Цена за работа на час
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Цена за работа на час
BadAngel написа:от смяна на масла и накладки не се печели много, макар че пък се печели константно, така че е въпрос на търговска тактика

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
павката написа:BadAngel написа:от смяна на масла и накладки не се печели много, макар че пък се печели константно, така че е въпрос на търговска тактика
,точно от масло се печели идеално,особено за официални представителства.лесен ремонт,скъпи консумативи,малка ставка за механика.и старото масло се продава по 80ст/л
това е така
но официален сервиз означава доста разходи и ако само сменяш масла, не ти излиза сметката
No bling at the Ring
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Macros написа:В най-големия дилър за България на BMW (да не правя реклама) трудът се заплаща 60лв/час. Естествено си има зададено време за всяка процедура- механикът може да я направи за 1 или за 10 часа, но се заплаща за зададеното от BMW Group време нужно, за да се извърши операцията. Като цяло всичко се дели на интервали по 5 мин- примерно 1 час е 12 петминутки...
П.С : И недейте да мрънкате, че механикът може да смени маслото не за 30, а за 15 минути, че ако нямаше такъв стандарт щяхме да плащаме по 12 часа работа като знаем как е всичко тук
дам в дару е точно така. всичко се води разделено на единици по 5 минути и там си го има почти всички предвидени ремонти в системата им. 1 единициа = 5.50лв
- AMERICANO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330 CI + e36 M3
- Мечтае да кара: e30 M3
Цените от Чикаго бяха около 140 долара когато бях последно там, но все пак в Детроит беше около 260 долара на час последно като сам ходил и това беше преди 3 години 

AMERICANO написа:но все пак в Детроит беше около 260 долара на час последно като сам ходил и това беше преди 3 години
такива цени няма за сервиз- дори за ламбо/ферари. може толкова да е на дино час да тунинговаш, но иначе ..тц...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Да и повечето нагли сервизи(от опит с обикновени сервизи, не дилъри - сигурно и при тях е така , незнам) като сменяш примерно гарнитура глава , водна помпа, ангренаж и прочие обичат да таксуват отделно водна помпа - 3ч, сваляне на глава 6ч и прочие ,ангренаж 4ч.. нищо че като се разглоби всичко е ясно че ще стигнеш до водната помпа. Отделно времената са абсурдни, абе на запад да хванеш човек да ти върши каквато и да е работа е ясно че ще те дере..
ето как се движат цените в порше
не разбирам дали е с или без ДДС
но ми се струва дискриминативно за порше ГТ цените да са по-скъпи
не разбирам дали е с или без ДДС
но ми се струва дискриминативно за порше ГТ цените да са по-скъпи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Е то ако караш Порше, точно тия 150 евро няма да са ти проблем или пък цената на бензина 
Мен тези цени за БМВ "steal-ърите", както казват, хич не ме трогват, щом в Eichstetten, едно забутано село, турчина ми каза, че тъйкато съм приятел на негов приятел, ще ми сложи прилична цена, а иначе работел за 80 евро на час.
И говорим за гаражно сервизче в село.
За това когато ходих в БМВ да си взема една част, информативно питах Гюнтер за едно нещо по колата и той взе че почна да отваря капака да оглежда, обажда се на някакви други да пита, пък те му звъняха обратно и аз си виках дано не ме таксува и за тва инфо, че тоя половин час ще ми излезне солен

Мен тези цени за БМВ "steal-ърите", както казват, хич не ме трогват, щом в Eichstetten, едно забутано село, турчина ми каза, че тъйкато съм приятел на негов приятел, ще ми сложи прилична цена, а иначе работел за 80 евро на час.
И говорим за гаражно сервизче в село.
За това когато ходих в БМВ да си взема една част, информативно питах Гюнтер за едно нещо по колата и той взе че почна да отваря капака да оглежда, обажда се на някакви други да пита, пък те му звъняха обратно и аз си виках дано не ме таксува и за тва инфо, че тоя половин час ще ми излезне солен

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
makaveli316 написа:Е то ако караш Порше, точно тия 150 евро няма да са ти проблем или пък цената на бензина
точно тези, които ти си мислиш, че парите са им през пръсти, са най-пресметливи
No bling at the Ring
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3