finally Е92...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 07 Май 2006, 2:38

отпред прилича смайващо много на 5-ца,а не на 3-ка ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 07 Май 2006, 8:27

Bavarishe написа:отпред прилича смайващо много на 5-ца,а не на 3-ка ;)

Точно за това не ми харесва на мен купето.

vitamincpp написа:Тая новата 3ка не ми харесва с 4 врати изобщо. Купето изглежда малко по добре но изобщо не може да се сравнява с Е46 да не говорим за Е36. Не мога да разбера защо им е трябвало да изкривяват страничната линия на колата по подобие на Мерцедес CLS. Стоповете изглеждат като на новата Лагуна. Не разбирам какво лошо има в правата линия и в правоътълника като дизайнерски елемент. Получава се така че заради демонстрация на технолорични възможности се разваля дизайна като се премахват простите и изчистени решения за сметка на криви линии. Малко като пеенето на Марая Кери която имаше период в който пееше песни специално написани да демонстрират цялата гама на гласа и:) Изобщо за мен единствено Порше успяват да запазят идеята на 911 вече 50 години. Изобщо новата 3ка купе ме кара да се радвам на моята Е36 още повече:)

Нали знаеш,че всеки си има лично мнение,за мен пък новата тройка седан е най-хубавата тройка излизала някога.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от C S L » 07 Май 2006, 20:48

Cuba.Libre написа:Грозна работа...

Мдааа, предполагам вече на живо си го виждал, 4е даваш компетентни мнения :confused:

Предишна

Назад към Основен Форум