На какво попаднах днеска...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 05 Юли 2005, 8:18

пред тази красавица бих пренебрегнал и Джулия Робърдс стига да си запазя шофьорското място в нвя.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 05 Юли 2005, 13:08

в джулия ли?

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 05 Юли 2005, 17:58

lowdriver написа:bravo,колата, предполагам, е в ДЕ?! :roll:

да да тук е но е много западнала . виждал съм я само в движение само т.е. аз минавам покрай нея . страничните и стъкла (десните) са счупени и вътре е валяло , абе вътре е мазало . Двигателя може би е читав . Просто колицата е велика и аз като я видях ми стана мъчно и исках да си я взимам за мен ноооо да беше в малко по-добро състояние , отвънка мисля че всичко и е там . Колата е за човек с свободно време и пари . Може дас е реставрира но . . .
Начина е автовоз и към БГ . Смятам че от тук ще е подарък само автовоза ще се плати и на мен една Кола че не пия ;)
Най-мразя да съм прав!!!

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 05 Юли 2005, 19:53

bravo,мерси за информацията ;)
То..въпроса ми беше повече от любопитство,щото това е уникална (в истинският смисъл на думата) машина,която ти
си имал щастието да зърнеш и да се докоснеш до нея(може би). За нея, човек трудно, дори, би си мечтал...
камоли -да реставрира.Там ключовите думи са "много пари".По интериора ,мога да твърдя,че отиват най-много
средства( за пример само - спидометър за CSL 72', чрез Дару си струва точно 1998 лв.,а в таблото има още 3
инструмента )...Та така.
Ма някой ден...кой знае..

Поздрави!
Изображение
Driver's Racing Team

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Юли 2005, 20:16

Babune, не се изживявам, като никаква съвест... все ми е тая! Груб ли бях? :uups: Сори, вие сте по-нежни душици :gay: и го поемате по-навътре... :1: пък кусури нямам и намерение да търся :|

GaD-чо... нещо си се пообъркал душа...
:kuku: колкото до селото, ми аз съм си отдавна на село, само, че моето село е СФ 8) , пък тея кенгура са ти изпили мозъка със сламка ве :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ahah: бтв. като идеш на ЕКО с тази количка много ще ти се вдигне рейтинга, с 3-4 звездички :yes: ще си фешън

Чочо, аз да съм сериозен... call me later ;) това е адски рядко и винаги с причина. Да пиша сериозни неща НЕЩЪ, нямам и намерение... Да се взема насериозно във форума, няма да се случи, бъди сигурен. :)

Пийте фанта, бъдете БАМБУЧА и се кефете :winky:

п.с. сори за офтопика, ама така или иначе, ке ми изтриете поста
п.п.с. някой направиха и хубави коментари (те си знаят, поздрави)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Основен Форум