БМВ 7 серия фейслифт

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: БМВ 7 серия фейслифт

Мнение от BadAngel » 30 Май 2012, 22:27

BMWPOWERRR_ACM написа:И какво ти харесва по-точно в тази задница на Ес-ката? Вярно, че е субективно, но тя е като дялана с тесла. Самата кола с тези раздути калници стои някак крайно изтумбена. Де да знам, може аз да не гледам правилно.

че за кво ти е мерцедес, ако не изглежда изтумбен :)
No bling at the Ring

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Май 2012, 22:32

BadAngel написа:
BMWPOWERRR_ACM написа:И какво ти харесва по-точно в тази задница на Ес-ката? Вярно, че е субективно, но тя е като дялана с тесла. Самата кола с тези раздути калници стои някак крайно изтумбена. Де да знам, може аз да не гледам правилно.

че за кво ти е мерцедес, ако не изглежда изтумбен :)

Абе то хубаво изтумбен, но това прекалено вече е. Погледнете само тези калници. :shock: :mhihi:
Като се появи новата Ес-ка, тогава може да се сравняват на дизайн, сега са отдалечени...бая. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 31 Май 2012, 11:14

Точно S-класата никак не се вписва с дизайна си измежду 7-цата и А8. Доста поостаряла си изглежда, да не говорим пък за интериора. 7-цата на живо е в пъти по-хубава от на снимките. Но какво да спорим с BadAngel, който пише тук само за да плюва БМВ! Не му се ловете на акъла, и без както винаги гледа само снимките :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Юни 2012, 21:01

Страхотна е но межеше да махнат тия грамадни зурли. :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 05 Юни 2012, 16:33

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 08 Юни 2012, 11:09

Тоя па лексус кво му харесвате незнам... На живо вътре е толкова подобен на тойота авенсис и то старата вече, че няма до къде... Всеки казва лъхал лукс и скъпо... Ама на мене ми мяза точно на тойота авенсис.. Да не говорим външно к'ва смесица е между Мерцедес и БМВ, ама толкова безвкусно направена, че грам излъчване няма тая кола...Мерца е страшно остарял вече като дизайн линия, само сравнете красотата на ЦЛС-а и тая С-класа... Много по-финно е барнат ЦЛС-а... А тая С-класа вече толкова не се забелязва, че са я накичили като коледно дърво с диодчета само само да се вижда че и тя е кола... Вътре както винаги е ужасно архивна и пенсионерска... Грам неможе да става сравнение между 7мицата и С-класа и Лексуса... Виж Авдито е друга работа... Там външно са го докарали доста добре.. Лично на мене доста ми допада... Вътре дразни смешния волан с кръгчето и извитото табло... Все едно сядам пред бюро... Нищо де само тези две коли са сравними за момента... Между другото и С-класа има Хибрид, само Авди мисля нямат за А8мицата....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azotos » 09 Юни 2012, 16:30

SaSo написа:... Между другото и С-класа има Хибрид, само Авди мисля нямат за А8мицата....

От миналия месец и Ауди предлагат А8 хибрид (с двигател 2,0TFSI +ел.мотор)..
...

Предишна

Назад към Основен Форум