Има ли нужда Х5 от 408 коня?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Re: Има ли нужда Х5 от 408 коня?
Карах един ML 280 cdi и само 2 неща ме подразниха.
1-во тая автоматична скоростна кутия по едно време щях да заспа на магистралата.
2-ро, ако седне човек 1.80-1.90 да кажем 100-140 кг на задната седалка няма голямо разстояние.
Но иначе си е страхотна машина. Въпреки, че нямам впечатления от x5.
Dpy те и новите бмв-та имат проблеми.
1-во тая автоматична скоростна кутия по едно време щях да заспа на магистралата.
2-ро, ако седне човек 1.80-1.90 да кажем 100-140 кг на задната седалка няма голямо разстояние.

Но иначе си е страхотна машина. Въпреки, че нямам впечатления от x5.
Dpy те и новите бмв-та имат проблеми.

Демирев написа:_OSMICATA_ написа:А относно Мерцедес, поне след 50 годишна възраст! може би...
Боже колко мъка.

No bling at the Ring
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BadAngel написа:Демирев написа:_OSMICATA_ написа:А относно Мерцедес, поне след 50 годишна възраст! може би...
Боже колко мъка.
![]()
![]()
И относно Мерцедес - след 50 - да и аз така си мисля . Дай боже да стане преоспял чичка , много ще ми отива един мерник

И не знам защо нападате тези , които не са със вашето мнение , още повече , че е факт , че Мерцедесите са любими на чичките , пък ако ще 200 "младежки" модела да изкарат .
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acho.rs написа:BadAngel написа:Демирев написа:_OSMICATA_ написа:А относно Мерцедес, поне след 50 годишна възраст! може би...
Боже колко мъка.
![]()
![]()
И относно Мерцедес - след 50 - да и аз така си мисля . Дай боже да стане преоспял чичка , много ще ми отива един мерник![]()
И не знам защо нападате тези , които не са със вашето мнение , още повече , че е факт , че Мерцедесите са любими на чичките , пък ако ще 200 "младежки" модела да изкарат .
Един лаф по случая: Отиват експертите избират БМВ за най-добър двигател на годината, Ауди за кола на годината и после си се качват в Мерцедесите и си тръгват

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

аз ги намирам за тотално безмислени тези Х5 Х3 Х1, МЛ, ГЛ, ГЛК и т.н.
трябва му този мотор защото е почти 2 тона и повече автомобил. вместо да гледат как да олекотят колите и да наблегнат към турбо-моторите те си знаят следното. ще ми кажете че маркетинга определя правилата но егати и маркетинга..ако ми трябваше влекач има по автосалони, волво, ман, скания и т.н.
помня ауто-билд бяха направили тест с туарег В10 тди (друг безмислен двигател) и теглиха един джъмбо или еърбас..браво! луфтханза непременно да си купи такива
вече не ги намирам за безмислени
трябва му този мотор защото е почти 2 тона и повече автомобил. вместо да гледат как да олекотят колите и да наблегнат към турбо-моторите те си знаят следното. ще ми кажете че маркетинга определя правилата но егати и маркетинга..ако ми трябваше влекач има по автосалони, волво, ман, скания и т.н.
помня ауто-билд бяха направили тест с туарег В10 тди (друг безмислен двигател) и теглиха един джъмбо или еърбас..браво! луфтханза непременно да си купи такива
аз ги намирам за тотално безмислени тези Х5 Х3 Х1, МЛ, ГЛ, ГЛК и т.н.
вече не ги намирам за безмислени

Последна промяна grnka на 13 Мар 2010, 10:23, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Чудя се как се забавиха да пуснат материал Q7 V12 TDI прави обиколка около Ротердам със ... Кнот Невис

Все пак реагирах бързо за Кю7ца и побързаха да пуснат тест в който 12цилиднровия дизел побеждава ... Кайен Турбо С мухахахахах
ххахахах...няма да се учудя ако изкарат и 12 литров 6 цилиндров редови турбодизел за ауди...
grnka написа:ххахахах...няма да се учудя ако изкарат и 12 литров 6 цилиндров редови турбодизел за ауди...
6 литров, 12 цилиндров изкараха =)))
No bling at the Ring
- bg20010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740 li
BadAngel написа:grnka написа:ххахахах...няма да се учудя ако изкарат и 12 литров 6 цилиндров редови турбодизел за ауди...
6 литров, 12 цилиндров изкараха =)))[/quot
Колкото повече,толкоз по-добре,лошо няма.

- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Искам да споделя моето мнение с вас!Тъст ми кара ML 320cdi 2006г,готин автомобил,но е кошник не ме кефи,дървен е отвътре,и във всички случай не вози меко(гуми 275/50 17-ки)такова впечатление ми прави(на мен)!Брадовчед на съпругата ми преди 3-месеца "КАРАШЕ" X5 3.0sd 2008г!Лелеле каква кола,да вярно вози твърдо,скъпа е,харчи малко множко(в града 12.2л срещу 10л за ML),но до тук с недостатъците!Вървежа,поведението на пътя,комфорта (като цяло)и управляемоста му в адските снежни условия с подходящи гуми е супер(не сме пробвали извън пътя,не ни е идвало на ум,а пък и сърце не ти дава).Това е мое мнение и не искам да го натрапвам!За мен X5 е по-добрия SUV!
По темата 4.4 би-турбо за X5 ще бъде крачка нагоре относно продажби(все пак не всеки може да си позволи X5M),a вървежа на по-слабия мотор също е задоволителен(и то доста)!!!
По темата 4.4 би-турбо за X5 ще бъде крачка нагоре относно продажби(все пак не всеки може да си позволи X5M),a вървежа на по-слабия мотор също е задоволителен(и то доста)!!!

Бимбо написа:Искам да споделя моето мнение с вас!Тъст ми кара ML 320cdi 2006г,готин автомобил,но е кошник не ме кефи,дървен е отвътре,и във всички случай не вози меко(гуми 275/50 17-ки)такова впечатление ми прави(на мен)!Брадовчед на съпругата ми преди 3-месеца "КАРАШЕ" X5 3.0sd 2008г!Лелеле каква кола,да вярно вози твърдо,скъпа е,харчи малко множко(в града 12.2л срещу 10л за ML),но до тук с недостатъците!Вървежа,поведението на пътя,комфорта (като цяло)и управляемоста му в адските снежни условия с подходящи гуми е супер(не сме пробвали извън пътя,не ни е идвало на ум,а пък и сърце не ти дава).Това е мое мнение и не искам да го натрапвам!За мен X5 е по-добрия SUV!
Само мога да добавя , че Х5 като за джип вози супер

Винаги има нужда от още 

По-добре най-бавното BMW,отколкото най-бързият Golf
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
destiny написа:Само мога да добавя , че Х5 като за джип вози супер
незнам какво влагаш в думата джип иначе верно вози добре

колкото има смисъл да се прави Порше - Кайен толко и Х5 с 400, 500, 600 или 1200 коня

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5