Открадната: БМВ Е36 бордо - с9814ха - София- Надежда
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Новини
-
Идеята на Ати е страхотна но май в случая останалите сте прави - късно е
Ако до сега не са звъннали да искат откуп, значи няма и да го направят. Обикновено действат веднага преди още човека да се е свързал с полицията.
Няма и да я зарежат на открито заради стикерите.
Съмнява ме да я разглобят.
При положение, че е застрахована Евроинс ще я намерят рано или късно.

Ако до сега не са звъннали да искат откуп, значи няма и да го направят. Обикновено действат веднага преди още човека да се е свързал с полицията.
Няма и да я зарежат на открито заради стикерите.
Съмнява ме да я разглобят.
При положение, че е застрахована Евроинс ще я намерят рано или късно.
Друга идея! До колкото знам ти беше вкарал колата от Гърция или се лъжа? Смени ли алармата ли остана с тази, с която си я закупил? Има и случаи, в които си купуваш кола, а след това някой просто идва и си я прибира обратно. А и Гърция не е далеч. Не подценявай този вариант. Малко хора ще тръгнат да крадат кола неподготвени по това време и на такова място! Също си припомни да не са ти чупили стъкло скоро, това е стар номер, оставял ли си я на сервиз, поверявал ли си ключовете на някого. Да не би да ти се отваря колата с дистанционното на алармата? Това е най-висшата глупост, защото сигналът се прихваща за 5 мин.
човек се учи докато е жив...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
На мен ми е ясно, че колата не е там, просто идваше дума за моралната подкрепа и за разсяването на онзи дребен процент, който все ни нашепва - абе можеше да провериш.
Мисля, че ако се съберем в надежда да му покажем, че сме съпричастни не само на думи с него, ще го накара да вдигне по-скоро глава.
Така си мисля.
Ако се събирате утре няма да мога да дойда, ако е в четвъртък съм на линия.
Кой ще се заеме с организацията за утре (ако решите тогава)?
Ати
Мисля, че ако се съберем в надежда да му покажем, че сме съпричастни не само на думи с него, ще го накара да вдигне по-скоро глава.
Така си мисля.
Ако се събирате утре няма да мога да дойда, ако е в четвъртък съм на линия.
Кой ще се заеме с организацията за утре (ако решите тогава)?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Пич, трябваше веднага да намериш начин чрез по-влиятелни хора да се свържеш с ъндърграунд средите, колкото повече хора се свържат с крадците, толкова по-добре, те се спичат и връщат колата без да искат откуп защото просто се сдухват от това колко говеда търсят колата и се усеща че не е на случаен човек. Може да пробваш и сега, знае ли човек, може да не е късно. Така на едни приятели им свиха една Ц-класа, веднага се раззвъняхме на кой ли не, и по едно време един от хората вика: -Абе кво праите бе, в цяла България за ваща Ц-класа се говори
И на вечерта я върнаха без дори да искат откуп. Обаче на собственика му трябваха 4 хиляди лева за да я върне в стария вид
Като гепат кола веднага я изпотрошават ,за да търсят за ГПС-и и т.н

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
BMW///M-ma6inata написа:Пич, трябваше веднага да намериш начин чрез по-влиятелни хора да се свържеш с ъндърграунд средите, колкото повече хора се свържат с крадците, толкова по-добре, те се спичат и връщат колата без да искат откуп защото просто се сдухват от това колко говеда търсят колата и се усеща че не е на случаен човек. Може да пробваш и сега, знае ли човек, може да не е късно. Така на едни приятели им свиха една Ц-класа, веднага се раззвъняхме на кой ли не, и по едно време един от хората вика: -Абе кво праите бе, в цяла България за ваща Ц-класа се говориИ на вечерта я върнаха без дори да искат откуп. Обаче на собственика му трябваха 4 хиляди лева за да я върне в стария вид
Като гепат кола веднага я изпотрошават ,за да търсят за ГПС-и и т.н
Тоя филм съм го гледал....

Пич, при всички положения ще си намериш колата........те нямат полза от една купчина крадени ламарини,..............но не искам да те отчайвам ама може трудно да си я познаеш

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
говорих с едно моми4е което има приятели които са много прибрани така да се каже .
понеже те брам4ат мо нашия квартал пак си викам 4еки да пробвам може и да са те оба4е не неса те и мом4ето е казал изкаха лиу му откуп --не ооооооооо тогава забрави ве4е е на 4асти така4е 100%колата е дала фира на 4асти скапана работа но какво да с еправи мъка ,дано поне застраховката да си земе

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Съжалявам за колата
За

[Georgi] написа:tsvet40 написа:!!Asen_X написа:Предлагам това да стане практика - при изчезнал автомобил от форума да организираме незабавна проверка из всички софийски чукари
Подкрепям на 100 %
Абсолютно ЗА !
За

- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Колата 99% се намира във Волуяк, Божурище или Костинброд - ако има някой от там няма начин да не знае за какво става въпрос!
Мен ако питаш чакай да ти се обадят и веднага им дай толкова колкото искат за да не ги избиват останалите като си свалят от колата ти! Успех

Мен ако питаш чакай да ти се обадят и веднага им дай толкова колкото искат за да не ги избиват останалите като си свалят от колата ти! Успех

56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4