Реклама на ВЕЛИКАТА марка БМВ! Без Думи!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
stanchev написа:И какво викаш - имитация на GM ли ?
Колега,никой никъде не е написал General Motors на тая табелка

Пак казвам,тези инициали нямат нищо общо с "гранда" !!!
Който твърди,че не съм прав за това просто се самозаблуждава

Diablo, каза много истини на куп

Лошото в момента в БГ е,че няма кадърни технически лица,които да се справят и с проблеми по ел.система в по-новите и последни модели.Нека Жоро Chegevara каже за обслужването в сервиза в Мюнхен - пък нека да кара "гадна" Е39 Touring

Колите с нищо не са виновни - в загубена държава живеем

Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
В тази тема се говори за 10 различни неща, аз се отказвам да споря с когото и да било, просто изказвам МОЕ лично мнение, с което не обвързвам никой

Penchev написа:Колега,никой никъде не е написал General Motors на тая табелка![]()
Георги Пенчев
Приятелю, за съжаление това наистина означава General Motors.
Можеш да ги различиш дори по скоростния лост (стептроник) - в режим "manual" по-старите са с "+" напред (към таблото) и "-" назад, а на GM (по-новите) са наобратно.
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Не се сдържах да не се включа ама искам някой да напише как се чувства като знае, че кара опел във вълча кожа

GRIPEN написа:Е то GM не значи задължително Opel![]()
Е, може и по-инак да звучи ... Daewoo Nexia например... направо една Опел Вехтра или Кадетче, но с друг дизайн

А колегата с японските автомобили и частите го подкрепям. За старите може и да са здрави, но "яла да видите" какво става с новите "японки"

Да караш Peugeot е страст!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
по повод японките
Да споделя и аз с Вас мнение че ме засърбя... та: служебните ни коли са два вида - TOYOTA Avensis 1.8 и FORD Fiesta 1.4 TDCI. По принцип до сега наи-добрият FORD за мен беше продаденият. Но! От AVENSIS-a по куца таратайка не бях карал. На 20 000 км. им смениха на почти всички целите предници, преди това на 3 пъти ги привикваха за проблеми в спирачната система. Да не говоря че кат' вляза в завой и носи предница, съчетанието магистрала и завой със скорост над 120 = самоубийство ако останалите платна не са свободни. Освен т'ва и смениха и някакъв обтегач(или нещо такова на ремъците че дрънкаше като камбана). За разлика от тях новата FIESTA направо ме впечатли ей ся мина технически преглед на 61 250 смениха само спирачките и предното стъкло (заради камъче). Тая кола вярвайте ми с колегата и двамата под 160 километра почти не слиза. Зверско каране (просто такава ни е работата защото гоним време).
П.С. Немското си е немско, кой каквото ще да ми говори. При 1-ва финансова вазмойност се мяткам на 520 (или 525i или 525TDS :-)) не бих отказал и на 725 TDS (ili 730i)
Thats ALL!
П.С. Немското си е немско, кой каквото ще да ми говори. При 1-ва финансова вазмойност се мяткам на 520 (или 525i или 525TDS :-)) не бих отказал и на 725 TDS (ili 730i)
Thats ALL!
Последна промяна turboto на 29 Авг 2005, 14:44, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Евала колега,евала за добрите думи
Аз още неща чух за новите Тойоти от хора с челен опит,като теб напр.
Аз вече знам със сигурност,че като се направи една силна рекламна кампания и хората се закачат като шарани
Имаше навремето едни истински здрави японски коли,но със безобразно калпави ламарини и "сделани" интериори ... Тях вече ги няма
Сега нещата се извъртяха в глобален аспект на иначе ...
Които следи AutoBild знае,че все пак BMW и Porsche са единствените два немски производителя,при които всичко си е що-годе точно към настоящия момент (продажби,сервизно обслужване,дефектации,гаранции,обслужване на клиенти,качество на пазарните продукти и т.н.) с естествено малки изключения.
Всичко останало е бляблябля
Георги Пенчев

Аз още неща чух за новите Тойоти от хора с челен опит,като теб напр.
Аз вече знам със сигурност,че като се направи една силна рекламна кампания и хората се закачат като шарани

Имаше навремето едни истински здрави японски коли,но със безобразно калпави ламарини и "сделани" интериори ... Тях вече ги няма

Които следи AutoBild знае,че все пак BMW и Porsche са единствените два немски производителя,при които всичко си е що-годе точно към настоящия момент (продажби,сервизно обслужване,дефектации,гаранции,обслужване на клиенти,качество на пазарните продукти и т.н.) с естествено малки изключения.
Всичко останало е бляблябля

Георги Пенчев
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3