Мерцедес възражда редовите шестаци!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Мерцедес възражда редовите шестаци!
ами тея от кенеф-къмпани явно след толкова години грешки са си научили урока и има подобрение, а нашите се засилват на няк'ви тъпи В6 мотори дето са от полза само за коли с предно... не ги знам к'ва им е идеята, но имам притеснения, че скоро ще чуем лоши новини за 1-ва серия с предно и В6 мАтор.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Я кажи кой се е засилил към Ве6 - някакви скандалджииски сайтове или БМВ АГ Груп , защото има малка разлика .
Колкото до 1чката - по-добре ще и бъде с предно . Само да вземе да сменят и бранда и там ай1 ли както ще, да го кръстят .
Колкото до 1чката - по-добре ще и бъде с предно . Само да вземе да сменят и бранда и там ай1 ли както ще, да го кръстят .
- zxsport
-
Пичове, темата е за МЕРЦЕДЕС и редовите шестаци, а не за БМВ (НЕзнам си коя серия) с V6, Порше и т.н. !
Аз лично като притежател и фен и на Бенц и БМВ с редови шестаци, тази новина ме радва!
Нека възродят редовите 6-ци, ама да им запазят и здравината от едно време! Най - добре ще е ако извадят старите "скици"/"преси" и "преиздадат" вечният и безпроблемен 300Е/300Е-24! Няма да е лошо заедно с това да "възродят" и вечните купета на 124, 126 и 129 ... пък, ако ще и с някакъв фейслифт! А най - култово ще е БМВ да ги последват - все пак са майстори на Р6!!!
но ... както се досещаме никой няма полза да пуска отново "вечни" мотори ала (М30-М50)/(М103/104) - друго си е официалните сервизи да ти свалят в по 100 кожи на всяко ходене за щяло и нещяло, като посещението е по - често ако ти е по нова колата!
Аз лично като притежател и фен и на Бенц и БМВ с редови шестаци, тази новина ме радва!
Нека възродят редовите 6-ци, ама да им запазят и здравината от едно време! Най - добре ще е ако извадят старите "скици"/"преси" и "преиздадат" вечният и безпроблемен 300Е/300Е-24! Няма да е лошо заедно с това да "възродят" и вечните купета на 124, 126 и 129 ... пък, ако ще и с някакъв фейслифт! А най - култово ще е БМВ да ги последват - все пак са майстори на Р6!!!
но ... както се досещаме никой няма полза да пуска отново "вечни" мотори ала (М30-М50)/(М103/104) - друго си е официалните сервизи да ти свалят в по 100 кожи на всяко ходене за щяло и нещяло, като посещението е по - често ако ти е по нова колата!
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Нали знаете някой като не правил нищо ново от дълго време и както седи рече на магарето "чуш".Не че им трябва такъв мотор,ами да направят нещо "различно".
- Betrayer
-
-
- Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile
jbankov написа:Ехее егати логиката изкара![]()
Няма ли дори и след 50 години пак да караш БМВ
То това ясно, ама едните вече са минали по тоя път, другите тепърва... И все пак с новите технологии нз

"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
в6 двг има едно огромно предимство- по лесно се охлажда и трудно духа гарнитура( и криви глава), щот му е по- къса главата. не познавам бмв ентусиаст, който да не е патил от гарнитура и покривена глава. отделно, на по старите- 3и4 цил се износват по- лесно, ама за това трябва доста да се постараеш де. новите н.з.
обаче твърдо споделям мнението, че истинското бмв е точно редови 6ак+ задно.
така или иначе, спора е безмислен, на дневен ред са хибриди и електрички, в дългосрочен план не виждам нито мб, нито бмв да правят многоцилиндрови двг за масова употреба.
обаче твърдо споделям мнението, че истинското бмв е точно редови 6ак+ задно.
така или иначе, спора е безмислен, на дневен ред са хибриди и електрички, в дългосрочен план не виждам нито мб, нито бмв да правят многоцилиндрови двг за масова употреба.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3