново мнение, с такова число турбини, което си назовал, едва ли ще върви кой знае колко по асфалта

п.п.с. асФалт, откъде го извади това В

Последна промяна vicho на 15 Май 2006, 13:05, променена общо 3 пъти
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
1. Добре е, че няма пострадали
2. ZaCk много правилно е написал, че ако гумата е монтирана само 4 часа преди изпълнения с 240 км/ч, не в гумата е вината, или не само в нея.
Заглеждали ли сте се, че когато в качествен автоцентър смените гума, майсторът драсва с тебешир от вътрешната страна една черта през гумата и джантата?Също така би трябвало да Ви предупреждават известно време да не пилите, да потегляте внимателно - да щадите гумата като цяло. Резката с тебешир се прави, `щото като се върне някой да недоволства след 2-3 часа и белезите се разминават с 20 - 30 см, да му се покаже и да го питат как е карал. В Друмник това е практиката. Дали в Диана предупреждават - не знам.
2. ZaCk много правилно е написал, че ако гумата е монтирана само 4 часа преди изпълнения с 240 км/ч, не в гумата е вината, или не само в нея.
Заглеждали ли сте се, че когато в качествен автоцентър смените гума, майсторът драсва с тебешир от вътрешната страна една черта през гумата и джантата?Също така би трябвало да Ви предупреждават известно време да не пилите, да потегляте внимателно - да щадите гумата като цяло. Резката с тебешир се прави, `щото като се върне някой да недоволства след 2-3 часа и белезите се разминават с 20 - 30 см, да му се покаже и да го питат как е карал. В Друмник това е практиката. Дали в Диана предупреждават - не знам.
Последна промяна BigMUZZY на 20 Май 2006, 12:30, променена общо 1 път
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- gulle
- Потребител
-
- Кара: Е34 520
- Мечтае да кара: ALPINA B5 Touring
според мен си имал малшанс да попаднеш на такива гуми.поне 60 гуми с индекс Y и ZR от различни марки сме купували от диана за колите и не е имало грижи. жив и здрав да си,другото се оправя.запали свещ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Nucl3arDru1D написа:zAcK написа:Само да те питам, ти не си ли чувал че гумите малко (около 1000 км)трябва да се покарат и после да се правиш на мъж. Според мен не е била дефектна, а просто щото е чисто нова се е случило това. За другия път ще знаеш
Що да съм луд бе Nucl3arDru1D. Я вземи да обясниш на всички що ме мислиш за луд

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vankata™
- младши ентусиаст
-
OPASNO LUD написа:Момчета,протокола ми го направиха,не защото съм ги викал,а защото полицаите ме видяха в далечина и ми влязоха в положение.Никъде не е упомената скорост,а просто е изразено мнение за дефектни гуми,причинила леко ПТП и препоръка същата да бъде изпитана в в лабораторни условия.Но в протокола,много ясно е описана ситуацията,което спира в зародиш,опитите на продавачите да откажат рекламация с мотива,че дефекта е причинен от лоши пътни условия или нарушена цялост на продукта
Майко мила, колко наивни момчета има не е истина !!! Пич, ти да не мислиш це сме от гората ??? Карал си с 240 км, пука ти се гума, ти оцеляваш, на колата и няма нищо /при тази скорост си успял да я увладееш/ и полицаите ти влезнали в положението и ти написали предписание !!! Това що не го дадеш на някой жълт вестник, ма кажи и кой си "возил" на задната седалка и утре виждам заглавията в ШОК например "Еди кой си оцелява в пътна злопулука благодарение на невероятен шофьор" ! Само ще те попитам от колко време имаш книжка и какъв ти е стажа зад волана ?
Не ти вярвам и ще ти кажа на кое точно не врявам:
- ти си карал
- скороста е 240 км
- нямаш акт
Това е, другия път си пусни темата в "Страхотни истории" и и придай повече достоверност, примерно нека скоростта е 180 - 200 км !!!
::: vankata™ :::
vankata™ написа:OPASNO LUD написа:Момчета,протокола ми го направиха,не защото съм ги викал,а защото полицаите ме видяха в далечина и ми влязоха в положение.Никъде не е упомената скорост,а просто е изразено мнение за дефектни гуми,причинила леко ПТП и препоръка същата да бъде изпитана в в лабораторни условия.Но в протокола,много ясно е описана ситуацията,което спира в зародиш,опитите на продавачите да откажат рекламация с мотива,че дефекта е причинен от лоши пътни условия или нарушена цялост на продукта
Майко мила, колко наивни момчета има не е истина !!! Пич, ти да не мислиш це сме от гората ??? Карал си с 240 км, пука ти се гума, ти оцеляваш, на колата и няма нищо /при тази скорост си успял да я увладееш/ и полицаите ти влезнали в положението и ти написали предписание !!! Това що не го дадеш на някой жълт вестник, ма кажи и кой си "возил" на задната седалка и утре виждам заглавията в ШОК например "Еди кой си оцелява в пътна злопулука благодарение на невероятен шофьор" ! Само ще те попитам от колко време имаш книжка и какъв ти е стажа зад волана ?
Не ти вярвам и ще ти кажа на кое точно не врявам:
- ти си карал
- скороста е 240 км
- нямаш акт
Това е, другия път си пусни темата в "Страхотни истории" и и придай повече достоверност, примерно нека скоростта е 180 - 200 км !!!

аз също не вярвам, пукал съм гума на прав участък със около 110 и знам за какво става въпрос, к'во остава за 240. Ако е вярно, ходи си запали свещ, иначе не богухулствай, а и колегата който казва за първите 1000 км е много, ама много прав, особено за боклуците, та били те и Michelin и Continental, които ни пробутват тук в БГ.
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4