BMW X3 с фейслифт през септември
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
The Mravoiada написа:Диабло, пич, защо се заяждаш? При това доста елементарно и на ниско ниво. По-скоро ти звучиш злобно в тоя случай, отколкото Туртурело да демонстрира желание да се показва...![]()
Ако критикуваш мнението му, поне извади някакви доводи. А не че той бил еди къв си и еди що си. За тези неща си има лични
В целият ти пост нищо смислено не успях да прочета, докато в казаното от Туртурело и Алекс има страшно много верни неща.
Мнението ми не е неподплатено с доводи, просто не е тук (смятам) мястото да ги изкарваме. Както и не е тук мястото, някой да си показват комплексите.
Че има верни неща има - не съм го и оспорвал, но нещата не са чисти. Пишат много свестни момчета в този форум е не е правилно да се делите на богоизбрани или не.
Няма смисъл да се подклаждат повече кавги, за това спирам да пиша по тая тема. Казах каквото исках.
alx написа:мотото на бмв- "the ultimate driving machine" на мене ми звучи като "върховната кола за каране"..
мотото на BMW беше "the ultimate driving machine", сега е "Sheer Driving Pleasure" .. поне за Европа. За USA все още е "The Ultimate Driving Machine" Принципно дори и BMW Brand Values се различават за различните региони.. В UK са съвсем различни от тези за останалата част от Европа. BMW CI отдела (Corporate Identity) обмисля уединяването им, макар маркетинговата стратегия за различните региони на Света е различно, но се смята, че трябва да се доближат повече ..
относно X3 .. сам си каза отговора! Jaguar сложиха дизел, Porsche направиха Boxster навремето, с динамика несъотвестсваща на фирмената идеология до момента, но ги извади от калта. Сега пуснаха джипка и Cayman (супер точно позиционирана между Boxster и 911). Lambo и Lotus гласят и те SUV. Просто няма начин.
Последна промяна Turturelo на 17 Май 2006, 17:27, променена общо 1 път
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Спорът е безмислен и глупав-Туртурело пише във форума през призмата на неговата гледна точка,но незабелязах да е казал нещо лошо против старите модели или против някои ентусиаст
OPASNO LUD написа:Спорът е безмислен и глупав-Туртурело пише във форума през призмата на неговата гледна точка,но незабелязах да е казал нещо лошо против старите модели или против някои ентусиаст
Да бе, той нищо лошо не каза против мене... просто ми се скара като некой учител в детската градина. Заради такива като него хората ги е страх да пуснат един пост, щото все ще се намери някой да им дърпа ушите, независимо какво мислиш или дали харесваш или не новото х3 - туртулето е насреща и идва с големата пръчка!
Това и искаше да каже диабло, ама нещо не го разбрахте... нали всичките гледате с преданост и възхита към туртулето... и тръпнете в трепетно очакване на следващия му вездесъщ пост...

diablo, не се коси, както е казал народа "свет голем, шашкъни много", ама пичовете са малко, ама ние си го знаем това, нали

Мога ли да кажа? (само да не види туртулето...

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
kam_tod написа:OPASNO LUD написа:Спорът е безмислен и глупав-Туртурело пише във форума през призмата на неговата гледна точка,но незабелязах да е казал нещо лошо против старите модели или против някои ентусиаст
Да бе, той нищо лошо не каза против мене... просто ми се скара като некой учител в детската градина. Заради такива като него хората ги е страх да пуснат един пост, щото все ще се намери някой да им дърпа ушите, независимо какво мислиш или дали харесваш или не новото х3 - туртулето е насреща и идва с големата пръчка!
Това и искаше да каже диабло, ама нещо не го разбрахте... нали всичките гледате с преданост и възхита към туртулето... и тръпнете в трепетно очакване на следващия му вездесъщ пост...![]()
diablo, не се коси, както е казал народа "свет голем, шашкъни много", ама пичовете са малко, ама ние си го знаем това, нали![]()
Мога ли да кажа? (само да не види туртулето...) - еми не ми харесва новата х3, много е безлична и комерсиална... ама като храни такива като туртулето, кво да праим, ще си мълчим... тихо, тия дето не разбират!!!
Всяка кола е комерсиална,ако не се печелеше от коли нямаше да има такива ...

Не бе, колега, просто казах че новото х3 не ми харесва, това е
Ама да не чуе туртулето, че лошо ми се пише...
Той развива трактатите относно комерсиалността на моделите и изхранването на населението на планетата... 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3